Arama sonuçları: *

• Users: emrekracax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrekracax

RAZER RAPİD TRİGER VE SNAP TAP AYARI NASIL OLMALI ?

Sadece cs2 oynuyorum sizce rapid trigger ayarı nasıl olmalı
  2. emrekracax

Öneri SİSTEMİM SİZCE NE KADAR EDER !!!

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-7800x3d-rtx-3080ti-zowie-400-hz-full-yayinci-setup-1273033531/detay Sistemim sizce ne kadar eder fiyat a görülen her şey dahildir koltuğa kadar
  3. emrekracax

Windows unattend yanıt dosyasından productkey ayarını okuyamıyor

bilgisayarıma windows 10 yüklemek istiyorum bu hatayı veriyor bir türlü çözemedim bilen birisi yardımcı olabilir mi
  4. emrekracax

PULSAR FEİNMAN aniden yere bakıyor

Mouse dün elime geçti mouse kullanırken ani reflekslerde mouse ya havaya bakıyor ya yere kitleniyor sizce neden böyle oluyor
  5. emrekracax

Öneri 3080 Tİ -- 9070XT NİTRO PLUS

7800X3D VE ZOTAC EXTREME HOLO BLACK KULLANIYORUM X870 ANAKART İLE BİRLİKTE SADECE FPS TÜRÜ OYUN OYNUYORUM CS2 ÖZELLİKLE 3080Tİ DEN 9070XT YE GEÇMEK SİZCE MANTIKLI Bİ KARAR MI OLUCAKTIR
  6. emrekracax

Modding CS2 İÇİN EN İYİ "OS" SİZCE HANGİSİ

cs2 de gecikme artı fps için masaüstü temizliği dahil en iyi OS sizce nedir ?
  7. emrekracax

35-40 bin arasi ekran kartı önerisi

Halı hazırda r7 7800x3d zotac extreme holoblack 3080 ti kullanıyorum yükseltmek istiyorum sizce 35-40 bin arası ne önerirsiniz
  8. emrekracax

CS2 CFG SİLME 0 AYARLARA GERİ DÖNME NASIL OLUR

CS2 Yİ EN TEMİZ HALİNE DEF HALİNE GETİREMİYORUM KOMPLE FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRMEM LAZIM
  9. emrekracax

Yardım RAZER HUNSTMAN V3 PRO MİNİ DRİVER ANLAYAN VARMI !!!

Razer hunstman v3 pro mini kullanıyorum synapse 4 den anlayan veya yardımcı olabilicek birisi varmı her pc kapatıp actıgımda ayarlar sıfırlanıyor
  10. emrekracax

Ryzen 7 7800x3d FPS OC SOGUTMA DEGERLERİ

Cs2 1280x960 medium ayarlardaki benchmark değerlerim normalmi
  11. emrekracax

Yardım Neden mavi ekran alıyorum FACEIT

Faceit hatası yüzünden mavi ekran alıyorum neden ???
  12. emrekracax

Win11 pin hatası acil

1740694273 Bios güncelledikten sonra sistemi açamıyorum nasıl yaparım bilen birisi yardımcı olabilir mi
  13. emrekracax

RYZEN 7 7800X3D SICAKLIK PROBLEMİ

BİŞEY İNDİRİRKEN FALAN BUI SICAKLIKLAR NORMAL Mİ BOŞTA BİLE MASAÜSTÜNDE 45*55 ARASI GİDİYOR GELİYOR
  14. emrekracax

Arctic liquid freezer iii 360 kablolama

Sogutmadan 3 kablo 4 kablo cıkıyor 1 tanesi rgb 1 tanesi cpu 1 tanesi pump 1 tanesi VRM yazan bu vrm yazan kablo nereye takılıyorr allah için yardım
  15. emrekracax

Fan hızlarını kontrol edemiyorum son rpm dönüyor !!!!

FAN HIZLARINI KONTROL EDEMİYORUM KASA FANLARI SON SÜRAT DÖNÜYOR ÇOK SES YAPIYOR YARDIMCI OLAİBLİR MİSİNİZ ! COOLER MASTER MASTERBOX 600
  16. emrekracax

TD500 V2 - ARTİC İİİ 360 İLE uyumlu mu? ?

https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-v2-mesh-argb-usb-32-siyah-mid-tower-kasa_u22615 BU KASA İLE https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-Black/ACFRE00144A BU SIVI SOĞUTMA uyumlu mu? HİÇBİYERDE DÜZGÜN BİR KAYNAK BULAMADIM ŞUANDA THERMALTAKE H570 KULLANIYORUM B...
  17. emrekracax

7800X3D CURVE OPTİMİZER !!!

BEYLER EN İYİ CURVE OPTİMİZER YADA CURVE SHAPER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  18. emrekracax

GSYNC Yİ GÖRMÜYOR !!!!!

B 1734477910 NEDEN MONİTGÖRÜN BİRİNDE GSYNC gözüküyhor da diğerinde gözükmüyor
  19. emrekracax

İstanbul içi tamirci varmi

İstanbul içi monitör tamiri yapan bildiğiniz yer varsa yardımcı olabilir misiniz
  20. emrekracax

TN PANEL Mİ FAST İPS PANEL Mİ !!!

Genellikle counter strike 2 , league of legens , bf gibi tarzlarda oyun oynuyorum çok film ve video izliyorum TN PANEL Mİ FAST İPS PANEL BİR MONİTÖR MÜ ALMALIYIM 360HZ VEYA 380 HZ VEYA ÜSTLERDE
Geri