Arama sonuçları: *

1. Gölgekullanıcı

5.500tlye Monitör tavsiyesi (1080p)

5.500tl civarinda monitör tavsiye edermisiniz , ben biraz araştırdım lenovo legion , aoc vs baktim ama hepsinde ghosting sorunu olduğunu gördüm bana sağlam bir şey önerebilir misiniz?? Tercihlerim: 165hz veya 180hz tercih ediyorum 1080p olacak 1ms degeri yeterli olacagini dusunuyorum
  2. Gölgekullanıcı

35 bin lira bandında , oyun için laptop önerisi

kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda bir laptop almayı düşünüyordum ama biraz araştırdığımda ya ekran kartı wattı düşük olan laptoplar (msi cyborg,thin ve acer nitro) yada kronik sorunu olan laptoplar ile karşılaşıyorum (lenovo loq serisi ve hp victus serisi) bana hem kronik sorunu olmayan hemde...
  3. Gölgekullanıcı

HP Victus 16 alınır mı??

Kendime Hem oyun hemde okul işleri için laptop almayi planliyorum sizce bu hp victus 16 Alınır mı? ?: https://ty.gl/gzokswyrzuln7 Victus serilerinde hall sensörü sorunu çıkabildiginden elerdim ama 36bin liraya 120watt 4060 buluncada dikkatimi cekti malum 100 watt üstü 4060lar 40bin lira civari...
  4. Gölgekullanıcı

30-35 bin lira bandında laptop önerisi

Çoğunlukla oyun icin kendime 30-35bin liralik çoğunlukla oyun icin laptop bakiyorum En az 16gb ram (biraz daha yüksek olsa daha iyi olabilir) Ekran kartı olarak wattı dusuk olmayan 4050* 1tb ssd
  5. Gölgekullanıcı

Rtx 4050 li 20gb ddr5 ram laptop 31bin liraya Alınır mı??

Bugün trendyoldan bana daha çok hitap etmesinden oyun icin laptop bakiyordum ve sadece 31bin liraya 20gb ramli 105 wattlik 4050 li laptop buldum sizce almalimiyim yoksa daha iyi alterntifler varmi Laptopun linki https://ty.gl/kd1j9hrho5m8f
  6. Gölgekullanıcı

1000TL'ye AJAAZ AK820

Bugün klavye araştırıken bir forumda gördüm 1000 liraya AJAAZ AK820 bulmuş birisi ama Uygulama TEMU olunca çok emin olamadim sizce Alınır mı??
  7. Gölgekullanıcı

DDU ile driver temizledikten sonra mavi ekran

Bugün laptopumu açtım ama düşük fps aldigim için aygit yoneticisini actim sonra ekran kartimin(mx150) nin üstünde ünlem işareti vardi araştirdim sonra ddu ile sildim sildikten sonra laptobu actim tam driverlari indirecekken mavi ekran verdi yeniden açınca yeniden mavi ekran verip duruyor...
  8. Gölgekullanıcı

Kasadan cızırtı sesis

Abimin eski kasasini almistim ve kasa ile uyumlu bir güç kablosu bakıyordum, uyumlu bir tane buldum ama tam takarken cızzz diye ses geldi bende hemen geri çektim sonra baktım kasanın arkasındaki şey açık sizce zarar gelmişmidir herhangi bir şeye
  9. Gölgekullanıcı

120-144hz 1ms Bütçe dostu monitör önerisi

Başlıkta olduğu gibi 120 ila 144 hz arasi monitör bakıyorum 1ms olsa iyi olur önerileriniz varmı bütçem 3k
  10. Gölgekullanıcı

Bilgisayar ekipmanı önerisi

Başlıkta dediğim gibi yeni bilgisayar aldım ve klavye , mouse , kulaklık lazım mouse dışında şuanlık fikrim yok. mouse için glorious model o düşünüyorum önerileriniz varsa yazabilirmisiniz
  11. Gölgekullanıcı

Bu 180hz Samsung Monitor Alınır mı??

https://ty.gl/xlaqopj5tn6hr / Yeni sistem dizecegim ve monitör alacagim . gozume bu 180hz samsung monitor carpti sizce Alınır mı? yoksa daha iyi bir secenek varmi?
  12. Gölgekullanıcı

Lise hazırlık atlama sınavında neye çalışmalıyım

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi ben liseye geçtim Manisa sosyal bilimler lisesi kazandım ama ben hazırlığı okumadan direk 9.sinifa gecicem bunun için sınav varmış ama ben neye çalisacagimi bilmiyorum yardımcı olabilimrisiniz
  13. Gölgekullanıcı

oyunlarda 5 gün önce yüksek fps alırken şimdi düşük fps alıyorum

normalde cs source gibi oyunlarda full ayarda 120 fps alırken artık en düşükte oyun 30 fps yi zor görüyor
  14. Gölgekullanıcı

Laptopum açıldıktan 5-6 dk sonra direkt kapanıyor

başlıkta dediğim gibi zınkkadanak kapanıyo sizce sorun nedir
  15. Gölgekullanıcı

Bakarsanız sevinirim :)

kendi çekmecemde bir kontrolcü buldum sağ joystick sağdaki tuşları taklit ediyor napabilirim anlaşılır bir şekilde yazarsanız sevinirim
  16. Gölgekullanıcı

robloxta gamepadle etrafa bakılmıyor

arkadaşlar çekmeceden gamepad buldum taktım laptopa roblox açtım denedim etrafa bakma tuşu çalışmıyo basınca kamera modu değişiyor bide sol aşağı yapınca zıplıyo (markası snopy)
  17. Gölgekullanıcı

arkadaşlar win tab yapınca böyle orman müziği gibi bişey geliyo sonra gidiyo

sadece bendemi var diye baktım kimsede yok
  18. Gölgekullanıcı

33 liraya gta 4 alınır mı? sadece 40 liram var

başlıkta sorum var zaten
  19. Gölgekullanıcı

Bedava steam bakiyesi

Selam arkadaşlar bildiğiniz gibi steam tlden çekiliyor ve ben ailem izin vermediği için oyun alamıyorum bana bedava steam bakiyesi veren bir site önerir misiniz? ? 1698573604 bütçeyi yanlışıkla koydum
  20. Gölgekullanıcı

gta 5 indiremiyorum.

şimdi ben gta 5 indiriyorum ama aynı zamanda abimde oyun oynuyo bende 5mb de indirmek zorundayım bunu hem artırıp hem abiminkini yavaşlatmamanın bir çözümü varmı
Geri