Arama sonuçları: *

• Users: glad0s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

JBL Tune Flex Ghost Black Kulak içi kulaklık İnceleme

JBL Tune Flex Ghost Black isimli kulaklığı uzun süre kullandım ve bu forumda ürün hakkında detaylı bir makale hazırlamak istedim. Bu kulaklığın tasarımıyla başlayalım: Batarya kutusu çok şık siyah film gibi transparan bir tasarımı var. Kare şekilde gövde tasarımı var ve enlem olarak...
  2. G

Wireless Kulak içi kulaklık önerisi

Maximum Bütçe: 3000 TL Kablosuz kulak içi kulaklık alacağım neler önerebilirsiniz? JBL Tune Flex Ghost kullanan biri olarak aynı kalitede F/P bir kulaklık araştırıyorum. Bu JBL Tune Flex model kulaklıklar, batarya kutusuna koyunca algılama sorunu yaşanıyor.Kronik bir sorun mu bilmiyorum ama bu...
  3. G

Yurt dışından xbox elite 2 gamepad nasıl alabilirim?

Xbox elite 2 black versiyon çok hoşuma gitti hem pc kullanıcısıyım almak istiyorum. Ürünü türkiyeden almak istersem 7499-9000 TL arasında piyasa fiyatı var. Bir gamepad için o kadar veremem o yüzden yurt dışından almak istiyorum. Ebay de 88 dolara ve 140 dolara microsofttan direk alabiliyorum...
  4. G

Pierre Cardin sakal traş makinesi alınır mı?

A101'e pierre cardin marka sakal traş makinesi gelmiş. 300 tl fiyatı var baya uygun fiyatı var ve de kaliteli markanın ürünü olduğu için dikkatimi çekti. Bende powertecin traş makinesi var ve pek düzgün kesmiyor sakalımı, acaba bu pierre cardin traş makinesi güzel keser mi acaba? internette de...
  5. G

Cod warzone gtx1650de kasıyor!?

4-5 ay önce 8 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 donanımı olan Asus Tuf F15 laptopumda warzone'u yükleyip oynamaya çalıştım. Oyunu açtığımda çok fazla kasıyordu ve saatlerce ekran yüklenmiyordu. Bunun sebebinin RAM den kaynaklandığını düşündüm çünkü artık hemen hemen her oyun 16 gb ve üstü ram ile rahat...
  6. G

Razer Cobra Pro alınır mı?

Ürün linki: https://app.hb.biz/u3otK6NfUqej Mouse almak istiyordum, araştırmalarımdan sonra bunu buldum. Hem şık hem de kompakt bir model. Bluetooth ve wireless olmak üzere 2 farklı bağlantı seçeneği var. Ama aklımda şöyle bir soru var, bu mouse'ı kablo bağlayarak dongle'sız ve bağlantı usbsiz...
  7. G

Kaliteli, şarj edilebilen hem kablolu hem kablosuz mouse önerisi

Kendime bir mouse almayı düşünüyorum. Bir önceki kullandığım a4tech wireless F-style bozuldu. Kullanım tecrübelerime dayanarak kablosuz mouse pilli olduğu için hiç ideal değil bu yüzden pilli almak istemiyorum. Aklımdan şarj edilebilen(pilsiz-bataryalı), hem kablolu hem kablosuz...
  8. G

Sizce ip 15 mi 16 mı?

Merhaba öncelikle. 14-15 yaşımdan beri telefon kullanıyorum ve kullandıklarımın hepsi android telefondu. Şimdi YD redmi note 12 pro kullanıyorum pek memnun değilim. Hele bir de imei kaydı yaptım falan, güncelleme olsun diye dirençli attım NFC çalışmıyor, direnç atıldığı için telefon daha fazla...
  9. G

Win11 bluetooth driver kendi kendine kapanıyor

Merhabalar. Benim pc windows 11 home lisanslı, orijinal işletim sistemi var. Ben genellilkle bluetooth kulaklık tercih ediyorum ve pc de de kullanıyorum. Geçenlerde 2-3 defa bluetooth aygıtı kendi kendine yok oluyordu ve ben de araştırarak sorun gider ayarı ile sorunu çözdüm ama bu daha fazla...
  10. G

Minecraft Java shader önerisi

Minecraftta güzel gözüken bir shader ile oynamak istiyorum ama benim laptop her shaderi kaldırmıyor. Ben sorunun ramden olduğunu zannediyordum ve 8 den 16 gb rame yükselttim. Minecraft normal grafiklerde çok iyi performans aldı 100 fps i geçti ama shaderda şansım pek yaver gitmedi. 15 FPS aldı...
  11. G

yeni m2 ssd aldım program dosyalarını nasıl aktarırım?

Merhaba yeni bir 1tb m2 ssd aldım. Ana sürücüm 500 gb ve windows(OEM) ona kurulu laptopumda. Steam ve epic gamesi yeni ssd ye nasıl kurabilirim yada ana sürücüyle birleştirebilirmiyim? Steam ve epic gibi programlar için programlar dosyasını nasıl yenisine aktarabilirim? Pek bilmiyorum neler...
  12. G

Win ve sistem hangi ssd ye atılmalı?

Merhabalar. Geçen gün laptopuma 1 TB 5GB okuma/yazma hızlı m2 ssd taktım. Ana SSD ile 1.5 TB depolamam var. Format atıp sistemi hangi ssd ye atacağıma karar veremedim. C:(ana) ssd im 2 GB okuma/yazma hızında. Sizce en iyi performans için hangi ssd ye sistemi atsam? Planım, 1 TB SSD alıp sadece...
  13. G

Şebeke konusunda iPhone mi Android mi

Benim telefonlardan çok çektiğim bir sorun var: Şebeke çekim gücü Sizce çekim gücü en iyi iphonelar mı? yoksa android tarafında var mı iyi çeken? Türkcell hattım var ve yine istediğim gibi şebeke çekmiyor. Kullandığım cihaz Redmi Note 12 Pro 5G. IPhone kullanan arkadaşlarımın şebekesi operator...
  14. G

Acer Nitro 16 Nasıldır?

Acer Nitro 16 nasıldır? Performansı, soğutması nasıl? Bu modelden almayı düşünüyorum kronik sorunları , driver uyum ve yükleme sorunları ve mavi ekran ve olur mu Eğer asusunki gibi stabil sorunsuz uyumlu aygıtları varsa pek düşünmeden almayı düşünebilirim. Bir de laptopun altında havalandırma...
  15. G

Soğutması Mükemmel Laptop Önerisi (+)

Merhabalar. Bende Asus Tuf Gaming F15 GTX1650 ekran kartlı laptop var. Benim pc de çok sorun yaşadım. Pc nin soğutması çok kötü 1 saatlik kullanımdan sonra erimiş plastik kokusu geliyor ve çok ısınıyor. Bir de GTX1650 ekran kartı ile yüksek fps alamıyorum düşük ayarlarda olmasına rağmen. Yani...
  16. G

GTA IV Complete Edition için realistik grafik modu nasıl kurabilirim?

Gta 4 ü grafik modlu oynamak istiyorum ama düzgün bir rehber bulamadım hep bir sorun çıktı. Ayrıca hile menüsü, araba modları vs. kurmak istiyorum. Complete edition için bu tür modları sorunsuz yüklemiş biri yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... 1715021252 Ayrıca grafik modu...
  17. G

GTA V aktivasyon kodunu girmeme rağmen açılmıyor

Gta Vi çoktandır almıştım ve bayadır oynuyordum ama sonra mod yüklerken nerde hata yaptım bilmiyorum ama oyun offline oldu ben de oyunu sinirlenip sildim. Sonradan tekrar indirdim ve girdiğimde bu sefer eski rockstar launcheri sileyim dedim çünkü önceden program offline oluyordu. Silip tekrar...
Geri