Arama sonuçları: *

• Users: WoXzıl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WoXzıl

RESİDENT EVİL REQUİEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HİKAYEDE SORUN YAŞAR MIYIM ?

resident evil requıem almayı düşünüyorum re2 re3 bitirdim son olarak re4 kaldı onu da bitireceğim az kaldı bi3 4 saatlik oynanışı kaldı hikayede bir sıkıntı yaşar mıyım
  2. WoXzıl

Bleach filler ları atlayarak izledim bir şey kaybetmiş miyimdir ?

bleach izlemeye başlamadan önce internetten baktım filler bölümler izlenmez geç diye görmüştüm ama arkadaş sonradan filler bölümlerde izle onlarda etkili falan dedi bende kafam karıştı nerdeyse 1 sezonu bitirdim 273 bölüme kadar filler ları geçerek izledim bir şey kaybetmiş olurmuyum şunu kesin...
  3. WoXzıl

3000-4000 TL ARASI WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

3000 4000 TL ARASI WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ
  4. WoXzıl

Sizce hangi televizyonu almalıyız

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-65qned70a6a-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-webos-smart-qned-tv-fiyati,1141499287.html https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-oled55b56la-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-webos-smart-oled-tv-fiyati,1063010938.html bu ikisinde kaldım...
  5. WoXzıl

Hangi mouse skatez ini almalıyım

[H3 id='X-Raypad+Obsidian+Mouse+Skates']X-Raypad Obsidian Mouse Skates[/H3] [H3 id='X-Raypad+Obsidian+PRO+AIR+-+Universal+Dot+Skates+Koyu+Gri']X-Raypad Obsidian PRO AIR - Universal Dot Skates (Koyu Gri)[/H3] mousepad im glsswrks kazemi
  6. WoXzıl

Tomb raider 2013 türkçe yama kurarken hata aldım bileniniz varmı ?

tomb raider 2013 oynamak istiyorum internetden bir tane türkçe yama buldum türkçe yamayı kurarken şöyle bir hata veriyor
  7. WoXzıl

Apex çeviri güvenilir midir ?

yeni çıkmış dispatch için türkçe yama bakıyordum apex çeviri yi gördüm siz daha önce kulandınızmı güvenilirmidir iyi midir ?
  8. WoXzıl

Battle.net sms gelmiyor

battle.net hesabımda 2 aşamalı doğulama var steam gibi mobil uygulamasından açılıyor benim telefonumdan durduk yere çıkmış şimdide giriş yapamıyorum bikere 2 aşamalı doğrulamayı kapattım tekrar açayım dedim bu sefer açtığımdada beni telefon uygulamasından atı tekrar kaldırmayı denediğimde ise...
  9. WoXzıl

Hangisini önerir siniz rtx4060 laptop rtx4070 laptop

1:https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-16-s0046nt-892p4ea-ryzen-7-7840hs-32-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,276189003.html...
  10. WoXzıl

HANGİ M2 SSD ALMALIYIM

Kingston KC3000 (2 TB) MSI Spatium M480 Pro (2 TB) Kingston Renegade (2 TB) sizce hangisini almalıyım
  11. WoXzıl

windows11 günceleme sonrası fps düşüşü

windows u günceleme yaptıktan sonra pc im de fps düşüşü yaşadım valorant ta normelde 250 300 arası fps alırken güncelemeden sonra fps 150 200 bazende 90 ve 150 arasında olmaya başladı windows u günceledikten sonrada birde işlemcimin driver ını açıp günceleme varmı diye baktığımda şöyle bir...
  12. WoXzıl

Akılı priz ve PSU Önerisi ?

Rampage 750W 80+ Bronze PSU m var bu PSU'yu araştırdım kimse iyi değil diyor ben PC alırken PSU'ya dikkat etmedim ve şu an bütçem yok bunun için akılı priz alacağım ne alabilirim ve ileriye doğru hangi PSU alabilirim bu akılı priz ve PSU beni ne kadar idare eder ne kadar sürede değiştirmeliyim.
Geri