Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Xbox game pass 1 yıllık 299 tl ye satıyorlar

gördüğünüz inkte game pass çok ucuza satılıyor herhangi bir güvenilirliği var mı acaba...
  2. E

IO1_initializiation failure hatası alıyorum

Bilgisayarımı 1 saat önce açtım sorun yoktu şimdi açılmıyor ve bu hatayı veriyor daha önce de mavi ekran hataları alıyordum sıfırlama yaptım düzelmişti şuan bu hata yüzünden bilgisayara hiç giremiyorum ne yapmalıyım
  3. E

Mavi ekran hatası alıyorum Windows 11

Uzun zamandır mavi ekran hatası alıyorum ama gittikçe sıklaştı şuanda bilgisayar her açıldığında oluyor lütfen yardımcı olun
  4. E

assasins creed valhalla açılmıyor

oyuna giriyorum sonrasında ubisoft connect ten bir yazı çıkıyor topluluğa katıl vs gibi iki seçenek sunuyor ben hangisini seçersem seçeyim oyun bir anda kapanıyor ben maybe later seçeneğini seçip oyunumu oynamak istiyorum ama olmuyor 1727871791 bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa lütfen...
  5. E

içeriklerimden kullanmak için video arıyorum

youtube da shorts videolarda kullanmak için sıradan günlük hayatta kaydedilmiş videoları indirebileceğim bir site arıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz
  6. E

Xbox one kontrolcümün sol alttaki tuşu basıyor ama algılamıyor

X box one kontrolcümün sol alttaki tuşu bastığım zaman tık tık tuş sesi gelmesine rağmen tuş nasılını algılamıyor biraz bastırarak basarsam algılıyor. Ama ben ürünü amazondan aldığım için bütün kağıtları Çince yazıyor garantiye göndermek istesem nereye göndericem nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz
  7. E

Yardım GTA 5 i arkadaşım steamdan almış ben epic games üzerinden alsam olur mu

arkadaşımda steamde gta 5 var ben şuan epic games den alsam ikimiz birlikte oynayabilir miyiz
  8. E

Öneri Rtx 4070 mi rx 7800xt mi almalıyım

Merhabalar elimde şuan 12400f ve rtx 3060 ekran kartı var monitörüm 2k o yüzden 2k oyun performansı güçlü bir ekran kartı almak istiyorum şuan rx 7800 xt 18500 TL civarında rtx 4070 21000tl civarında aslında rx 7800xt bana daha mantıklı geliyor ama 3060 ekran kartım da fsr 3 desteği alıcak o...
  9. E

Laptop için m2 ssd önerisi

Laptop için 500 gb bi ssd almak istiyorum sizce samsung a çok para vermek yerine uygun bir marka mı almalıyım öneriniz var mı
  10. E

Oyuncu bilgisayarı için masa önerir misiniz

Merhabalar bilgisayar masası almak istiyorum ama piyasadakiler hep sunta malzemeden yapılmış uzun ömürlü bir masa için sizce mobilyacıya yaptırmak mı mantıklı yoksa piyasada güzel bir masa var mı önerebileceğiniz
  11. E

31bin tl 4070ti mı yoksa 25400 tl 4070ti mı

asus tuf gaming 4070ti 31 bin tl ama galax 4070ti 25400 tl sizce hangisini almak mantıklı biraz daha iyi soğutma ve performans için bu kadar fiyat farkı vermeye değer mi
  12. E

Rtx 3060 12gb fsr 3.0 ile 2k oyun oynatır mı

Asus dual rtx 3060 12gb ekran kartım ve 12400f işlemcim var. Amd nin fsr 3.0 teknolojisi geldiğinde bu kartla 2k oyun oynayabilir miyim
Geri