Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Türknet referans kodu lazım

Türknete geçicem referans kodu olan varmı acaba
  2. B

Sağlık meslekten devammı edeyim

merhaba sevgili forum kullanıcıları iyi forumlar dilerim kısadan konuya gireyim şuanda 10. sınıf sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ailem zoruyla sağlıktayım şuandada önü iyice kapandı lisenin malesef sadece sağlık bakım teknisyenliği bölümü kaldı oranında ataması yok her türlü benim üniversite...
  3. B

Yardım Hangisinin tamiri daha kolay ve ucuz olur

Merhaba 2 seçenek var hangisin tamiri daha kolay ve ucuz olur sizce biri sapphire rx 6700 10gb Xfx rx 6800 xt 16gb
  4. B

Yardım Ekran kartı ile ilgili bir şey danışacağım

Merhaba ekran kartıyla ilgili bir sorum var anlayan birisi özel gelebilirmi acaba
  5. B

Öneri Kulaklık önerisi 550 tl bütçe ile

Merhaba kulaklık arıyorum kulak üstü mikrofonlu bütçem kargoyla birlikte max 550 çıkabilirim 2. El tarafında fln ne önerebilirsiniz cüzdanım güvende, param güvende ile
  6. B

Yardım Tp-link vr300 modem internet yok

Merhaba tp-link vr300 modem aldım her şey okey fakat kurulumu yapıyorum internet yok diyor sebebi ne olabilir
  7. B

Yardım Vodofone h300s modem sorunu

Merhaba h300s vodofone nin modemi var elimde herşeyi çalışıyor fakat Superonline nin modeminde 24 mbps alıyorum bu vodofone nin modeminde 3 veya 4 mbps alıyorum sebebi nedir modem arayüzünde yapılacak bir ayarmı
  8. B

Yardım H300S wifi ışığı yanmıyor

Merhaba yeni modem aldım vodofone nin H300S modemi fakat wifi ışığı yanmıyor kurulum mu yapmam lazım yanması için nasıl yapacağım
  9. B

Yardım Turkcell biz + dan gelen 3 aylık yourube premium

Merhaba biz + a geçtim sms olarak link geldi tıkladığımda 1 ay ücretsiz youtube premium çıkıyor ne yapabilirim
  10. B

İnternetsiz mesajlaşma uygulaması

Merhaba arkadaşla plan kurduk tatile gıdıcez farklı ilçedeyiz birimiz otobüse bilmezse diğerimiz de binmesin diye haberleşme mız lazım ama arkadaşda hat yok ne yapabiliriz
  11. B

Yardım Ücretsiz simulator oyunu önerisi

merhaba agalarla online oynayabileceğimiz ücretsiz simulator oyunu varmı bu cargo simulator kebab simulator gibi
  12. B

Yardım Uygun fiyatlı Modem önerisi

Merhaba şuanda adsl altyapıda Superonline kullanıyorum gıbırnete geleceğim fakat onlar modem vermiyormuş 1000 1500 fiyat bandında modem önerir misiniz VDSL e geçicem
  13. B

Boş port yok ne yapmalıyım

Merhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim
  14. B

Forza horizon 4 de gpu 60 derece lerde dolaşıyor

merhaba forza horizon veya ets girince gpu 60 65 arası geziyor fanlar baya hızlı çalışıyor asus dual rx 5500 xt var normalmidir kasanın kapağını açıp kullansam dahamı sağlıklı olur
  15. B

Otobanda neden bazı tabelalar siyah

Merhaba otobanda dikkatimi çekti bazı tabelalar siyah bazı 120 hız sınırı tabelalarındada siyah çizgi var bu konu hakkında açıklama bulamadım sebebi nedir
  16. B

Wd marka ssd alınır mı?

Merhaba wd blue 1 tb ssd almayı düşünüyorum MAX 2500 tl bütceyler önerebileceğiniz başka bir şey varmı cuma günü alacağım itopyanın indirimlerinde vs.
  17. B

Yardım Vdsl 2 altyapımda düşük mbps

Merhaba şuanda boş port yok superonlinedayım gıbırnetde altyapı sorgulama yapınca boş port yok diyor alabileceğim Max hızı göstermiyor ama VDSL 2 altyapım olduğunu söylüyor ama Türknet bana Max 24 mbps gösteriyordu VDSL 2 daha fazla olması gerekmiyormu ne yapabilirim
  18. B

Günde kaç ölçek gainer alabilirim

Merhaba günde 10k kalori almaya çalışıyorum buda fazla kolay değil tabii ki sizce günde kaç ölçek gainer takviyesi yapabilirim öğün öğün fln
  19. B

Mavi ekran yedim açılışda biosa atıyor

Merhaba normal kullanırken tak diye mavi ekran yedim ve direkt otomatik biosa atıyor 1745530163 Pcyi açıyorum direk bios geliyor
  20. B

Ücretsiz oyun önerileri

merhabalar oyun arıyorum max 8 10 gb simulator olabilir arkadaşlarla oynuyacağız ne önerirsiniz restuarant simulatorleri gibi oyunlarda olabilir korkuda olur farketmez
Geri