Yarın sorun olmazsa Bjj'ye başlayacağım. Dümenden de olsa kimura, guillotine, rear naked choke, darce choke, triangle choke, armbar, ARM triangle falan biliyorum. İlk ders nasıl geçiyor ve tavsiyeleriniz nelerdir?
"Videoout| error: Intel(R) Arc(tm) A750 Graphics: Vk_ext_depth_range_unrestricted is not supported" bu hata nedir ve nasıl çözülür? ps4 Emülatör başlatırken böyle bir hata alıyorum?
Spor salonu'nda Bel kasımı geliştirmek için en iyi haraket hangisidir? Çünkü bir süre eğildigimde kalkınca belim ağrıyor tutulmuş gibi bişey oluyor.hangi hareketle güçlendirbilirim kasları?
Fitness a gidiyorum 1 aya yakındır 94 den 92 kiloya falan düştüm şuan ama kilo kaybederken de kas kaybediliyormuş galiba zaten kollarımda kiloma göre büyük değil. bileklerim 70 75 kg adamla aynı gibi bişey zayıf yani ince gözüküyor. genetik olarak pek kilo almıyorlar kollarım ve bileklerim...
Barbell curl yaparken bilegime sızı giriyor daha 1 hafta öncede aynı agırlığı kaldırıyordum bileğimde sızı yoktu ama bu aralar bilegime baya bi sızı oluyor nedendir? Kaldırıken de giriyor ama işimi bitirip elimden bırakınca daha da büyük bi sızı giriyor.
xbox 360 kol aldım aşagı görmüyor sadece yukarı bakıyor yani yukarı bakarak sabit durmuş bir şekilde analogu yukarı cekmememe ragmen
ve sağa sola haraket ediyor düzeltilbeilirmi yoksa iade mi edeyim ? Y ekseni çalışmıyor
ses kasmak için nasıldır ?
https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2040d-rgb-aydinlatmali-mikrofonlu-gaming-oyuncu-kulakligi-3-5mm-jack-usb-p-792465356?merchantId=968