Arama sonuçları: *

1. U

Gta 5 rp Server önerisi

Yaşım 16 gta 5 de arkadaşlarla fivemden rp girmek istiyoruz öneri rp Server verebilirmisiniz ve de donanım arşivi sunucusu alım yapıyorum?
  2. U

Türkçe yama

Epic games ten ücretsiz olarak aldığım batman arkham knight ı indirdim ve türkçe yama kurmak istedim ancak dosya konumunu bulamadığım için kuramıyorum? Nasıl kurabilirim?
  3. U

Mini ıtx kasa tavsiyesi

7k civarlarında mini ıtx kasa tavsiyesi önerebilir misiniz?
  4. U

Kasa temizliği

Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile i temizlemeliyim
  5. U

Ddos fiyatları

Foruma yapılan saldırıdan sonra merak edip baktım ve 400 dolarlara varan fiyatlar gördüm bunlar doğrumu yoksa bunlar güvenlik şirketlerine koruma için ödenen paramı?
  6. U

Oyunlarda hızlı ısı artışı

Bilgisayar işlemcim boşta gayet normal ısılardayken oyuna girdiğimde 75 dereceleri buluyor ve oyunun ağır ve hafif olması farketmiyor bu sorun son zamanlarda oluştu. Umursamayıp devamı etmeliyim ama hiç niyetim yok. AMD ryzen 5 2600 stok fan
  7. U

Cpu fanının hızına bakma

Cpu fanının hızına nerden bakabilirim. Speedfan cpu fanını tanımıyor. Hw monitörde ise boşta Fanlar pump 850rpm cpu 2250 rpm Gözüküyor bunlardan hangisi doğru cpu ise boşta 2250 rpm fazla değilmi Ve de son olarak cpu fanını nasıl kontrol edebilirim. AMD ryzen 5 2600 stok soğutucu
Geri