Arama sonuçları: *

• Users: moncug
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri Almanyadan laptop almak istiyorum

Merhaba su an almanyadayım ve bir laptop alacağım bütçem tam 900 Euro daha yukarısı değil. https://www.notebooksbilliger.de/notebooks?box_433_1_min=650&box_433_1_max=900&box_433_1_slid=1&box_433_1=slider&box_77428_1%5B%5D=6176889 Tax free (vergi iadesi) ile alacağım site yukarıda filtereler...
  2. M

steelseries arctis 9 2.el 1800tl alınır mı ?

Soru direkt olarak başlıkta. Kutu ve kutu içeriği ile beraber alacağım anlaştığımız fiyat 1800tl çalışmasında vs bir sorun yokmuş sadece dıştan bir kaç yıpranma belirtisi varmış.
  3. M

Öneri Yurt dışından 2.el kulaklık alacağım öneri

Şu an almanyadayım ve ebay üzerinden ikinci el kulaklıklara bakıyorum ve fiyatları gayet uygun geldi. Türkiyeye kıyasla 2.el ürünlerde bile 2 kat fiyat farkı oluyor. Hazır gelmişken bir kulaklık alıp kullanmak istiyorum çünkü 1-2 ay içerisinde türkiyeye döneceğim Steelseries, corsair tarzı...
  4. M

Laptop userbenchmark sonucları

Laptop idepad 510 80sv modeli i7 mobil islemcisi vs var ancak vereceğim linkte ki ekran kartı değerleri aşırı berbat ve normalde lol vs iyi sekilde oynatması gerekirken oynatamıyor 4GB 940MX ekran kartı var sitenin yanlış gösterme durumu var mı ve ya güncelleme ile geçebilir mi bu sorun ...
  5. M

Yardım SSD format/ biçimlendir atamıyorum

SSDye format atmak istiyorum 70gb boş yer görünüyor biçimlendirdiğim zaman biçimlendirme tamamlandı diyor ancak hiçbir veri gitmiyor windowsta sürücü hatalarının onarılması için yeniden başlat diyor ancak bir düzelme olmuyor alternatif sadece tek bir diski formatlayabileceğim bir program var mı...
  6. M

Yardım SSD düşük sağlık sorunu

merhaba ssde göründüğü gibi disk sağlığı çok düşük ama çalışmasında vs bir problem yok neden böyle gösteriyor gerçekten bozulmuş olabilir mi ? yazılan veri de bozacak kadar değil
  7. M

2.el güç kaynağı alacağım nasıl ?

THERMALTAKE TR2 S 750W 80 PLUS marka model budur fiyatı 1100 olarak anlaştık rx 580 4gb kullanıyorum ileride 2060 2070 gibi karta geçmeyi planlıyorum sizce alayım mı şu an ki güç kaynağım çok kötü kesin değişmesi gerek. 1694256593 satan arkadaş 2 hafta önce almış yani sıfır gibi denilebilir...
  8. M

Bilgisayar bağlantılarında sorun var !

Merhaba eski nesil sayılabilecek bir bilgisayarım var güç kaynağı ocz 500w bir psu 2.el almıştım pcyi komple arkadaş kablolarını vs kesmiş bir şeyler yapmaya çalışmış kendince ekran kartımın 8 adet güç girişi var ama psudan gelen 6 adet anakart üzerinde ki 24lü olan pinler de eksik 22 tane...
Geri