Arama sonuçları: *

• Users: Havukruunu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Oyun itemi satışlarındaki vergilendirme hakkında

Selamlar, item satış siteleri üzerinden günlük 1-2k tl değerinde satış yapsam bunun vergilendirmesi nasıl olur? Devlete kazanç vergisi vs. ödemem gerekir mi yoksa bunu item satış siteleri mi karşılıyor? günlük 1-2klık kazancım ileride sıkıntı yaratır mı bana vergi konusunda?
  2. H

World of Warcraft classic private sunucularda oynanır mı

Selamlar, wow classic oynamak istiyorum, Dragonflight oynadım daha önce classic ile ilgili bir bilgim yok, df'deyken boost yapıp sub parasını çıkarabiliyordum fakat classicde öyle bir mevzu olmaması private server arayışına attı beni. Güncel durumu nedir private serverlerin, 2025 yılında hala...
  3. H

Bilgisayardaki bileşenlerı sınama ve fanlardan gelen ses

Merhabalar kasamdaki bileşenleri teker teker sınayabileceğim uygulamalar konusunda yardımcı olabilir misiniz hangilerini kullanmalıyım? Bir de bilgisayarımdan tık tık gibi sesler geliyor, dijital bir ses değil de daha çok mekanik bir ses gibi. Acaba fanlara saç vs. sıkışırsa bu sesi yapar mı...
  4. H

Vozol likit önerir misiniz

Vozol 20k kullanıyorum fakat likiti bitti. Daha önce 12klık olanlardan likit dolumu yapmıştım arkadaşımdan likit alıp fakat şuan likiti kendim bulmam gerekiyor. Nasıl bir likit kullanmalıyım ve likit alabileceğim güvenilir ve uygun fiyatlı bir site var mıdır? Evet vozolların tek kullanımlık...
  5. H

Öneri Sırt Çantası Önerir Misiniz

İçine Laptop, kitap, not defteri, şarj aleti, powerbank gibi şeyler koyabileceğim bir sırt çantası arıyorum. Bütçem 2k civarı. Vans ve Converse modellerine baktım fakat saydıklarımın hepsi sığmayacak gibi gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. H

rtx 4060 Albion ve Fortnite FPS drop

Merhabalar sistemim yeterli olmasına ve çok sistem gerektirmeyen oyunlar oynamama rağmen fps drop yiyorum. Daha öncesinde cyberpunk falan yüksek kalitelerde oynadım hiç fps drop yemedim fakat dünden itibaren Albion oynarken bile fps drop yiyorum. Fortnite oynarken de aynı şeyi yaşıyorum...
  7. H

DLSS, Path Tracing, Ray Tracing Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhabalar Cyberpunk, Witcher 3 gibi oyunlarda DLSS, ray tracing vs. açınca görüntülerde bozulmalar dalgalanmalar oluyor (motion blur kapalı). Bu ayarları nasıl yapmalıyım? Sistemim için oyunlardaki optimum ayarları görebileceğim bir site vs var mıdır? Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ve monitörüm...
  8. H

Küçük Kompakt Fotoğraf Makinesi Önerisi

Merhabalar, mont cebine vs. sığacak küçük bir fotoğraf makinesi arıyorum. Çok kaliteli olmasına gerek yok zaten bütçem sebebiyle yüksek bir kalite beklemiyorum. Tek kriterim cebe sığıyor olması ve point and shoot olmaması bütçem 2-2.5k yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 2. el de olabilir.
  9. H

İpad şifremi unuttum

Merhabalar çok eski bir ipad buldum evde fakat şifresini bilmiyorum, aynı zamanda derslerim için de gerekli. Sadece giriş şifresini unuttum icloud şifresini hatırlıyorum. Acaba sıfırlamam mümkün müdür?
  10. H

Öneri 3k Bütçe Monitör Önerisi

Merhabalar rtx 4060 ekran kartı kullanıyorum. Daha çok mmorpg ve hikayeli oyunlar oynuyorum; Valorant, lol, cs tarzı oyunları oynamıyorum. 3k Bütçem var monitör önerebilir misiniz? Bütçeyi biraz esnetebilirim.
  11. H

DA-G7 vs MERT BAYANTEMUR vs VOK-SCHOOL hangi sistem daha iyi?

Merhabalar çoğu indirimi kaçırdım maalesef ve bu sistemler itopya üzerinden tekrar satışa sunulmuş. Bilgisayar toplama hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Bu üç sistemden hangisi daha iyidir? SSD yükseltme yapabilirim...
Geri