Arama sonuçları: *

1. S

steel series prime fps plus takılma sorunu

herkese selam baslıkta belirtiğim mouse arada bir takılıyor cıkarıp takılınca duzeliyor sorun şu ki sadece mouse padde takılıyor (steelseries qck ) takıp cıkarınca mouse padde de takılmıyor normal tahta yuzeyde hıc bır sekılde takılma olmuyor umarım anlatabilmişimdir mouse u yeni aldım sizce...
  2. S

Pubg mobile için mouse pad

pubg mobile için mouse pad önerir misiniz? 300-350 tl limitim var böyle komple masayı kaplayanlardan istemiyorum orta boy f/p ürünü varsa önerirmiseniz çok anlamiyorum bu pad işinden teşekkür ederim şimdiden
  3. S

Driver kartı rar(zip) dosyası olarak iniyor

Ses kartı driver rar dosyası olarak iniyor nasıl kurulacak bu yada kurulabiliyor mu asusun resmi sitesinden indiriyorum
  4. S

Beyler bütçem baya kısıtlı şöyle bişey buldum anlayan arkadaşlar bakabilir mi ?

https://www.incehesap.com/strife-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45792/ Mal bu beyler rahat bir şekilde pubg mobile oynayabilirmiyim birde fiyat nasıl teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
  5. S

Hazır sistem arıyorum bütçe 10-15 bin

Arkadaşlar 10-15 bin tl bütçem var ağırlıkla pubg mobile oynayacağım sadece kasa alacağım hazır sistem önerebilecek olan var mi kampanya vs 😁
Geri