Arama sonuçları: *

• Users: effes1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Babam icin sarjli matkap onerisi

babama ufak tefek isler icin sarjli matkap lazim ucuza cozelim tavsiyeniz varmi
  2. E

Patron aylıgı kendine almıs olabilirmi

cıraklıkta okuyorum bu ayın aylıgını 8ine kadar almam lazımdı ve alamadım ama patron hesabımıza 8.500tl atıp cekti kendine aldı ayın 3 ünde acaba bizim aylıgı o almıs olabilirmi ?
  3. E

.

cozuldu
  4. E

Yardım Beamng dusuk fps sorunu

arc a750 i3 12100f 16gb ramla beamngde dusuk orta ayarda 40 60 fps aliyorum sizce normalmk
  5. E

Öneri 5 bin tl %75 klavye onerisi

max 5k bütçeyle %75 klavye lazım oneriniz varmı
  6. E

Cod mw3 2011 nerde bulabilirim

steam gibi yerlerde pahalı oluyor beles bi yolu varmı yada ucuza key satan biyer filan
  7. E

Yardım Direksiyon seti onerisi

arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
  8. E

Öneri 15 bin tl telefon onerisi

arkadaslar annemin telefonu kirilmis acilinden 15kya kadar telefon lazim ne onerirsiniz
  9. E

Öneri Max 2 bin tl mouse onerisi

arkadasım icin 2kya kadar mouse arıyoruz oneriniz varmı
  10. E

Yardım Valorant düsük fps sorunu

normalde fps 200 altına inmezdi suan yer yer 130 140 fps oluyor bazen drop giriyor windowsum güncel malwarebytes ile taradım 1 tehdit buldu onuda sildim arka planda medal bide valorant tracker acık acaba medal yüzünden olabilirmi sistemim imzadaki sistem
  11. E

Yardım Roblox kimlik dogrulama

arkadaslar robloxta sesli sohbet icin kimlik dogrulicam ama kimligimin fotografini cekip atinca surekli kimligini okuyamadik benzeri birsey diyor kimligimde fotograf yok oyuzden olabilirmi ?
  12. E

Yardım Wraith blade x mousepad yikanirmi

blade x mousepad biraz cikolatali puding oldu yikamam lazim yikarsam neyle yikayabilirim yikarsam wraith yazisi var o cikarmi acaba cunku tirnagimla bile cikar gibi
  13. E

Yardım Sarj aleti camasir makinesinde yikandi

bi tahlisizlik sonucu cebimde kalan sarj aleti camasir makinesinde bi guzel yikandi suan kulaniyorum hatta sarjda yaziyorum ama sanki ilk bas biraz fazla isindi suan isi sabit gibi bi zarar gelirimi
  14. E

İlk motor olarak tvs raider 125 alınır mı?

daha önce hiç motor kullanmadım mayısta 16 olucam ilk motor olarak tvs raider 125 alınır mı?
  15. E

Wraith akşam ürünü kargoya verirmi ?

wraithten dün mousepad aldım normalde aldıktan 1 gün sonra kargoya verilirdi ama bugün verilmedi aksam kargoya verilirmi
  16. E

Öneri Wraith blade x semi hard mousepad alınır mı

Sizce alınır mı? genelde valorant oynuyorum
  17. E

Max 9bin tl telefon önerisi

babama telefon alıcam max 9 bin tl bütçem var ufak tefek oyunları acsın yeter zaten sadece candy crush ve kelime bulma oyunu oynuyor samsung bi telefon olursa iyi olur
  18. E

Ekran kartının ustune lego araba koysam sıkıntı olurmu

arkadaşlar intel arc a750linin üzerine ufak lego araba koysam sııknıtı cıkarmı ? https://www.hepsiburada.com/sluban-power-bricks-cek-birak-turuncu-spor-araba-p-HBCV00004HWH3R?magaza=Hepsiburada
  19. E

Öneri Internet saglayıcı önerisi

Arkadaşlar bölgemde vdsl var ama yakında fiber gelir gibi cunku turuncu bi kablo cekiyolardı. Şuan türk telekom kullanıyoruz ve 700tlye 35 download 10 upload alıyoruz türknette altyapı sorgulatınca çıkmıyor ama karsı binada cıkıyor hangi interneti önerirsiniz ?
  20. E

Çözüldü✓ 2 bin tl mouse önerisi

arkadasım mouse alıcak 2 bin tl bütçesi var ben wraithten a9 plus önerdim baska alınabilecek mouse varmıdır
Geri