Arama sonuçları: *

• Users: tnccahmt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Sistemi Windows 11'e yükselttikten sonra internete erişilemiyor

Öncelikle herkese merhabalar. Bilgisayarımı 2 saat önce Windows 10’dan Windows 11’e yükselttim. Windows 11’e yükselttikten sonra kablolu internetim bağlantı sorunları yaşattı. İnternet kablosu bağlı olmasına ve internet bağlı gözükmesine rağmen hiçbir siteye giriş yapamıyorum. Ağ ve internet...
  2. T

Çözüldü✓ Yeni aldığım koltuk. Üstüne oturunca kendiliğinden aşağı iniyor.

Yeni aldığım ve kurulumu yaptığım ofis/oyun koltuğu sağ altındaki mandalına basmamama rağmen üstüne oturduğumda aşağı iniyor. Bu üreticiden kaynaklı bir hata mı? Yoksa düzeltebilir miyim kendim? Bu işten anlayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  3. T

Öneri 4000₺ Bütçe için alınabilecek sandalye önerisi

Arkadaşlar bütçem kısıtlı biliyorum ama bilgisayar karşısında otururken ağrı durumlarını aza indirecek bir sandalye arayışım var. Profesyonel bi sandalye bütçemi aşıyor. Sandalyeden de çok fazla anlamadığım için bu işten anlayan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.
  4. T

Öneri Sporda kullanabilmek için kulaklık önerisi

Arkadaşlarsporda kullanabileceğim bir kulaklık istiyorum. Tercihen Kafa üstü olmasını istiyorum. Kulaklıktan çok anlamadığım için de sizlere danışmak istedim. Bütçe : Maks. 500 TL
  5. T

Kaspersky aboneliği ile ilgili yardım lazım

Benim halihazırda bir Kaspersky Premium aboneliğim var ve bitmesine 150 gün kaldı. %30'luk bir indirim kodu buldum ve bu kod bitmeden yeniden abonelik almak istiyorum. Alacağım yeni abonelik, mevcut kullandığım abonelik süresinin üzerine eklenir mi?
  6. T

Yardım KULE TİPİ ARGB FANLARI

Merhaba arkadaşlar. Sipariş ettiğim Thermalright phantom spirit 120 se argb kule tipi soğutucum geldi ve kasaya montajladım. Kasanın güç tuşuna bastım ve fanlar çalıştı. Argb bağlantısını da yaptığım halde kule tipi soğutucun ışıkları güç tuşuna bastığım ilk anda çalışıyor ancak bir süre sonra...
  7. T

Öneri ARKADAŞLAR MAKSİMUMU 30BİN ₺ BÜTÇEYLE BANA LAPTOP ÖNERİR MİSİNİZ?

Maksimum bütçem 30bin₺ ve masaüstü değil laptop ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
  8. T

Öneri 15.000₺ kadar laptop önerisi.

Arkadaşlar bir arkadaşım laptop alacak maksimum bütçesi 15.000₺. Ben de çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Laptop önerir misiniz?
  9. T

Öneri 50.000 liraya kadar laptop önerisi

Arkadaşlar aklımda MSI KATANA 17 B12VEK-607XTR modeli var sizin önerileriniz var mı?
  10. T

❌İndirim Bitti! 7500F-4070TI-32GB RAM SİSTEM (37.999₺)

https://pckolik.com/urun/alfa-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/ Arkadaşlar fiyatı gözüme çok cazip geldi. Anakart ve SSD özelleştirmesi yapılarak gayet uygun alınabilir bir sistem gibi geldi gözüme. Değerlendirmek isteyenler bakabilirler bence.
  11. T

Bu sistem çok mu ucuz yoksa bana mı öyle geliyor 4070TI

https://pckolik.com/urun/alfa-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/
  12. T

OCCT sonuçlarım nasıl değerlendirir misiniz?

Stok fan var
  13. T

Çözüldü✓ Amd chipset driver nereden yüklenmeli

Merhabalar anakartım Gigabyte b550 aorus elite v2 rev. 1.2. chipset driver yüklemesini gigabyte sistesinden mi yapayım ya da başka bir yer önerir misiniz?
  14. T

Yardım Monitörümde ghosting var mı?

Arkadaşlar ghosting nasıl olur çok bilmiyorum o yüzden bilenler yorumlayabilirler mi?
  15. T

ddr5 4070'li sistem (stok yokmuş site yanlış gösterdi)

https://pckolik.com/urun/can-sungur-mega-tron-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070/
  16. T

Yardım Gigabyte b550 aorus elite v2

driver, bios, utility kısımları var. Driver ve bios biliyorum ama utility kısmında da yeni sürüm var o nedir ve nasıl yapılır bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilirler mi acaba?
  17. T

❌İndirim Bitti! pckolik.com Tron v3 Hazır sistemi

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Stoğa tekrar girmiş değerlendirmek isteyenlere duyurulur.
  18. T

r5600 OC için soğutma önerileri

Arkadaşlar sistemi yeni aldım 5600 için oc yapmak istiyorum lakin soğutucum yok. Kule tipi soğutucu iş görürse önerilerinizi bekliyorum. Anakart: Gigabyte B550 aorus elite v2
  19. T

Yardım Gaming gen tr iade içi soru

Gaming gen trden monitör aldım kargodan geldi 1-2 saat test edip geri yolladım iade amacıyla. Bana dediler ki 14 iş günü içinde sana döneceğiz. Bana geç dönüş yaparlarda monitörü aldığımın üstünden 14 günü geçicek ve cayma hakkım yanacak. Bu durumda ne yapmalıyım? (Monitörün hiçbir eksik parçası...
  20. T

Yardım Monitör iade Ile Ilgili Soru

Arkadaşlar monitörü aldım test ettim 1-2 saat sonra hiçbir eksiği olmadan kutuladım iade için geri yolladım. İade kabul ederler mi? 14 gün dolmadı daha.
Geri