Arama sonuçları: *

• Users: sekmet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Hobi Amaçlı Atış İçin Silah Tavsiyeleri

hobi amaçlı atış yapmak istiyorum ne mermi sıktığı önemli değil ama gerçek sillah hissine sesine falan benzer bir ürün almak istiyorum önceliğin makinalı tüfek ama aşınma sorunu varmış önerileriniz nelerdir
  2. S

Ss de ki ürün alınır mı

R7 5800x Rtx5060 kullanıyorum sağlam marka bir psu almak istiyorum min 650w ss deki alınır mı başka öneriniz var mı
  3. S

Psu önerisi istiyorum

Ryzen 7 5800x Rtx 5060 Kullanıyorum 2.500 civarı bütçem var psu öneriniz nedir
  4. S

Lol ve valo için ne almalıyım

[H3 id='COLORrgb184+49+47Wraith+Cosmic+Glass+V2Wraith+Spirit+of+Aim+Pro+speed++hybridCOLORgenelde+lol+ve+valo+oynuyorum1600dp+valo+0.19+da+kullanyorumwraith+w1+kullanyorumsizce+hangi+mp+yi+almalym']Wraith Cosmic Glass V2 ve Wraith Spirit of Aim Pro (speed / hybrid) arasında kaldım genelde lol...
  5. S

Cat 8 önerisi istiyorum

10 metre cat 8 almayı düşünüyorum bütçem 600 tl civarları
  6. S

Ryzen 7 5800x için soğutma almama gerek var mı

ryzen 7 5800x çok ısınıyor diye biliyorum çift fanlı kule tipi fan almayı düşünüyorum sizce gerek var mı ? hangi fanı almamı önerirsiniz
  7. S

Kullandığım psu yeterli mi

frisby 600w 80+ psu kullanıyorum ryzen 7 5800x ve 5060 kullanıyorum sizce yeterli mi yeterli değilse ne önerirsiniz
  8. S

Çözüldü✓ Klavye önerisi istiyorum bütçe 4.500

red switch sertliğinde ve sesi de blue kadar çıkmayacak bir klavye önerisi istiyorum https://www.trendyol.com/razer/blackwidow-v4-turkce-q-green-switch-kablolu-gaming-klavye-rz03-04691200-r3l1-p-760997522?boutiqueId=61&merchantId=451837 en çok kafama yatan bu oldu green red e göre daha sesli ama...
  9. S

Çözüldü✓ 8 bin küsür fiyatlarda koltuk önerisi istiyorum

body ci olduğum için kilom 110 seviyelerine çıktığı oluyor boy 1.75
  10. S

Çözüldü✓ 5 bin küsür bütçelerde klavye önerisi verir misiniz

hydra r6 red switch kullanıyorum gayet memnumdum ama tuşlar artık basmıyor ve ışık bile yanmıyor. red switch ayarında sesi tok ama blue gibi aşırı çıkmayacak ve sertliği de red gibi olan klavye önerir misiniz düm düz red switchte önerebilirsiniz ama yeni switchleri merak ediyorum
  11. S

Çözüldü✓ Hangi RTX 5060 Ekran Kartını Almalıyım?

f/p olarak hangisi
  12. S

Lütfen cevap iki marka arasında fark nedir

İki ekran kartı arasında Fps - bios voltaj ayarı - soğutma konularında hangisi daha iyidir fark belli eder mi ? Aralarında 1000tl gibi bi fark var
  13. S

Non vesa aparatı hakkında soru

[H3 id='URLhttpswww.cimri.commarkaviewsonicViewsonicURL+VX2458+iin+uygun+mudur+ve+dikey+kullan+iin+uygun+mudurURLhttpswww.cimri.commarkaviewsonicATTACH+typefull+width770px+size1365x721897100ATTACHURL']Viewsonic VX2458 için uygun mudur ve dikey kullanış için uygun mudur [/H3]
  14. S

Samsung g65b ve Viewsonic VX2458 için monitör standı önerisi

bu iki monitör için monitör standı önerir misiniz ikiside curved ve arkasında ikisininde monitör standı için vida giriş yeri yok galiba
  15. S

Hangi monitörü almalıyım

ekran kartım 5060. ps5 ve bilgisayar için alıyorum (cs valo oynamayacağım)
  16. S

bilgisayarımı yükseltiyorum tavsiye

işlemcimi r7 5800x ekran kartımı rtx5060 a yükselteceğim bu 2 yükseltme dışında ilerleyen aylarda gerek görürsem psu ve işlemci için soğutma alabilirim sizce yaptığım şey mantıklı mıdır
  17. S

Samsung Odyssey G65B alınır mı

lol, battle royale, hikaye ve ps5 için almayı düşünüyorum. elimde 144hz 1080p 24inch curved monitör var elimdekini 2. ekran yapacağım ve fps oyunlarını 144hz de oynamayı düşünüyorum. istediğim şey görüntüden keyif almak sizce monitör alınır mı fiyatı 15bin tl
  18. S

2k 240hz monitör önerisi yapar mısınız

Merhaba, 2k 240hz monitör almayı düşünüyorum bütçem 12bin civarlarında. Oynadığım oyunlar genellikle lol ve hikaye oyunları oynuyorum ps5 de de kulacağım. Şu an kullandığım va panel olduğu için panel fark edeceğini düşünmüyorum önerileriniz nelerdir
  19. S

Viewsonic vx2458-c-mhd İçin stand önerisi

viewsonic vx2458-c-mhd için hareketli stand arıyorum ama monitörümün arkasında stand için kare giriş yeri yok. Duvara ya da masaya fark etmez hareketli stand arıyorum öneriniz var mı
  20. S

Yan sanayi ps4 kolumu ps5 e bağlayamıyorum

Merhaba, ps4 yan sanayi kol aldım ps5 ime bağlamakta sorun yaşıyorum kolu görüyor ama bağlanmıyor. Fotoğraftanda gördüğünüz gibi bağlan seçeneği var ama basılmıyor. Ps kapalıyken ya da uyku halindeyken ps düğmesi ile açabiliyorum. Share ile denedim olmadı o taktiği yazmanıza gerek yok. Kolda bir...
Geri