Arama sonuçları: *

• Users: effes1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Direksiyon seti onerisi

arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
  2. E

Öneri 15 bin tl telefon onerisi

arkadaslar annemin telefonu kirilmis acilinden 15kya kadar telefon lazim ne onerirsiniz
  3. E

Öneri Max 2 bin tl mouse onerisi

arkadasım icin 2kya kadar mouse arıyoruz oneriniz varmı
  4. E

Yardım Valorant düsük fps sorunu

normalde fps 200 altına inmezdi suan yer yer 130 140 fps oluyor bazen drop giriyor windowsum güncel malwarebytes ile taradım 1 tehdit buldu onuda sildim arka planda medal bide valorant tracker acık acaba medal yüzünden olabilirmi sistemim imzadaki sistem
  5. E

Yardım Roblox kimlik dogrulama

arkadaslar robloxta sesli sohbet icin kimlik dogrulicam ama kimligimin fotografini cekip atinca surekli kimligini okuyamadik benzeri birsey diyor kimligimde fotograf yok oyuzden olabilirmi ?
  6. E

Yardım Wraith blade x mousepad yikanirmi

blade x mousepad biraz cikolatali puding oldu yikamam lazim yikarsam neyle yikayabilirim yikarsam wraith yazisi var o cikarmi acaba cunku tirnagimla bile cikar gibi
  7. E

Yardım Sarj aleti camasir makinesinde yikandi

bi tahlisizlik sonucu cebimde kalan sarj aleti camasir makinesinde bi guzel yikandi suan kulaniyorum hatta sarjda yaziyorum ama sanki ilk bas biraz fazla isindi suan isi sabit gibi bi zarar gelirimi
  8. E

İlk motor olarak tvs raider 125 alınır mı?

daha önce hiç motor kullanmadım mayısta 16 olucam ilk motor olarak tvs raider 125 alınır mı?
  9. E

Wraith akşam ürünü kargoya verirmi ?

wraithten dün mousepad aldım normalde aldıktan 1 gün sonra kargoya verilirdi ama bugün verilmedi aksam kargoya verilirmi
  10. E

Öneri Wraith blade x semi hard mousepad alınır mı

Sizce alınır mı? genelde valorant oynuyorum
  11. E

Max 9bin tl telefon önerisi

babama telefon alıcam max 9 bin tl bütçem var ufak tefek oyunları acsın yeter zaten sadece candy crush ve kelime bulma oyunu oynuyor samsung bi telefon olursa iyi olur
  12. E

Ekran kartının ustune lego araba koysam sıkıntı olurmu

arkadaşlar intel arc a750linin üzerine ufak lego araba koysam sııknıtı cıkarmı ? https://www.hepsiburada.com/sluban-power-bricks-cek-birak-turuncu-spor-araba-p-HBCV00004HWH3R?magaza=Hepsiburada
  13. E

Öneri Internet saglayıcı önerisi

Arkadaşlar bölgemde vdsl var ama yakında fiber gelir gibi cunku turuncu bi kablo cekiyolardı. Şuan türk telekom kullanıyoruz ve 700tlye 35 download 10 upload alıyoruz türknette altyapı sorgulatınca çıkmıyor ama karsı binada cıkıyor hangi interneti önerirsiniz ?
  14. E

Çözüldü✓ 2 bin tl mouse önerisi

arkadasım mouse alıcak 2 bin tl bütçesi var ben wraithten a9 plus önerdim baska alınabilecek mouse varmıdır
  15. E

Bilgisayar nasıl update ederim ?

Arkadaşlar bilgisayara ufakta olsa update yapmak istiyorum şuan arc a750 ekran kartı i3 12100f stok fan var 16 gb ram 512gb ssd msi pro h610m-e anakart
  16. E

İşten gelince çok yorgun oluyorum

arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?
  17. E

İntel arc a750 ayarları nasıl olmalı

intel arc a750 ekran kartına sahibim daha iyi performans için hangi ayarları yapmam gerekiyor şuan ayarlarım boyle
  18. E

Meseme geçicem pisman olurmuyum ?

Arkadaslar pazartesi meseme kayıt aldırıcam. Şuan anadolu lisesinde okuyorum ama ailem filan git çalıs ilerde işin olur diyor. Usta haftalık 1.5k vericek bide devlet 6k civarı veriyordu sanırım. suanki amacım motor ve ehliyet almak. pimapencide calıscam 2 yaz boyunca çalıstım cok hosuma...
  19. E

A1 ehliyet alabilirmiyim ?

Arkadaşlar motor için a1 ehliyet alıcam ama daha once hic motor sürmedim. motor hakkında az çok bilgi sahibiyim ama bisiklet hariç hiç 2 teker sürmedim. sınavda zorlanırmıyım ?
  20. E

Kafa dagınıklıgım gecmiyor

arkadaşlar 3 4 aydır kafam cok garip. bana bazen oluyordu ama 1 haftada geciyordu ama bu yaz boyu surdu ve suandada devam ediyo. doktora gitmelimiyim
Geri