Arama sonuçları: *

• Users: mdmertcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

35-40 bin TL laptop önerisi

Ana amacım oyun oynamak diğer yandan üniversite için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir? Bu fiyata 4060lı modeller çok az var olanlara da sorunlu diyorlar. HP Victus 16 ve Lenovo Loq serisi hala sorunlu mu? En son kasalarında da devam ediyor mu? Sorma nedenim 4050 laptop yerine 4060 almak.
  2. M

Epic Games Ubisoft bağlantı sorunu

Epic Gamed'den R6 açıyorum fakat açacağı Ubisoft hesabı aktif olarak uygulamada açık olan Ubisoft hesabı olması gerekirken diğer Ubisoft hesabına bağlanıyor. Ne yapmalıyım? Destekle görüştüm ancak iki taraftan hesabınızı kapatın vesaire dediler onlar da bir çözüm olmadı.
  3. M

Rx560'da Frame Generation modu kullanmak

Donanım arşivinin paylaştığı videoyu biliyorsunuzdur zaten. Oradaki modu Rx560 ekran kartına uygulayabilir miyim acaba?
  4. M

Mafia Definitive Edition 30 FPS kilidi nasıl aşılır?

İnternetteki her çözümü denedim neredeyse ama hala çözülmedi. Alternatif çözüm önerisi olan var mı? Bunlar amd ayarlarım. rx560 ,lg 144hz monitör kullanıyorum.
  5. M

Red Switch bilek destekli klavye önerisi

Bilek desteği XPG Summoner tarzı olan bir klavye arıyorum. Red Switch maksimum 2000 lira (mümkünse TKL olmasın). Ya da red Switch bir klavye alıp yanına bir aynı Summoner'deki gibi bir bilek desteği almak istiyorum. Alabileceğim klavyeler veya yapabileceğim klavye + bilek desteği kombinasyonları...
  6. M

LG UltraGear 27GN60R-B Monitör Arayüz Kilitli

Arkadaşlar monitörü yeni aldım fakat bazı ayarlara dokunamıyorum nasıl çözeceğim? Brightness ayarı kullanılabilirken aşağıdakiler kullanılamıyor.
  7. M

Hangi monitör daha iyi?

hangisini almalıyım arkadaşlar?rx560.
  8. M

4500 civarı monitör önerisi

4500 civarı bütçem var. Hepsiburada'da sürekli indirim paylaşıyorlar. Kara Cuma indirimleri de varmış galiba. Ne yapacağım bilmiyorum. 27inç istiyorum fakat 1980x1080 alırsam pikselleri sayabileceğim söyleniyor. Kara Cuma'yı mı beklemeliyim yoksa 4500 civarına kaliteli 27inç monitör var mı?
  9. M

ACER VG270Sbmiipx 27" 0.5ms 165Hz FHD IPS FreeSync Gaming Monitör Nasıldır?

Şimdi dostlar size birkaç sorum var öncelikle bu monitör alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu ve 4500 bandında alabileceğim daha iyi bir monitör var mı ? Biliyorsunuz Abdullah abi sürekli instagramdan paylaşıyor bu veya bunun emsali monitörler indirime girer mi? Son olarak 27inç 1920x1080 alırsam...
  10. M

Minecraft Çıkış Kodu 1 hatası

Log dosyalarını aşağıya bıraktım sorunu nasıl çözebilirim?
  11. M

Jak girişini Type-C yapmak için dönüştürücü önerisi

Elimde SteelSeries Arctis Nova 1 var ve ucu jak girişli. Telefon olarak da samung Galaxy A73 5G kullanıyorum ve jak girişi yok (Type-C). Kulaklığı telefona bağlamak istiyorum. Önerebileceğiniz dönüştürücü var mıdır?
  12. M

Asrock A320m ile Arctis nova 1 kullanılır mı?

1600 lira bütçem var arctis nova 1 almak istiyorum. Anakartımın ses kartı yeterli olur mu ? 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887 Audio Codec), ELNA Audio Caps
  13. M

Arctis Prime için Ses Kartı Önerisi

Elimde steelseries arctis prime var. anakartım Asrock A320M-HDV. 200 300 arası butcem var bu civar Ses kartları isimi görür mü? önerir misiniz?
  14. M

Hangi Kulaklık Daha İyi

Kulaklık almak istiyorum ama arada kaldım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve anakartım ASRock A320M. Şu anki kulaklığım: Cooler Master CH321. Arada kaldıklarım: Razer BlackShark V2 X. Razer BlackShark V2 SteelSeries Arctis Nova 1. HyperX Cloud Core 7.1. HyperX Cloud II 7.1. SteelSeries Arctis...
Geri