Arama sonuçları: *

1. enessefayavuz

ASUS TUF F17 HX199 HK.

Merhaba , Asus TUF GAMİNG F17 HX199 model numaralı cihazımın temizliğini gerçekleştireceğim. Gerçekleştireceğim esnada bilgisayarın VRAM'lerinin de bakımını yapmak istiyorum. Sorum ise şu ; Bu bilgisayar i5 1650Ti modeli. Bu bilgisayar VRAM lerinin üzerinde Termal Ped mi yoksa Termal Macun mu...
  2. enessefayavuz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba dostlar , uzun süredir mouse arıyorum. Genel durumlarda ben bir makine mühendisiyim , oyun da oynamayı seviyorum. Gelelim konuya ; İhtiyacım olan şey şu : Gerektiğinde kablosuz bir şekilde mousemi kullanayım. Şarjı bittiğinde veya gecikmeyi düşürmek istediğimde kablolu şekilde...
  3. enessefayavuz

AC : VALHALLA İÇİN TÜRKÇE YAMA ÖNERİSİ 2024

Merhaba dostlarım ; AC Valhalla için en azından ücretsiz olmasını tercih ettiğim bir türkçe yama arayışındayım. MC Yama Yükleyici oyunu türkçeye çeviriyor , fakat bilgisayarı her açıp kapattığımda oyun dosyaları doğrula yapmak zorunda kalıyorum , akabinde de oyunun türkçe yaması oyun üzerinden...
  4. enessefayavuz

REDMİ NOTE 13 PRO PLUS KAYIT İŞLEMLERİ VE ÖNERİ

Arkadaşlar merhaba ; YD olarak 13 pro plus almak istiyorum. Alacağım kişi facebook'tan bir kişi en azından güvenilir olduğunu düşünüyorum. 12/512 için 329 dolar fiyat talep ediyorlar. Direnç kayıtlı olduğunu söylüyor. Cihaz hakkında yorumu olan , cihaz yerine gerek yd gerek tr cihaz tavsiyesi...
  5. enessefayavuz

[BULUNDU] ADINI BULAMADIĞIM OYUN

Arkadaşlar merhaba saatlerdir arıyorum ama bulamıyorum ; kurbağa benzeri iki karakterimiz vardı, kuzenimle beraber iki kişilikte oynayabiliyorduk. Kaset benzeri bir alet takıyorduk konsola , çok küçüktüm ne konsolu ne kaseti hatırlıyorum. Yeşil ve Mor benzeri bir renkte iki kurbağa ellerinde...
  6. enessefayavuz

YURT DIŞI İMALATI İÇİN YARDIM

Merhaba kıymetli abilerim ve kardeşlerim ; Yaklaşık 2010'dan beri Türkiye iç piyasasında metal işleme sektöründe işler yapıyoruz , fakat uzun süredir yurt dışına şirketimi açıp artık yurt dışındaki şirketlerle çalışmak istiyorum. Firmam EDM adı verilen Tel Erozyon makineleri ile metal işleme...
  7. enessefayavuz

Çözüldü✓ 1500-2000 TL İÇİN EN İYİ TWS

Merhaba arkadaşlar ttec Airbeat Duo kullanıyordum. Kutusunu kaybettim , değiştirmek zorunda kaldım. Sesi bunu aratmayacak en azından artık ANC , Uzun soluklu kullanıma açık , Güzel bir uygulaması olan bağlantı sorunu yaşamayacağım bir kulaklık önerir misiniz. TWS olması benim için önemli hayırlı...
  8. enessefayavuz

45W CİHAZIMI 33W İLE ŞARJ ETMEM ENTEGRELERE ZARAR VERİR Mİ ?

Arkadaşlar selamun aleyküm hayırlı forumlar ; 1 hafta önce Samsung Galaxy S9 FE Plus model bir tablet satın aldım. Cihaz üretim olarak 45W destekliyor , fakat piyasanın hali ortada 45W anker 313 adaptör 600 TL . Önceki xiaomi telefonumun orijinal 33W şarj adaptörü ve baseus'un 3A bir kablosuyla...
  9. enessefayavuz

ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba ; Öğrenciyim içerisinde pdflerimi bulundurmak ve pdflerimin üzerine notlar almak istiyorum. Apple'a çok yaklaşmak istemiyorum , apple pen gibi performans verebilecek bir kalem ve tablet arıyorum. Xiaomi Mi Pad 6'yı beğendim fakat onun sanırım bahsettiğim şekilde olan bir...
  10. enessefayavuz

ASUS TUF GAMİNG LAPTOP İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ MACUNU

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı forumlar ; Aşağıda linklerini belirttiğim macunları araştırdım fakat fiyatları da biraz yüksek. Bu konuda bilgisi olan ve beni aydınlatabilecek birisi var mı ? Bir kaç tane macun linki bıraktım. Ayrıca 2 arkadaş aynı bilgisayarlara kullanmak için...
  11. enessefayavuz

LOGİTECH F710 KULLANIM DEĞERLENDİRMESİ

Arkadaşlar 2-3 hafta önce bu kolla ilgili bir başlık açmıştım. Öncesinde de bir süre F710 kullanan birisiyim internette bu kolun adam gibi bir açıklaması yazmıyor. Hakkında neredeyse hiçbir şey yok bu kolun. Bu kol belli başlı kronik arızaları olan bir kol ; Alıcıdan 1-2 metre uzaklaştığınız an...
  12. enessefayavuz

Çözüldü✓ OYUN İÇİN KULLANILABİLECEK F/P GAMEPAD

Merhaba arkadaşlar selamun aleyküm herkese ; Windows PC'de kullanacağım fiyatının 1k'larda olmasını dilediğim bir gamepad arıyorum. Gamepadin kablosuz olması oldukça önemli. Fiyat bunu aşabilir problem yok. Xbox kontrol düzeni oldukça önemli dostlarım. Ayriyeten xbox oyun konsolları da olabilir...
Geri