Arama sonuçları: *

• Users: foxirte
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Araba zor kendine geliyor

Benim araç lpg regülatörü değişmeden önce tek marşta çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı 3 ya da 4. marşta çalışıyor ve çalıştırdıktan sonra 5 dakika falan bekliyorum araba hala kendini toparlamamış oluyor devir 500-600 devirler de geziyor her an motor duracakmış gibi tekliyor ben de ayağımı...
  2. F

Yardım Arabam aşırı çok yakıyor

Merhabalar arkadaşlar son zamanlarda bu yakıt artışı ciddi şekilde arttığını hissediyorum. Ortalama 3 lira falan yakıyor araba çok değil mi ya 22-23 lt lpg alıyorum ve bununla ortalama şehir içinde 130 km falan gidebiliyorum. Baskı balata, buji, motor yağı ve filtresi, hava filtresi bunlar...
  3. F

Yardım Fan açınca rölanti dalgalanması

Merhaba, aracım Uno 70 s bu araçlarda kronikmiş galiba fan açınca devirin dalgalanması. Benim araçta normalde rölanti 1100 falan fan açıkken veya açınca mesela kırmızı ışıkta bir anda rölanti 500-600'lere inip geri toparlıyor 1000'e çıkıyor. Hiç kafaya takmadım bu zamana kadar ki taktığımda ise...
  4. F

Yardım Spoiler'ı nasıl yapıştırabilirim?

Arabam için Spoiler almayı düşünüyorum da kimisi silikon falan dedi ama nasıl bir silikon vs. almam lazım hiç taktıran var mı?
  5. F

165/70 R13 Lastik önerisi

Petlas falan iyi midir? Lassa, Michelin, Continental, Goodyear çok iyi ama onlarda 2 lastik parası. Bu ölçüde hangi marka alsam fiyat performans olur? Bir de 4 mevsim lastikler varmış galiba onlar nasıl?
  6. F

Bir aracın ağır bakımı

Araç uno 70s baya uzun bir zamandır bakım yapılmamış arabaya. Şanzıman elden geçecek uğultu falan var. Baskı balata değişecek o sırada yapılması/değişmesi gereken net şeyler nelerdir? Mesela kendimce şöyle sıraladım: Yağ filtresi (kim bilir kaç km'dir değişmiyor kafadan 20 bin 30 bin net vardır...
  7. F

Yardım Bu parçayı nereden bulabilirim?

Her yere baktım internette bu parçayı ne isimle ararsam arayayım bulamadım en sonunda çıkmacılara gittim anlattım derdimi dediler bunu bulamazsın? Ne demek bulamam ya bu parça neden üretilmez kafam almıyor. İzmir'deyim önerdiğiniz bir yer varsa gidebilirim veya internette ne diye ararsam...
  8. F

Lpg ayarı marş süresini etkiler mi?

Sorum başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar. İyi gaz ayarı, kötü gaz ayarı arasında ne gibi farklar olur veya bu kötü ayar-iyi ayar marş süresini etkiler mi? Mesela gaz ayarı çok açık ise araç marşta boğulur ve zor çalışır değil mi?
  9. F

Arabam 3. viteste kalkmıyor baskı balata iyi midir?

Merhaba arkadaşlar, biraz önce baskı balatamı denemek için arabayı ilk 4. viteste kaldırmayı denedim tık diye stop etti. Akabinde 3. vitesle de denedim aynı şekilde stop etti. Bu baskı balatanın bitik olmadığı anlamına mı geliyor? Çünkü internette 4. vitesle kalkıyorsa baskı balatanızın...
  10. F

Yardım Aracım 2. marşta çalışmaya başladı

Merhaba, en baştan başlayayım. Aracım LPG'de tek marş ile çalışıyordu ama gaz yemiyordu, çok kez ayar yapıldı üzerinden 1 gün geçtikten sonra araç tek marşta yine çalışıyordu ama yine gaz yememe sorunu başlıyordu 3 bin deviri zor görüyordu dip gazda. Her neyse atiker regülatör vardı aracımda...
Geri