Arama sonuçları: *

1. M

Hepsiburada Üzerindeki Tavsiye Sistemler

Çok fazla AAA oyun oynayan biri değilim, CS2, FC26, FM26 gibi işlemciye yüklenen oyunlar için kullanıcam ve monitörüm de zaten 1080p. Bu kriterlerime göre işlemciye ağırlık vermek daha mantıklı geldi ve hepsiburada da şu tür sistemler gördüm. Önerir misiniz?? Ona göre vatan indirimlerinden bir...
  2. M

30-35 Bin TL bandında 12-16 GB VRAM'li toplama bilgisayar önerileri

Herkese iyi forumlar, bütçem yaklaşık olarak 30-35 dolaylarında. Ekran kartı hafızası olarak minimum 12 GB sağlayan DDR5 bir sistem arıyorum. İşlemci olarak tabii ki Ryzen 7500f düşünüyorum ancak uygun olması durumunda intel de düşünebilirim. Ekran kartı konusu çok daha önemli benim açımdan, 8...
  3. M

25.000 TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Office programları ve tercihen oyunlar için kullanabileceğim bir gaming laptop önerisi istiyorum..
  4. M

Lenovo IdeaPad Gaming 3 i5-12450H RTX3050 Ti alınır mı?

Üniversite öğrencisi olduğum için araştırmalarımda kullanacağım ve arada sırada FIFA, Valorant, CS, FM tarzı oyunlara gireceğim bir laptop arıyordum. Huawei Matebook D16 i7 12700H de karar kılsam da mevcut seçimde oyunlardan feragat edeceğimin farkındayım. Aşağı yukarı aynı fiyatta Lenovo Gaming...
Geri