iPhone 16 cihazım için ekran koruyucu arıyorum bazı korucular her kılıf ile uyumlu değilmiş sanırım tam anlayamadım hem bu konuda biraz aydınlatır mısınız hemde ekran koruyucu önerisi verir misiniz.
S20fe telefonum için dönüştürücü arıyorum. Normalde qcy t13 kablosuz kulaklığım vardı lakin kutusunu kaybettim. Jbl kablosuz kulaklığım var ama ucu jack dönüştürücü arıyorum. Eğer dönüştürücü yerine kulaklık önerisi varsa ona da acığım fiyatı en azından qyc t13 ü geçmeyecekse simdiden tesekkürler.
Xbox gamepadin sol analog bozuldu microsfttan gerekli islemi baslattım mail geldi ve bir kod vardı o kod ile ups ile kurye cagırma islemini bugün 13.00 gibi tamamladım ama gelmediler gönderdikleri sms de talebiniz olusturuldu diyor lakin tıklayınca telefon numarasına alt cagrı kaydı...
Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Aoc q24g2a b/k 23.8 ve asus tuf gaming vg27aql3a arasında kaldım asus daha güzel geliyor lakin 23.8 bile bana büyük geliyor gibi 27 ince nasıl dayanabilirmiyim bilmiyorum sizce aocu almalımıyım
24 inc 2k mönitör var mı aocun var ama sadece itopya da ve magazada var web stogu yok 27 de bana büyük geliyor gözümü ağrıtıyor 4070s sistem almayı düşünüyorum
Vans ayakkabı almak mantıklı mıdır görünüşü hoşuma gidiyor ama dayanıklık konusunda cok gidiyor diyende var az gidiyo diyende var karar veremedim kullanan varsa dayanıklılığı nasıldır ayakkabı numaram 46🤠
5k 6k civarı süpürge önerilerini bekliyorum (az önce rowenta marka 15 20 yıllık süpürge evin sartelini attırdı duman çıktı makineden)
1720597593
Daha ucuza varsa fark etmez
https://amzn.eu/d/0cHJk1mg bu cüzdanı almayı düşünüyorum babam icin ama rahat eder mi arka cepte bilmiyorum kaliteli gerçek deri ve daha kare gibi olan cüzdan öneriniz var mıdır bol kart bölmeli olması önemli