Arama sonuçları: *

• Users: hamtali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

80k bütçe sistem önerisi

Sadece oyun için alacağım. Peşin fiyatına taksit olan sitelerden olursa iyi olur (itopya olabilir) . İşlemci 9800x3d düşünüyorum fiyat artabilir buna göre ve uzun süre götürecek bir sistem istiyorum . Önerilerinizi rica edeceğim.
  2. H

Ergonomik kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, Arctis 7 wireless kullanıyorum uzun süredir ama ilk günden beri kafamı çok sıkıyor hiç rahat değilim. Değiştirme fırsatı bulamamıştım. Max 5-6k'ya kadar gaming (kablosuz) kulaklık arıyorum. Günde 8-10 saat taktığım için en önemli özelliği sıkmaması ve terletmemesi. Mikrofon ve ses...
  3. H

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

Selamlar, biliyorum bu başlıkla çok konu var ancak çok kararsız kaldım. 27" 2k +144hz IPS olan bir monitör arıyorum ve hoparlörü de olursa iyi olur aslında. Bütçe 9-9.5k. MSI G274QPF QD Dell G2724D ASUS VG27AQ Gibi modeller sıkça öneriliyor. Monitörler hakkında pek fikrim yok. Monitör...
  4. H

Ryzen 5 5600 için hangi soğutucuyu almalıyım?

Selamlar, Dandik bir şey almak istemiyorum, bozulması ile uğraşmak istemiyorum da almışken bu kadar vermeliyim? Aşağıdakilerden hangisini veya farklı olarak ne önerirsiniz? Arctic Freezer 34 eSports DUO Beyaz İşlemci Soğutucu 1.949,00 TL...
  5. H

37K sistem hakkında yardım

Selamlar herkese, Hazır bir sistemi özelleştirerek bu hale getirdim. Tüm parçalardan memnunum ama KASA+PSU ile ilgili şüphelerim var. 850W 80+ Gold olsa bile Gamepower psu alınır mı? Başka bir kasa/psu özelleştirme seçeneği yok sitede maalesef. Sistem hakkında yorum yaparak yardımcı olur musunuz?
  6. H

Sistem hakkında yorum

Selamlar, şöyle bir sistem topladık. Nasıl sizce, ne çıkmalı ne girmeli? Ek olarak fiyatı biraz düşürebilirsem iyi olur f/p olarak önerileriniz olursa sevinirim.
Geri