Arama sonuçları: *

• Users: WonderFul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WonderFul

Huawei MateBook D14 2020 Kullanıyorum Sorusu Olan Sorabilir

Evet sorunuz varsa sorabilirsiniz. Laptop bu; Huawei MateBook D14 2020 Aldığım zaman 5000 TL idi şuan uçmuş :D
  2. WonderFul

İnternetten Altyapı Sorgulatamıyorum :D

Merhabalar. Ben TTNET'ten başka operatörlere geçmek istiyorum ancak binamızda port olmadığı için Altyapı sorgulayamıyorum. Millenicom düşünüyorum acaba müşteri temsilcisini arasam ordan tahmini bir değer verilebilir mi? Şuanki Faturam 130 TL ve aldığım internet 20 Mbps Download ve 0.60-0.90 Mbps...
  3. WonderFul

Cities Skylines Ne Zaman İndirime Girer?

Merhabalar. Ben Steam üzerinden Cities: Skylines almayı düşünüyorum. Hangi indirimlerde fiyatı düşüyor? Muhtemelen Cadılar Bayramında düşmüyordur ama yine de sormak istedim. Olmazsa harici sitelerden Kod olarak alacağım. Teşekkürler :)
  4. WonderFul

Yeni Alınmış Huawei Laptop Ekran Donma ve Wifi Kesilme Sorunu

İyi günler yaklaşık 1 ay önce Huawei Matebook D14 aldım. Arada ekranı donuyor ve mecburen açma tuşuna basılı tutarak kapatıp açmam gerekiyor. Diğer sorun da laptopun wifisi arada kesilip duruyor. Acayip yanı evdeki diğer cihazlarda wifi bağlanıyor. Yani sıkıntı laptopda. Garantiye vermeye değer...
  5. WonderFul

Acer Extensa mı, Huawei Matebook D15 mi?

Hem ders hem oyun için bir laptop bakıyordum. Bütçe düşük olunca pek yükselemedim. Yani en düşük 8 gb ramli laptoplara bakarken Aceri gördüm. Linkler Acer Extensa...
  6. WonderFul

Hem Uzaktan Eğitim Için Hem Oyun için Vatan Bilgisayardan Laptop

Merhaba liseye yeni geçtim. Uzaktan eğitim ve oyun icin bir laptopa ihtiyacım var ama Vatan Bilgisayardan :( Oynamak istediğim oyunlar en düşük ayardada olabilir CS GO Valorant belki Fortnite ve LOL Max bütçe 4k ama 100 tl kadar aşabilirsiniz pek fazla olmasın. Birde Vatanda olmalı. Bana bir...
  7. WonderFul

Trendyol'dan SSD Almak mı, Mouse Almak mı?

Yarın Trendyol Cüzdanıma 160 TL gelecek. Ekstra para eklemek istemiyorum. Ssd olarak bunu düşünüyorum. https://ty.gl/oagwkun3o Bilgisayarım 12 yıllık ama hala oyun oynatıyor. Hali hazırda rampage klavye mouse seti kullanıyorum. Ama mouse tekerleği kırıldı. Mouse tercihim bulunmuyor. Bilgisayar...
  8. WonderFul

Trendyol'dan MAX 160 TL Mouse

Evet arkadaşlar trendyol cuzdanimda yarin 160 tl olacak. Bana mouse önerisinde bulunabilir misiniz?
  9. WonderFul

Ryzen 5 3400G mi Yeni Gelecek APUlar mı?

Sizce Yeni APUları bekleyip Ryzen 5 3400G fiyatının düşmesini beklemek mi? Yoksa Yeni APUları almak mı? Tahminen ne kadar olur ve hangi Ekran Kartıyla Yarışabilir?
  10. WonderFul

Göz Hastaneleri Açık mı?

Ben Lens kullanmayı düşünüyorum ama kontrol olmam gerek. Genel olarak hastaneler açık mı?
  11. WonderFul

Bu 12 Yıllık Sistem Nasıl Upgrade Edilebilir?

Elimde benim 5 yıldır aktif kullandığım 12 yıllık pc var. Özellikleri; İntel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50 GHz 45 NM İşlemci ECS G31T-M7 Intel G31 ICH7 FSB 1333MHz DDR2-800MHz LGA775 Anakart ATI Radeon HD 4300/4500 Series 512 MB Ekran Kartı DDR2 800 MHz 2x2 Ram Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA2...
  12. WonderFul

Windows Boot Manager

Bir arkadaşım geçen gün laptopunda dosya gezginini durdurmuş. Yeniden başlatınca düzelmiş. Diğer gün açtığında ise bu ekran gelmiş. ESC basıp geçmiş sorunsuz ekran gelmiş. Birdaha gelirse ne yapmalı?
  13. WonderFul

R3 1200 AF Stok Soğutucu İle Max. Kaç GHz OC Yapılabilir?

Evet arkadaşlar Ryzen 3 1200 AF 12NM stok soğutucu ile en fazla kaç GHz OC yapılabilir?
  14. WonderFul

Bu İki RX 570 Arasındaki Fark Ne?

Evet şu iki ekran kartının arasındaki fark ne? 200 TL fark var. https://www.teknobiyotik.com/biostar-radeon-rx570-8gb-dual-cooling-256bit-gddr5-ekran-karti-va5705rv82-30591.html https://www.teknobiyotik.com/biostar-radeon-rx570-8gb-dual-cooling-256bit-gddr5-ekran-karti-va5705rv82-30525.html
  15. WonderFul

Bu Düşük Bütçeli Sistem Nasıl Olmuş?

Evet arkadaşlar bir sistem topladım sihirbazdan. Uzun süredir araştırıyorum. Bütçem sıkıntılı olmasa biraz daha artırabilirdim ama bence şuan ki hali de iyi. Bende 500 GB HDD var. İşlemci...
  16. WonderFul

8GB RAM Alıp 16 GB Yapmak mı, 120 GB SSD Almak mı?

Arkadaşlar ben bir sistem topladım daha almadım sonra söyleyeceğim şimdilik bir şey soracağım. Düşünün bütçenız çok sıkıntılı ama 4-6 ay sonra upgrade yapacaksınız. Elinizde 500 GB HDD var. Ve size 8 GB RAMli alacağın sistemi 16 GB yapmak mı 120 veya 240 GB SSD almak mı diye bir soru soruldu. Ne...
  17. WonderFul

Dark Raider 500W Kasa Nasıldır?

Arkadaşlar sıkışık bütçede bu kasa alınır mı? https://www.teknobiyotik.com/dark-raider-500w-3x12cm-rgb-fanli-tempered-glass-cam-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchraiderp500.html Kasada AEROCOOL VX PLUS 500W PSU var. PSU sorduğumda kullanılabilir denmişti. Soğutma konusunda sıkıntım yok bir...
  18. WonderFul

Kronik Sorunlu SSD almak zorunda olsanız Adata mı JD mi Alırdınız?

Evet ZORUNDA olsanız hangisini alırsınız.
  19. WonderFul

F/P RX 570 4 GB mı GTX 1650 mi?

Sizce hangisi? F/P olarak.
  20. WonderFul

Taksit yapılabilecek Depolamasız MAX. 3K Sistem

Arkadaşlar bana depolamasız (bende 500 gb hdd var kısa bir süre o kalacak). Taksit yaparak alacağım yani faizsiz fiyatı 3k olacak. Tek tek almak istemiyorum. Mümkünse tek siteden hazır sistem olsun. Gamegaraj düşünüyordum kararsız kaldım.
Geri