Arama sonuçları: *

• Users: MorticianS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MorticianS

50 bin tl civari iş laptopu tavsiyesi

Selamunaleyküm. İş/üretkenlik için laptop tavsiyesi arıyorum. Bütçem 50.000tl. Benim için önemli olan hususlar: - Mac olmaması :) Windows bir laptop arıyorum. (freedos olabilir) - Oyunlarla işim yok, taş gibi bir masaüstüm var zaten. (Taş çatlasın minecrafta bi selam çakarım o kadar.) - Daha...
  2. MorticianS

Steam Hesabıma Biri Girmiş Olabilir mi?

Selamunaleyküm. Geçtiğimiz günlerde CS2 de ilk bıçağımı almıştım. Bugün oyuna girdiğimde bas-konuş tuş atamasının değiştiğini, komut ile aktifleştirdiğim scroll ile zıplama özelliğinin kapanmış olduğunu, Dürbün hassasiyet ayarımın da değişmiş olduğunu farkettim. (bunlar benim farkedebildiklerim...
  3. MorticianS

Ses tekerlekleriyle başım belada.

Cooler Master ck721 model bir klavyem var. bu klavyenin ses tekerleği ile sesi arttırmaya çalıştığımda windowsun ses düzeyini gösteren barı aşağıda beliriyor ve animasyon süresi bitene kadar bir sonraki işleme geçmiyor. Yani ses tekerliğini 3 kademe döndürmüşsem ses barı ortaya çıkıyor sonra...
  4. MorticianS

Monitörümün sağ ve alt kısımlarında boşluk var.

Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere monitörümün sağ tarafında ve alt tarafında bariz gözle görülür siyah boşluklar mevcut. Görüntüyü ekrana nasıl sığdırtabilrim? -AMD Radeon 9070xt -Samsung G61SD 240hz 2k 27' AMD Adrenalin üzerinden "Ölçekleme Modu"nu tam panel yaptım şuan boşluklar...
  5. MorticianS

9070xt , 9600x Sistemde darboğaz sorunu.

Selamunaleyküm. Yeni topladığım sistemde GTA ile aldigim degerler beni biraz rahatsiz etti. FPS cok drop yiyor. direk resimi koyuyorum yorum ve çözüm önerinlerinizi bekliyorum. 9070xt GPU 9600x CPU 6000MHz 16x2 RAM 1tb 7300/640p SSD 850w PSU
  6. MorticianS

Çözüldü✓ Asus anakart driver güncelleme ve sorunlar.

Selamunaleyküm. Asus B650M-K anakartımın internet sitesinde bulunan sürücülerini indirip tek tek kurmayı deniyordum. Oyunlarda drop sıkıntım vardı. Güncelleme sonrası bu sorunların geçmemesinin üstüne bir de SES GİTTİ. Audio sürücülerini de güncellemiştim şuan bilgisayarda ses yok. Lütfen yardım...
  7. MorticianS

Yeni Aldığım Sistemde Performans Sorunları

Selamunaleyküm. İlk defa yeni sistem topladığım için birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. gigabyte 9070xt r5 9600x patriot viper venom 6000MHz cl30 Kioxia exceria pro (7300/6400) Asus b650m-k cougar gex 850w Gold thermalright phantom spirit 120 se Öncelike sistemin düzgün çalışıp...
  8. MorticianS

❌İndirim Bitti! GİGABYTE 9070XT GAMİNG OC 31.890₺ !!

https://www.incehesap.com/u/IYU6NRrLyS/ ben 2 gun once almistim kargo eve ulasir ulasmaz 2000tl indirim geldi :D Alana hayirli ugurlu olsun.
  9. MorticianS

Çözüldü✓ İslemci Sogutucu Tavsiye

Selamunaleyküm. Yeni bilgisayar topluyodum seçtiğim hava sogutmanin stogu bitmis geriye bi tek o kaldi suan acil sogutma arayisindayim. Önceden sectigim model: Thermalright Frost Commander 140. bütçe dahilinde kalkteli bir hava sogutma ariyorum tavsiyeniz var midir?
  10. MorticianS

Çözüldü✓ 27' 2k 240~hz Monitör Tavsiyesi

Selamunaleyküm. Öncelikle bütçeyi biraz fazla yazdim onu belirtiyim. Bütçemi esnetebilirim ama 15.000 bandına yakin olursa daha guzel olur. 27 inç 2k 240hz veya yakininda bir tazeleme hizi onceligimdir. 9070xt 9600x sistemimle birlikte kullanicam. Şimdilik karşıma çıkan 1 tane model var sizin de...
  11. MorticianS

Fiyat Avantajlı Hazır Sistem mi Toplama mı?

Selamunaleyküm. Bir süredir bir sistem toplamaya çalışıyorum. Geçtiğimiz saatlerde Abdullah abi avantajlı bir hazır sistem videosu çekti. Bu sistemi özelleştirmeleriyle benim kafamdaki sistemden daha iyi bi hale getirip getiremeyeceğimize ve fiyat avantajlarına değinip sizin tavsiyeleriniz...
  12. MorticianS

Ekran Kartı Seçimi: 5070 mi, 9070XT mi?

Selamunaleyküm. 2k 240hz monitor kullanmak istiyorum ve bu monitoru doyurucak bir bilgisayar toplama surecine basladim. Bileşenleri kafada tamamlamaya calişıyorum ama kafam allak bullak oldu. Aklımdaki bileşenlerden bahsedip tavsiyelerinizi bekliyo olucam. Öncelikle ekran kartı konusunda cok...
  13. MorticianS

RTX 5070 sistem için işlemci ve soğutma tavsiyesi

Selamunaleyküm cümleten. Öncelikle AMD islemciler hakkinda 2 gun oncesine kadar en ufak fikrim yoktu. Yeni sistem toplama calismalarim sebebiyle biraz arayisa girdim. Kisaca toplayacagim sistemden bahsedip işlemci ve kule tipi 2 katli hava soğutma tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. (fiyattan 300...
  14. MorticianS

Çözüldü✓ RTX 5070 sistem toplama

Selamun aleyküm. RTX 5070 ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum bu konularda daha onceden cok bi tecrubem olmadığından yardiminiza ihtiyacim var. Akakçe fiyatlarinin resmini koyucam. EKRAN KARTI: inno3d 2 fanlı OC RTX 5070 olarak dusunuyorum. Abdullah abi videosunda bunu kullanmiştı ve en...
  15. MorticianS

S24 Ultra Şarj Aleti ??

Arkadaşlar selamun aleyküm. S24 ultra satın aldım bu sabah ama şarj aleti konusunda aklım çok karıştı. Durum şu şekilde: cihaz 45W hızlı şarj destekliyor. ama kutudan çıkan kablo 25w destekli. bu durumda benim illaki bi adaptör ve kablo almam gerekicek. Pahalı da bir cihaz ilk defa böyle pahalı...
Geri