Arama sonuçları: *

• Users: qpLusss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. qpLusss

6-7 BİN TL BANDINDA ESPRESSO VE AMERİKANO MAKİNASI ARIYORUM..

Merhabalar, 6-7 bin bandında hem espresso hem de amerikano yapan makina arıyorum. Marka-Model öneriniz var mı? Kullandığınız memnun kaldığınız varsa onu da söyleyebilirsiniz.
  2. qpLusss

Çözüldü✓ Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye

Merhabalar CS2'de kullanmak üzere bazı klavyelerde arada kaldım ama seçimim bu gibi duruyor. One-tap zaten yasak ama diğer özelliklere bakınca indirimle beraber 1600 TL almak mantıklı mıdır? Sadece oyun için alacağım. Yazı ve normal kullanıma klavyem var. Ürün linki...
  3. qpLusss

Çözüldü✓ Temu 1049.49 TL sipariş

Merhaba linkte bulunan: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099592286417&sku_id=17592504726250&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_sessn_id=hln3xk3gee&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1737968271842_u2ipdqyvl6&refer_page_sn=10037...
  4. qpLusss

Çözüldü✓ RX 6650XT Siyah Ekran Sorunu

Öncelikle merhaba; Son 3 gündür RX 6650XT ekran kartım oyun oynarken ya da gezinirken bir anda devre dışı kalıyor. Tam oyun ortasında ekranım gidiyor, kasayı resetlediğimde ekran geliyor ama driver hatası verip donanım sürücülerini bana yeniden yükletiyor. DDU ile temiz silmeden sonra, yeniden...
  5. qpLusss

Steamcommunity hatası.

Cümleten selamlar öncelikle. Bugün itibari ile Steam hesabıma girdiğimde community kısımlarına bağlanamıyorum. (Pazar ve Profilime). Modemi resetledim, türlü türlü şeyler denedim ama düzelmedi. Oyuna girip sunucularda oynuyorum ve mağazaya girebiliyorum. Bu sorun sizde de var mı? Ya da çözümü nedir?
  6. qpLusss

Counter Strike 2 (CS2) maç ortasında oyunun donup kalması.

Öncelikler herkese merhaba. Counter strike 2 çıktığı günden beri oynuyorum. Sistemimin iyi olmasına rağmen her haritada ani donma yaşıyorum. Dikkatle takip ederek oynadığım zaman, özellikle smoklarda daha çok donduğunu fark ettim. Bu donma sorunundan ancak 'CTRL-ALT' yapıp oturumu kapatarak...
  7. qpLusss

Windows en iyi IPTV oynatıcı önerisi

Windows için bildiğiniz iyi IPTV oynatıcı var mı?
Geri