Arama sonuçları: *

• Users: ssynt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Sinerji PCH Wind V1 alınır mı?

Arkadaşım satın almak istiyor sizce almalı mı? önerebileceğiniz bir sistem varsa max 40k bütçesi varmış.
  2. S

XDSL değerlerim normal mi

bugün 50mbps internetimi 100mbpsye yükselttim ama 100 alamıyorum tabi 68-70 arası alıyorum ama db 17den 8e düştü sizce 75 mbpsye sabitlesem artar mı? eski değerlerim: ============================================================================ VDSL Training Status: Showtime Mode...
  3. S

Sistem sıcaklıkları normal mi?

5 dakikalık aida 64 testi yaptım. işlemci 77-78 arasında gelip duruyordu normal sanırım çünkü dışarısı 40 derece falan. ama ekran kartında bi sorun mu var anlamadım macununu 1 saat önce mx4 ile değiştirdim. bu arada oda sıcaklığını klima ile düşürsem de ekran kartı sıcaklığı gow ragnarok da 86...
  4. S

Rtx 2080 için macun önerisi

Merhaba, asus dual rtx 2080 kartına sahibim. az önce enermax t50a içinden çıkan macunu sürdüm ama eskisiyle aynı değerleri alıyorum şuan. iyi performansı olan bir macun önerebilir misiniz?
  5. S

Mouse hareket etmiyor

Bugün amazondan aldıgım Klasse Classic Mouse Padi denedim ama atk sky x1 pro hiç hareket etmedi. eski mousem olan asus tuf m3ü denediğimde hareket ettiğini gördüm. bu mousepadin kötülüğünden mi yoksa farklı bi sebepten mi oluyor bilemedim. ne yapmam lazım? kullandıgım eski mousepad Razer...
  6. S

Ryzen 5 5600 + rtx 2080 için 550w yeterli mi?

Selamlar, elimde deepcool cc560 içinde gelen 550wlık psu var. şuan r5 3600 ve rtx 2080 kullanıyorum 5600e yükseltsem bir sıkıntı çıkar mı?
  7. S

3000 TL Mouse önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  8. S

ATK Blazing Sky F1 alınır mı?

Merhaba, ATK Blazing Sky F1 Ultimate almak istiyorum. bu mouseyi 4khz de çalıştırabilir miyim? Ryzen 5 3600 işlemciye ve 180hz monitöre sahibim. ve mousepad önerebilir misiniz?
Geri