Arama sonuçları: *

• Users: xxYasin71
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Pc kapanırken ki sorunlar!!!

Merhabalar Msi pro b650m-b anakartımda pcyi kapatırken, yeniden başlatırken veya oturumu sonlandır dediğinde erkanda yazı çıkar öyle kapanırdı yeniden başlatılıyor gibi ama şimdi o yazılar çıkmıyor siyah bi Ekran da o yazı olmadan kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  2. X

F/P 120mm Argb fan önerisi

arkadaşlar kasamdaki tüm fanlar çok sesli çalışıyor ve iyi üflemiyolar bana 12 tane argb fan lazım ama sessiz çalışması çok önemli fiyat konusundada bulabileceğiniz en düşük fiyattan ürünler önerirseniz iyi olur 12 adet alacağım bütçe belirlemedim çünkü ortalama ne kadar tuttuğunu bilmiyorum max...
  3. X

Ryzen 5 7500f işlemcinin kenaıra termal macun taştı devrelere değdi bişey olurmu

işlemciye macun sürüyofum kenarından taştı devresinin üstüne taştı bişey olurmu
  4. X

Ryzen 5 7500f işlemcinin altına macun bulaştı

herkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı :D
  5. X

Asus Prime A620M-K anakart pinleri yamuldu!!

anakartımın pinleri yamuldu ne yapcam biri acil yardım etsin eski kasadan yeni kasaya taşıyodum parçaları üstüne tornavida düştü pinler yamuldu ya
  6. X

Yeni ram alacağım yardım

xpg lancer 1x16 gb 5200mhz cl38 ramim var 2. vi ram almak istiyorum ama bu ramin stoğu yok ne yapmalıyım
  7. X

3000 TL bütçeye uygun Argb İçi geniş kasa önerisi

Evet Arkadaşlar 3000 TL bandında psu lu veya psu suz farketmeksizin içi geniş Argb fanlı bi kasaya ihtiyacım var içini dekor edebileceğim bi kasa olursa aevinirim teşekkür ederim
  8. X

Fiyat Performans Boş Kasa Önerisi

Selam Arkadaşlar aktif olarak kullanmış olduğum xpg valor air kasam dan çok daha geniş, mümkünse argb olan bol ışıklandırmalı bi fiyat performans kasa istiyorum bütçem 3500 4000 tl max ve psu ya gerek yok diye düşünüyorum çünkü xpg valor air kasamın içinde varsayılan bulunan xpg 750w 80 plus...
  9. X

Bilgisayarımda Performans Düşüklüğü ve Ekran Akıcılığı

Bilgisayarım Ryzen 5 7500f ve RTX 4060 sistemse fps sorunu yaşadım ne yaptıysam çözemedim ve format attım 2 3 ay geçti şimdi yine performans düşüklüğü var atıyorum bi oyunda 700 fps alıyosam artık 200 alıyorum o derece bi düşüş temizliğini yaptım termal macun değiştirdim sürücüleri güncelledim...
  10. X

Çözüldü✓ Monitörüme görüntü gelmiyor acil yardım

Selam bilgisayarımı taşınacağımız için ekran kartını dikkatlice söküp o şekilde yeni evime taşıdım sonra taşınma işleri vs bitti bilgisayarı kurdum fakat monitöre görüntü gelmiyor sebebi nedir acer kg272 monitörünü kullanıyorum hdmi kablosuyla bağlı ve ekran kartını vs doğru taktığıma eminim
  11. X

xpg valor air kasa kule tipi önerisi

gençler Selamun Aleyküm önce özelliklerden bahsediyim sonra önerilerinizi alayım xpg valor air 750w 80+ gold kasa Ryzen 5 7500f 16x1 ram asus a620 m k anakart rtx 4060 var bu sisteme bi kule tipi lazım çünkü yoğun yük altında stok soğutucuyla 96 dereceleri göruyorum genel oyunlarda 70 85...
  12. X

300 TL bütçeye uygun masa fanı

250 300 TL masa fanı lazım iyi üflesin boyu önemli değil rengi vs hiç bişey önemli değil iyi üflesin serinletsin tek kriterim bu şimdilik
  13. X

Windows insider programına katılamıyorum acil yardım

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce fln insider programına katılmıştım gayet sorunsuz şekilde güncellemeleri fln alıyordum sonrasında bi gün win update e girdim bi baktım insiderden ayrılmış geri girmeye çalıştığımda bir sorun oluştu diyor başka microsoft hesabıyla denedim yine aynı insider programını...
  14. X

Aile paylaşım sorunları

böyle bir sorun alıyorum arkadaşımın hesabına katılamıyorum Acil yardım
  15. X

Ekran Kartı Boştayken 52 derecelerde

Masaüstünde simgelerimi fln düzenlerken kasa içine bakmak istedim ve kartımın fanları dönüyordu sonra sıcaklığına bakmak için görev yöneticisine girdiğidme 52 derece olduğunu gördüm normalde asla çalışmazdı fanları fln boştayken bugün nedense böyle oldu furmark ve msi kombustor muydu neydi o...
  16. X

Pc açılırken windows logosunu görmek istiyorum

Merhabalar Pc açılırken boot ekranında windows logosunu görmek istiyorum ama asusun yükleme ekranı geliyor bunu nasıl düzeltebilirim bide bilgisayarım ortalama 17 18 saniyede açılıyor hızlandırmanın yolları varmıdır ama önceliğim logo olayı
  17. X

3500 TL Sıvı Soğutucu Önerisi Acill

arkadaşlar ryzen 5 7500f işleöci için max 3500 tl fiyat bandında bi sıvı soğutucu arıyorum kasam xpg valor air 750w 80+gold bu kasaya uyacak bi soğutucu lzm acilinden
  18. X

Pc Açılırken Logo Gözükmüyor Direkt Masaüstüne atıyor

Arkadaşlar ben biostan secure boot ayarı customda iken defaulta aldım sonra pcyi yeniden başlattım şimdi logo gözükmüyor direkt masaüstüne atıyor beni. biosa veya kurtarma ekranına girdiğimde siyah ekranda kalıyor ekrana görüntü gelmiyor ama biosta tuşlarla f10 basıp enter basınca çıkabiliyorum...
  19. X

Pc yi Tv ye bağladım ancak görüntü gelmiyor

Şimdi arkadaşlar ben yeni pc aldım monitörüm olmadığı için bende tvye bağladım fakat ekran kartım çok ısınıyordu oyunlarda bende tv 4k ve büyük olduğu için ısındığını düşünerek minecraftta oyun içinden çözünürlüğü düşürdüm ardından tv sinyal yok demeye başladı, pc açılırken asus logosu vs...
  20. X

Max 28.500 TL bütçe ile ddr5 hazır sistem Acill

Arkadaşlar max 28500 TL bütçem var ddr5 sistemler yollarmısınız bu akşam almayı düşünüyorum Allah izin verirse
Geri