Arama sonuçları: *

• Users: XoreXTaog
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

15.000k kadar laptop onerisi

Öncelikle mrmerhaba, 15k bütçem var 2 el laptop arıyorum genelde MTA Fivem valorant CS2 gibi oyunlar oynuyorum arada başka oyunlar oynarım önerilerinize açığım.
  2. X

Bu iki laptop dan hangisinin oyun performansı daha iyi.

Öncelikle merhaba, bir arkadaş laptop alçak ve 2 tane bulmuş hangisi performansı daha iyi diye soruyor. Bunlardan biri: "GS65 Stealth Thin 8re: İşlemci: 8th gen. Intel Core i7-8750H 2.20GHz (12 çekirdek) Ekran kartı: NVIDIA geforce® GTX 1060 6 GB GDDR5. RAM: DDR-4 16 GB. SSD: 480GB. Webcam: HD...
  3. X

10k kadar 2 el laptop önerisi

Öncelikle merhaba, 10k bütçem var ve Valorant olsun, CS2 olsun, FiveM olsun, MTA olsun sadece bunları oynuyorum. Bunları açacak bir laptop önerisi istiyorum 2 el.
  4. X

Ailemden yardım istemelimiyim?

Öncelikle merhaba, 18 den küçüğüm ve yasa dışı kumar ile 4k yakın borç yaptım. 15 yaşındayım ve bu para bana çok büyük. Aileme soylemek istemiyorum çünkü çok katı bir aile ve dersem evden kova ihitmalleri var. Ne yapacağımı bilmiyorum ve nasil bulacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım gizleyip...
  5. X

Kulak altı minimal yazı dövmesi ortalam ne kadar

Öncelikle merhaba, İstanbul Avrupa yakası gibi bir yerde kulak altı minimal yazı dövmesi ortalama ne kadar eder?
  6. X

500 TL günlük hayatta kullanmalık kablosuz kulaklık önerisi

Öncelikle merhaba, oyun oynarken, video izlerken, okulda derste şarkı dinlemek için dışarı ses vermeyen güzel bir kulaklık önerisi istiyorum. Bütçem 500 TL, 500 TL geçmezse çok iyi olur.
  7. X

Instagram silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Öncelikle merhaba. Bir olayım oldu ve bu olay için yaklaşık 1 ay kadar önceki mesajlarımı geri getirmem gerek. Bunu yarın sabaha kadar geri getirmeliyim, kısa ve hızlı bir çözüm var mı? Not: Mesajları sildim.İnstagramdan dbilgilerimi indir dediyim zaman ise silinen mesajlar gelmiyor.
  8. X

Lol türkçe nasıl yapılır.

Öncelikle merhaba.Sorum başlıktaki gibidir lol nasıl türkçe yapılır.
  9. X

Mafia II ınput not support hatası.

Öncelikle merhaba.Mafia 2 indirdim ve ınput not support hatası ile karşılaştım ne yapmalıyım ?
  10. X

Nec LCD19WV soluk ekran.

Öncelile merhaba.ben packatd bell diye bi monitör kullanıyodum ve monitör zaten köşesi gitmişti bu sabah açtım zmn tamamen gittini fark ettim.Bende bulunan NEC marka monitörü bağladım ve VGA takılı deyilken pixel hatası olup olmadını gösteren renkler canlı ama VGA takıp windows açtım zmn renkler...
  11. X

İOKBS PUANI İYİMİ YOKSA KÖTÜMÜ ?

öncelikle merhaba.Ben İOKBS den 378,557 puan aldım iyi mi? ortalamamı yoksa berbatmı ?
  12. X

Türktelekom internet hızlandırma.

Öncelikle merhaba.Benim internetim 18 mbps ve speed test de aşadaki deyeri veriyor nasıl hızlandırırım internetimi ? (interneti zamanında komşumuzun oğlu bağladı ve komşumuz bize şifresini verdi ona rağmen tek bağlı cihaz benim ve internet aşadaki gibi)
  13. X

İnstagran Bilgilerinizi inceliyoruz hatası.

Öncelikle merhaba. Ben bu konuyu ikinci defa açıyorum ve bunun sebebi bu olaydan 1 1.5 ay geçti ve hâlâ 1 2 gün sürer dedi olay devam ediyor. Ben bir ara Instagram'a girdim ve aşadaki fotoğraf çıktı benden numara istedi kod yolladı ve 1 2 gün sonra açılır dendi ama hâlâ açılmadı. Başka bir biri...
  14. X

KARGOMsende ürünüm teslimata çıkmışmı ?

Öncelikle merhaba.Perşembe günü aldım kargom KARGOMsende diye bi şirkete verildi ki cidden rezil bi şey çok karmaşık 1 ekranda Transferde Diyer ekranda ise Dağıtımda diyor ben ise pek anlamadım için size soruyorum kargom transferdemi yoksa Dağıtımdamı ? 1695051338 diyer fotoğraf bu nedense...
  15. X

İnstagram 1 Aydır Bilgilerini inceliyoruz da durması.

Öncelikle merhaba.Ben bi gün girdim ve hesabımda Bilgilerini inceliyoruz diye bişi çıktı sonra benden telefon numaramı aldı ve kod ile doğruladım.Doğruladıktan sonra 1 gün sonra hesabınız ya kapanır yada açılır diye bişi çıktı ve 1 aydır ne kapandı ne açıldı yardım ederseniz.
  16. X

Çamaşır makinesinde yıkanan İstanbul kart bozulur mu ?

Öncelikle merhaba.Ben bu sabah cebimde öğrenci akbilimi unuttum ve makinaya atıp 60 derecede yıkadım.Kuruduktan sonra aldım ve sert bişi hissettim ve cebimden İstanbul kartım çıktı.Yarın kullanmam gerekecek ve bozulup bozulmadından şüpheleniyorum. Sizce bozulmuşmudur bir sorun yaşatırmı ?
Geri