Arama sonuçları: *

1. Jack sparrow123

Bjj'ye başlarken ilk ders deneyimi önerisi

Yarın sorun olmazsa Bjj'ye başlayacağım. Dümenden de olsa kimura, guillotine, rear naked choke, darce choke, triangle choke, armbar, ARM triangle falan biliyorum. İlk ders nasıl geçiyor ve tavsiyeleriniz nelerdir?
  2. Jack sparrow123

Ps4 12 52 ne zaman kırılır tahmini?

Ps4 12.52 tahmini ne zaman kırılır?
  3. Jack sparrow123

A750 Graphics: Vk_ext_depth_range_unrestricted is not supported hatası

"Videoout| error: Intel(R) Arc(tm) A750 Graphics: Vk_ext_depth_range_unrestricted is not supported" bu hata nedir ve nasıl çözülür? ps4 Emülatör başlatırken böyle bir hata alıyorum?
  4. Jack sparrow123

Bios cpu thermal monitör nedir?

Biostaki cpu thermal monitör nedir ? Kapatırsam oyunlardaki ısınma azalırmı?
  5. Jack sparrow123

Termal macun işlemci sıcaklıgını ne kadar düşürür?

Bf1 de 90 100 derece arası hitman de 80 100 arası sıcaklık oluyor. Termal macun sürsem ne kadar derece düşer i3 12000F stok fan var
  6. Jack sparrow123

CPU sıcaklık sınırlama programı var mı?

CPU sıcaklık sınırlama programı var mı?
  7. Jack sparrow123

Epic Games ininal oyun alınmıyor?

Epic Games ininal Kart'la battledfield almak istiyorum ama alınmıyor. Her şeyi doğru girmeme rağmen hata veriyor nasıl çözebilirim?
  8. Jack sparrow123

I3 12100F ThrottleStop programında ayar ne olmalı?

Masaüstü kullanıyorum. Hitman'da ve bazı oyunlarda işlemci 90 derece oluyor. Sıcaklıgı düşürmek için ayarımı nasıl yapmalyım?
  9. Jack sparrow123

Yemek kalori hesabı nasıl yapılır

Günlük almam gereken kalori 3000 falan ben 2500 almak istiyorum ama yemek konusunda 2500 kaloriyi nasıl ayarlıyacagımı bilmiyorum nasıl yapabilirim?
  10. Jack sparrow123

Dövüş sporlarında yağlı olmak vs yağsız olmak

Dövüş sporlarında yağlı olmakmı daha iyi yoksa düşük yağlımı?
  11. Jack sparrow123

Bel kası güçlendirme?

Spor salonu'nda Bel kasımı geliştirmek için en iyi haraket hangisidir? Çünkü bir süre eğildigimde kalkınca belim ağrıyor tutulmuş gibi bişey oluyor.hangi hareketle güçlendirbilirim kasları?
  12. Jack sparrow123

Dizin boşa düşmesi neden olur?

Yürürken veya dururken dizim bir anda boşluğu düşüyor. Eğilirken ,otururken diz nasıl bükükse o pozisyona geliyor.Neden olabilir?
  13. Jack sparrow123

Kilo vermek vs yağ yakmak

Fitness a gidiyorum 1 aya yakındır 94 den 92 kiloya falan düştüm şuan ama kilo kaybederken de kas kaybediliyormuş galiba zaten kollarımda kiloma göre büyük değil. bileklerim 70 75 kg adamla aynı gibi bişey zayıf yani ince gözüküyor. genetik olarak pek kilo almıyorlar kollarım ve bileklerim...
  14. Jack sparrow123

Ağırlık kaldırıken bilekte sızı?

Barbell curl yaparken bilegime sızı giriyor daha 1 hafta öncede aynı agırlığı kaldırıyordum bileğimde sızı yoktu ama bu aralar bilegime baya bi sızı oluyor nedendir? Kaldırıken de giriyor ama işimi bitirip elimden bırakınca daha da büyük bi sızı giriyor.
  15. Jack sparrow123

Hogwarts Legacy yükleme ekranında kapanıyor

Hogwarts Legacy shader yükleme ekranına girince direkt hata vermeden kapanıyor. Çözümü var mıdır?
  16. Jack sparrow123

İşlemci çok ısınırsa ne olur?

İşlemci çok ısınırsa ne olur? Yanarmı yoksa sadece sıcaklık mk olur yanarsa diğer parçalara zarar gelirmi?
  17. Jack sparrow123

Boksta en etkili yumruk güçlendirme antrenmanı nedir?

Boksta en etki yumruk güçlendirme antrenmanı nedir? Fitness'ta, evde falan.
  18. Jack sparrow123

Xbox 360 kol aşagı görmüyor

xbox 360 kol aldım aşagı görmüyor sadece yukarı bakıyor yani yukarı bakarak sabit durmuş bir şekilde analogu yukarı cekmememe ragmen ve sağa sola haraket ediyor düzeltilbeilirmi yoksa iade mi edeyim ? Y ekseni çalışmıyor
  19. Jack sparrow123

Ses kasmak için Havit marka kulaklık alıınrmı ?

ses kasmak için nasıldır ? https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2040d-rgb-aydinlatmali-mikrofonlu-gaming-oyuncu-kulakligi-3-5mm-jack-usb-p-792465356?merchantId=968
  20. Jack sparrow123

Tiktok durduk yere doğrulama kodu geldi

tiktok durduk yere e postama doğrulama kodu geldi bende sildim sorun olurmu ?
Geri