Arama sonuçları: *

• Users: Dutch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dutch

10.000TL Bütçe ile R7 9800x3d için anakart önerisi

Merhaba iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir hazır sistemimdeki işlemcimi yükseltmeyi düşünüyordum. En son karar verdim ve dün akşam 9800x3d satın aldım. Şu an kullandığım anakartım Asus Prime A620M-E. Oldukça yetersiz olduğunu söylediler. Anakart için de 10 bin lira gibi bir bütçe ayırdım. Pek...
  2. Dutch

R7 7800x3d için anakart önerisi

Arkadaşlar merhabalar. 7500f işlemciden geçeceğim. 9800x3d ile arasındaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok bence. Şu an kullandığım anakartın yetersiz olduğunu söyledi herkes. Kullandığım anakartın linkini bırakıyorum, Asus Prime A620M-E kullanıyorum. Bütçe olarak işlemci ile...
  3. Dutch

600 Liraya kadar mousepad önerisi

Merhabalar. Steelseries qck mousepad kullanıyordum uzun süredir. Birtakım sebeplerden ötürü memnun değildim ancak para harcamak istemediğimden kullanıyordum. İyice deforme oldu yeni mousepad almak istiyorum. Klasse longteng special edition aldım ancak yüzeyi bana çok tırtıklı geldi. Sertliği...
  4. Dutch

Ryzen 5 7500F İçin Hava veya Sıvı Soğutucu Önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar. R5 7500F, ASUS Prime A620M-E, RTX 4070 sistem kullanmaktayım. Aldığım zaman bütçeden ötürü ekstra soğutucu ekleyememiştim. Şimdi 2500 lira bütçe ile soğutucu almak istiyorum. Sizce sıvı soğutucu mı hava soğutucu mu kullanılmalı? Kullandığım kasa gerçekten çok sessiz...
  5. Dutch

32-36 bin lira aralığında 7 adet sistemden hangisi en mantıklısı ?

Merhabalar. 30-40k aralığında bütçe ile sistem aramaktayım. Gaminggentr'de bazı sistemlerin stokları yenilenmiş ve yeni gelen sistemler de var. Kullanım amacı 2k çözünürlükte oyun oynamak olacak. Cs2, valorant gibi fps oyunları dahil sistem zorlayacak hikayeli oyunları da oynamaktayım. 7700XT...
  6. Dutch

Gencergaming R5 7600X RX 7900XT Sistem Alınır mı?

Arkadaşlar bu sistemin parça kaliteleri nasıldır sizce fiyatını hak eden bir sistem mi? Anakart işlemci ekran kartı yorumlayabilecek birisi var mı acaba https://www.gencergaming.com/boss
  7. Dutch

ELRAEN-GG Hazır Sistem Alınır mı? (R5 7500F RTX 4070)

İyi akşamlar arkadaşlar başlıktaki sistemi almak istiyorum. Samsung 980pro 2tb ssd özelleştirmesi ile birlikte 39.900 TL oluyor. Sizce alınır mı, fiyatına değer mi. Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz sistem varsa önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 40bin lira. 40 binin üstüne maalesef...
  8. Dutch

30 Bin Lira Bütçe ile 2K Çözünürlük için Hazır Sistem ve Monitör Önerisi

İyi geceler arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi 2k çözünürlükte oynayacağım hazır sistem aramaktayım. 30 bin lira bütçem var. Sistem + monitör alacağım. 2k 144hz-180hz monitörler 8-10 bin lira civarında olduğu için sisteme de yaklaşık 20-22 bin lira kalıyor. RTX 4060'ın 2k için yeterli...
  9. Dutch

New World yüksek CPU kullanımı ve FPS düşmesi yapıyor (i3 13100f rtx 4060)

İyi günler arkadaşlar. New World oyununda özellikle yerleşim yerlerinde başlıktaki sorunu yaşıyorum. CPU kullanımım %90-100leri buluyor. Beraberinde GPU kullanımım düşüyor ve ciddi FPS düşüşleri yaşıyorum. Yerleşim yerlerinde oynanamaz durumda şu an oyun. Kırsal alanlarda bile işlemci kullanımım...
Geri