Arama sonuçları: *

• Users: fatihblck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ Gaming kulaklık önerisi

Kulaklığım bozulmaya başladı. Yeni bir kulaklık lazım. 2.5k-3k bandında arıyorum. Çok bir fikrim yok. Ses kalitesi ve mikrofonu bu fiyat bandında iyi olan bir şey almak istiyorum. Mikrofonum yoktu, laptopun kendi mikrofonunu kullanıyordum ve doğal olarak iletişimde çok zorlanıyordum.
  2. F

Çözüldü✓ Bütçe 3k, klavye önerisi istiyorum

Kafam çok karıştı. Bİr süredir klavye araştırıyorum ve bir sürü farklı öneri gördüm. A markasına yöneliyorum onun tuşlar sorunlu deniyor, iyi B markasından alayım diyorum onun hissiyat kötü diyorlar. Aldığım zaman beni üzmeyecek bir klavye önerirseniz sevinirim. Bir de f tuşları iyi oluyor...
  3. F

Çözüldü✓ Çok sessiz klavye arıyorum.

Marketten aldığım kalitesiz bir klavye kullanıyorum. Klavye aslında çok sorun değildi benim için ama gece klavyeyi kullandığımda odama gelip ''sessiz ol la artık! n'apıyon şık şık'' şeklinde sözlere maruz kalmaya başladım. Almışken hem sessiz hem de bendekine nazaran daha kaliteli olsun diye...
  4. F

Laptop wi-fi bağlanmıyor.

Laptop dünden beri bağlanmıyor modeme. telefonuma bağlanıyor veya modeme kablo ile bağlayabiliyorum fakat wi fi ile modeme bağlanınca sorun yaratıyor.
  5. F

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası alıyorum.

Laptop siyah ekranda donup kalıyor, mavi ekran veriyor, titreme gibi garip sesler geliyor, wi fi sürekli kopuyor, kamera çalışmıyor, performans modu açınca kafayı yiyor... Hataları say say bitiremem bilgisayarcıya gönderdim o da bulamadı tekrar bi windows kuralım düzelir gibi boş boş konuşuyor...
  6. F

Çözüldü✓ Laptopta çok farklı çeşitte mavi ekran hatası alıyorum.

Laptopumu 6-7 ay önce aldım. İlkaldığımda 5-10 dakikada bir mavi ekran hatası veriyordu, şu an çok zarlandığında ya da uzun süre açık kaldığında veriyor. Minidump dosyalarını buraya bırakacağım bakarsanız sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1uS5roy1OCYb_pzWs-lS53Pm2bND8xXDJ/view?usp=sharing
  7. F

❌İndirim Bitti! Offline oyun önerileri...

Bir süre tatilde olacağım için internetim olmayacak. Uzun süre oynayabileceğim birkaç öneride bulunur musunuz?
  8. F

Çözüldü✓ Cs tarzı oyunlar için mouse önerir misiniz?

Benim mouse marketten aldım ve berbat çıktı. Kullandığımda oyun kasıyor gibi ekran titriyor. 500 tl civarı bir mouse önerir misiniz?
  9. F

Çözüldü✓ Laptop mavi ekran veriyor. Farklı hata kodları geliyor.Ne yapmalıyım?

Acer Aspire 7 yeni aldım ama sürekli mavi ekran geliyor. Bazen Windows kurtarma ekranı geliyor.
  10. F

Çözüldü✓ Lenovo Ideapad Gaming 3 mü? Asus Tuf F15 mi?

Lenovo İdeapad Gaming 3 i5 11320H rtx 3050 8gb Ram 512 GB ssd 21.999 tl Asus Tuf Gaming F15 i5 11400H rtx 3050 8gb Ram 512 GB ssd 22.747 tl Hangisinin soğutması iyidir? Büyük oyunlarda hangisi iyi çalışır?
  11. F

Çözüldü✓ 20k gaming laptop önerisi Lenovo

Bunun ekran kartı kaç watt olabilir. Ben bulamadım. Ayrıca alınır mı?
  12. F

Çözüldü✓ HP Victus 15-FB0025NT 7N9G7EA R5 5600H 15.6" RX 6500M nasıldır?

Hp Victuslar çok ısınıyor deniyor. Bu model 3A oyunlarda Nasıl performans verir? Çok sesli, çok sıcak çalışır mı?
  13. F

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-57 NH.QELEY.004 i5 11400H RTX 3050 alınır mı?

Acer Nitro 5 AN515-57 NH.QELEY.004 Intel Core i5 11400H 15.6" 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB RTX 3050 (75 watt) W11 Teknosa da 19.999 tl alınır mı? Bunun yerine hangi laptoplar alınabilir?
  14. F

Çözüldü✓ Laptop ekran kartlarının kaç watt olduğu hangi sitelerde yazar?

Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN336 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 21.999 tl ekranı, soğutması nasıldır? Ekran kartı kaç watt? Detaylı bilgi hangi sitede bulunur?
  15. F

Çözüldü✓ 22k civarı sessiz çalışan, çok yüksek sıcaklıklara çıkmayan bir model var mıdır?

Lenovo IdeaPad Gaming 3 iyi olduğu söyleniyor ama bir fikrim yok.
  16. F

Çözüldü✓ Rtx 2050 70 watt mı? rtx 3050 75 watt mı?

Asus Tuf Gaming F15 Rtx 2050 (70watt) 16.799 tl Asus Tuf Gaming F15 Rtx 3050 (75watt) 19.799 tl Hangisini almak mantıklı olur?
Geri