Arama sonuçları: *

• Users: Cuditex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cuditex

Üstte Video Altta Oyun Videosu Nasıl Çekilir?

Arkadaşlar konu dışı olacak ama bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını o yüzden burada konudan alakasız bile olsa sizlere sormak istedim belki bir bilen vardır diye. Ben oyun videoları çekiyorum ama kısa shortslar çekeceğim ama bir türlü üstte video altta oyun sanhnesi şeklinde çekim yapmayı...
  2. Cuditex

Sistem Için Öneri Alacaktım

Arkadaşlar iki alternatifim var. 1. si ryzen 5 5600 için rtx 4070 ve i5 12400f için rtx 4070 iki adet almak mı mantıklı yoksa, 2. si ryzen 7 7800x3d işlemci ve rtx 4070 süper ekran kartlı bir sistem mi almak mantıklıdır. Oyun yayınları yapıyorum ayrıca python ile yapay zeka programlarıyla...
  3. Cuditex

Sistem tasirken bir hata yaptim ondan anakart bozulur mu?

Ben yeni kasa aldım ona sistemi taşıdım. Ama mavi ile işaretli kısımda üst taraftakine ekran kartı çarptı ve yamuldu hemen duzelttim ama sistemi calistirdigimda çalışmadı ve işlemcinin orada kırmızı bir ışık yandı söndü. Acaba bağlantılarda mi hata yaptım yoksa yamulup ta duzelttigim şeyden mi...
  4. Cuditex

monitör kırmızı oldu çözemiyorum yardım lütfen.

monitör kendiliğinden kırmızı oldu. bende dp kaplosunu çıkarıp hdmi kablosu taktım ama gene kırmızı oldu ve sorunu bir türlü çözemedim. monitör: Samsung Odyssey G3 27” 165 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü . Acaba monitör sorunlu olabilir mi? yani yeni aldım geri iade süresi bitti. garantiye...
  5. Cuditex

RTX 4070 Li Sistem Mi RX 7800 XT Li Sistem Mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  6. Cuditex

Yardım İşlemci Sıvı Soğutma Nasıl Yeterli Olur Mu?

Ryzen 5 5600 ve i5 12400f için 2 adet aşağıda belirttiğim sıvı soğutmayı alacağım. Sizce ikisi içinde yeterli olur mu? Fan devir sesinden bıktım artık...
  7. Cuditex

İ3 12100f islemci kaca satılır?

Daha yeni aldım i5 e geçtim satıyorum. 1 ay olmadı garantisi, faturalı ve 1 hafta kullanıldı sizde kaça satılabilir. En fazla en az diyerek belirtirseniz sevinirim. Ayrıca fanı ben kullandigim için kutulu fansız olarak satıyorum.
  8. Cuditex

İşlemci değiştirme çok zor mu?

Arkadaşlar yeni işlemciler geldi değiştireceğim ama çok zor mu? Yani şimdilik youtube değişim videoları izliyorum ama ilk değişimim olacak. bilgisayarcıya sordum her bilgisayar için 500tl istiyor toplamda 1000tl. o yüzden ben değiştirmeye karar verdim ama ilk değişimim olacağı için bir zarar...
  9. Cuditex

İşlemci yükseltme yardım

Arkadaşlar bir arkadaşım 10. nesil bir işlemci kullanıyor. Şimdi 11400f mi geçmeli yoksa biraz daha masraf yapıp 12400f ve anakart mı? Ben amd önerdim ama intelci. Birde 4060 ekran kartı aldığı için önerileriniz nedir? Bütçe: 10k.
  10. Cuditex

Yardım Ekran Kartı Önerisi mümküm mü?

i5 12400f ve r5 5600 için ekran kartı önerisi. internette biraz araştırdım maksimum ne alınır karar veremedim. İkisi içinde max-min şeklinde öneri getirirseniz çok memnun olurum. Bütçe: 40k Oyun yayını yapıyorum. 1080p en yüksek ayarlarda rahatca oynamak istiyorum. Çift pc olduğu için iki...
  11. Cuditex

Yardım 2 Soru Fan uyumu hakkında

ryzen 3 4300g fanı ryzen 5 5600 e uyar mı? i3 12100f fanı i5 12400f e uyar mı?
  12. Cuditex

capture kart kullanımı

arkadaşlar ekran kartımda 2 adet display 1 adet hdmi port var. bir display bir hdmi porta bağlayarak capture kart kullandığımda görüntü birine gidip diğerine gitmiyor. 2 adet olan display porttan bu işlemi yapsam ikisinide görüntü gider mi? 1708645421 çift bilgisayar bağlayarak obs yayın açmak...
  13. Cuditex

Video Ve Ses Yakalama Kartı Önerisi

Ben 2 pc'yi birbirine bağlamak ve oyunu birinden yayını birinden açmak için elgato benzeri 3k ve altı fiyata alınabilecek oyun yakalama kartı istiyorum. Ama bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  14. Cuditex

Piranha 9635 Webcam win 11 görüntü gelmiyor

Bu webcamı satın aldım ama win11 de görüntü gelmiyor. Hiç bir driver kurmadım tak çalıştır diye. Neden olabilir acaba. Obs felan denedim görünmüyor bile. Usb 2.0 da 3.0 dada denedim olmuyor.
  15. Cuditex

Oyun önerisi istiyorum

Arkadaşlar 15 günüm var boşluk o yüzden oyun oynamak istiyorum ama valorant, cs2, pubg gibi oyunlardan sıkıldım artık ama hikayeli bir oyun almak istiyorum ama karar veremedim ne önerirsiniz? 15 günde bitirebileceğim bir oyun olursa daha iyi olur.
  16. Cuditex

Dahili ekran kartını kapatma

Yeni ekran kartı aldım ama işlemcim üzerindeki dahili ekran karını nasıl kapatabilirim. msi i3 10100 ve msi ryzen3 4300g.
  17. Cuditex

Ekranda Dalgalanma Oluyor

Amd ryzen 3 4300G(msi a520m-a pro anakart) ve yeni Sapphıre Amd Radeon RX 6600 Pulse 8GB 128Bit ekran kartı aldım ama ekranda dalgalanma oluyordu işlemci 10 board grafik kartında da şimdi ekran kartı takıldı ama gene dalgalanma oluyor. bu sorunu bir türlü çözemedim neden olabilir acaba? (video...
  18. Cuditex

Ekran Kartı Önerisi

İşlemci: i3 10100 Ram: 16 gb 3200 ram ve İşlemci: ryzen 4300g Ram: 16 gb 3200 ram iki sisteme darboğaz olmadan rx 6600 ekran kartı tankılabilir mi? Yada başka ekran kartı öneriniz var mı? Bütçe var.
  19. Cuditex

Ekran kartı tavsiyesi

Amd ryzen 3 3200G(msi a520m-a pro anakart) ve intel i3 10100(b560m pro-e anakart) işlemci var. İkisi için de en iyi alabileceğim darboğaz olmayacak ekran kartını alacağım. Pc ekspres 3.0 destekleyen anakartlarıma taktığında sorun yaratmayacak iki tane 50k( 50.000) bütçeli ekran kartı( bir ekran...
  20. Cuditex

İntel ve Amd Sistem Önerisi

Biz iki kardeşiz ikimizde yazılımı kazandık. Bir amd birde intel anakart geçti elimize. Bu anakartlara göre 15'er bin bütçeli iki sistem toplayacağız bize ne önerirsiniz. İşlemciler 10 bort destekli grafik birimli olursa ekran kartını almayı sonraya bırakıp daha iyi alıp bütçe biraz daha...
Geri