Arama sonuçları: *

• Users: xemlod
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

CSM KAPATMA SONRASI SİYAH EKRAN

Selam arkadaşlar, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. FACEIT başlayacağım diye girdiğim yolda sonu hüsran oldu. Secure Boot bost açık progam hata veriyordu ben de açtım csm kapatıp. Sonrasında PC açılıyor, fanlar dönüyor ama görüntü vermemeye başladı. 1660ti var kuzenimde görüntü alıyor...
  2. X

Çözüldü✓ Csm sonrası siyah ekran

SELAM İYİ FORUMLAR BEN CSM KAPATIP SECURE BOOST AÇAYIM DEDİM AMA PC AÇILMIYOR SİYAH EKRAN KALIYOR BİOS PİLİNİ ÇIKARDIM SORUN ÇÖZÜLMESİ BİOS PİNLERİNİ TORNAVİDA İLE YAPTIM SIFIRLAMA AMA HALA SİYAH EKRAN GİGABYATE B450M SH2 ANAKART EKRAN KARTI RX580 8GB ASUS
  3. X

DX3200-B0 MODEM SORUN

Arkadaşlar selamün aleyum ben bügün sabit ip aldım ancak 80 port açamıyorum sebebide uzak yönetimden http acık olduğu için. kapanmıyorda ip yazdığımdada modeme yondendiriyor.. RESİMDE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ FABRİKA AYARLARINA ALDIM ANCAK HİÇ BİR ŞEKİLDE KAPANMIYOR!
  4. X

AMD Ryzen 5 5600X + Gigabyte B450M S2H uyumlu mu?

AMD Ryzen 5 3600 var yükseltmek istiyorum Sizce sorun yaşar mıyım ekran kartı 12 gb 3060 ekran kartı sorun yaşatır mı oc yapsam işlemciye bir sıkıntı teşkil eder mi :)
  5. X

CS2 BİR SORUN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Arkadaşlar merhaba oyunda resimde gördüğünüz gibi takım arkadaşımın üstüne cross koyunca şu x çıkan şeyi nasıl kapatırız yardımcı olur musunzz
Geri