Arama sonuçları: *

• Users: Koba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

İtopyadan hazır sistem aldım ne zaman gelir?

16 eylül cumartesi günü itopyadan hazır sistem aldım hala daha siparişin hazırlanıyor diyor ne zaman gelir bu sistem bana mı çok gecikti gibi geldi yoksa hazır sistemler böyle geç mi geliyor
  2. K

Max 300 tl lik akım koruyucu priz önerisi?

En fazla 300 tl lik akım korumalı priz önerir misiniz https://ty.gl/g8jip04rbn Bunu düşünüyorum iyi midir tunçmatik
  3. K

Hangi monitörü tercih etmeliyim ?

Bu monitörlerden hangisini tercih etmeliyim ekran kartım nvidia asus tuf diye düşünüyorum fiyat açısından ölü piksel renk doygunluğu olarak hangisini önerirsiniz kullananlar varda tecrübelerini yazarsa sevinirim
  4. K

25k lık hazır sistem önerisi ?

Hazır sistem alıcam sürekli stoklar bitiyor tam niyetleniyorum ayar oldum artık 4060 ti bi sistem en kötü 4060 lı bi sistem linki atabilir misiniz
  5. K

Bu sistem alınır mı ?

Bu sistemi almayı düşünüyorum 13400f yapıp 1 tb yapıp kasayıda gamebooster 201 yapıp almayı düşünüyorum https://www.itopya.com/eray-hanmaintel-core-i3-13100fmsi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-n_h23018
  6. K

Ekran kartı marka değişiklikleri ?

Hazır sistem alıcam ekran kartın markasının önemi var mı farklılıkları neler performans farkı olur mu
  7. K

Dh eagle sistemi gelir mi ?

Ben bu dh eagle hazır sistemini alıcaktım bugün stok bitmiş geri gelir mi sizce bekleyeyim mi
  8. K

Hangi sıvı soğutucuyu tercih edeyim ?

Hazır sistem alıcam da hangi sıvı soğutma daha iyi olur sadece ilk ikisini alma şansım var msi b240 mı yoksa gamebooster titan 240 mı sebepleriyle yazarsanız sevinirim
  9. K

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Bu iki sistem arasında kaldım hangi sistemi tercih etmeliyim sebepleriyle beraber söylerseniz çok güzel olur https://www.itopya.com/dh-eagleintel-core-i5-13400fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ssdgefo_h23947...
  10. K

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

2 sistem arasında kaldım hangisi daha iyi olur daha iyi performans alırım https://www.itopya.com/eray-hanmaintel-core-i3-13100fmsi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-n_h23018?fbclid=PAAaaXSPQt3ZWXXb5MYNwEvY9j2m0-2awi6gP-cWzHnwV50UjQNXpBF6ydED0...
  11. K

Hangi hazır sistemi tercih etmeliyim ?

Bu iki sistem arasında hangisini terxih etmeliyim daha iyi performans alırım dh eagle sistemde sıvı soğutma alabilirim ama incehesapta olana alamam hangisini uzun süre kullanabilirim fiyat açısından falan...
  12. K

Sistem iyi mi sizce alınır mı ?

Bu sistemi almayı düşünüyorum güzel midir sizce her türlü oyunu oynatır mı bu bilgisayar tek sorun sıvı soğutma alamıyorum bütçeyi aşıyor Eternal 4060 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı...
  13. K

Hangi hazır sistem daha mantıklı ?

Hazır sistem alıcam iki sistem arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim fiyatları hangisinin daha makul mantıklı daha iyi performansı hangisinden alırım Machete Gold | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı...
  14. K

H610M k anakart 13. Nesil ile uyumlu mu ?

Hazır sistem alıcam anakart h610M K i5 13400f işlemci ile uyumlu mudur ve bios güncellemesi gerekebilir diyenler var o nedir nasıl yapılıyor
  15. K

H610M k DDr4 anakart iyi midir ?

Hazır sistem alıcam sistemde H610M K anakartı var alınır mı işlemci 13400F olucak veya bir sistem daha var b450m kII var onda da işlemci amd r5600 hangisini tercih etmeliyim sistemlerin linkinide atıyorum NOT: H610M K olan sistemde sıvı soğutma alma şansım var...
  16. K

Hangi işlemciyi tercih etmeliyim

Hazır sistem alıcam işlemci olarak i5 13400f mi almalıyım yoksa amd ryzen 5600 mü ısınma olsun her türlü özelliklerden değerlendirme yapar mısınız
  17. K

Hazır sistem alıcam kasanın bir önemi var mı yoksa farketmiyor mu ?

Hazır sistem alıcam alıcağım sistem de 3 fan var istersem 4 fanlı yapabiliyorum ama internette araştırim dedim örnek veriyorum bir kasanın fan gücünü kontrol edemiyosun diğernin rgb sini kontrol edemiyosun diğeri 3 fanlı soğutmaz korkusu var ne yapmalıyım sistemi de atayim size Machete Gold |...
  18. K

Bu DA G7 bitti mi cidden ya anlamadım ?

Arkadaşlar daha yarım saat oldu link açıklanalı alcaktım stok bitmiş var mı bilen biri geri gelecek ki 350 stok bitmesi hemen imkansız değil mi
  19. K

Hangi hazır sistemi tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar ince hesaptan hazır sistem bakıyorum 4 tane arasında kaldım aralarından hangisi mantıklı olur ısınma olmaz uzun ömürlü kullanırım Machete Gold | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı...
  20. K

4060 ti windforce alınır mı ?

iki hazır sistem arasında kaldım biri 4060 ti windforce diğeri asus dual 4060 hangisini tercih edeyim ısınma sorunu hangisi daha iyidir
Geri