Arama sonuçları: *

• Users: Koala..
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Koala..

Yardım Alışveriş yapacağım siteye güvenemedim

https://www.reeboksonlineturkey.com/ Reebok dan alışveriş yapıyordum aynı isimle ayrı bi site daha buldum . Dövüş sporlarıyla ilgileniyorum tam istediğim tshirtler var eski ufc tshirtleride var fakat fiyatlar normalden ucuz geldi . Emin olamadım siteden yardımcı olursanız sevinirim
  2. Koala..

Yardım Ekranım grimsi oldu renkler soldu

cs2 obs renk ayarı yaparken bi anda renkler soldu ekran hafif grimsi oldu hep kullandığım amd özel renk ayarı açık fakat hala grimsi oyunda da özel renk ayarı olmuyor yapacak bir şey kalmayınca amd software andrenalin editionu silip tekrar yükledim ama sonuç aynı halen ekran grimsi
  3. Koala..

10.000 TL Klavye Önerisi

10.000 TL bütçem var . Şuan kullandığım mouse logitech superlıght 2 magenta renkler uysun diye Logıtech g pro x tkl lıghtspeed magenta almayı düşünüyorum. Bu fiyata başka önerileriniz varsa bekliyorum
  4. Koala..

8.000 TL mouse önerisi

tutuşum palm grip çokta hafif olmayan ağır bir mouse arıyorum Logitech dex ve Pulsar xlite v4 es arasında kaldım aslında tam istediğim mouse zowie ec fakat stoklarda yok
  5. Koala..

Güvenli moddan sonra pc açılmıyor

Güvenli moddan sonra yeniden başlat yapmama rağmen pc açılış logosunda kalıyor ve açılmıyor
  6. Koala..

Cs2 300-400 fps alırken artık 140 fps alıyorum

cs2 300-400 fps alırken artık 140-160 arası fps alıyorun neyden kaynaklı olabilir aklıma bişey gelmiyor
  7. Koala..

Çözüldü✓ Bios güncelleme nasıl yapabilirim

DA-C6 bugün geldi sistemi kurup çalıştırdığım da bios güncelleme ekranı geldi fakat nasıl yapacagımı bilmiyorum
  8. Koala..

22-25 k arası sistem önerir misiniz

bu hafta alacağım fakat daha karar veremedim 22-25 k arası iyi bir sistem önerir misiniz
Geri