Arama sonuçları: *

• Users: Kratos2008
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kratos2008

Öneri LAPTOP ÖNERİSİ OKUL IS OYUN

okul ıcın başta olmak uzere kafede oturup ders ıs yapmak ıcın laptop alıcam birazda oyun acsın istiyorum akıcı lol valo cs falan olsa yeterli bütçe 50 55k şöyle bir şey buldum güzel duruyor ne dersiniz şarjının uzun gıtmesıde guzel olur...
  2. Kratos2008

Nakil yapmalı mıyım?

Arkadaşlar ben imamhatibe geçtim 9 da bu sene 10 um sınavlara hazırlanıyorum bir senede anadoluda devamsızlıktan kaldım şuan 10 um yaş 17 yani buraları geçiyorum ben sınava hazırlanıcam bizim okulda hocalar genelde yt den video açıp bırakıyor adam akıllı sadece edebiyat ve matematik işliyoruz...
  3. Kratos2008

Alt tab sorunu windows 11

Normalde direk uygulama geçerdi artık böyle yapıyor ve loldeyken alt tabla geçiş olmuyor bilen varmı çözümünü
  4. Kratos2008

Öneri Ses Yalıtım Önerisi Neye göre Alınmalı

Öncelikle yan komşulara ses gitmemesi için arıyorum bu sesi düzeltip sesi gönderenlerden değil komple kesenlerden lazım amazonda 1 2 tane buldum linkleri alta koyarım bunlardan iyisi varımdır varsa varmı öneriniz birde bunları alınca her yeremi koymak zorundayım en üst kattayım ve alt daire boş...
  5. Kratos2008

Windows 11 Çökme Donma

2 sayfa yazdım açamamışım tekrardan yazıyorum öncelikle PC de Windows 11 vardı intelin driverlerini yükledim pc çöktü 4 5 kere arka arkaya opera sayfaları çöktü kısaca sadece denetim masası ben kaldım böyle olmayacak gibiydi resmi siteden win 10 indirdim iso olmayan şekilde direk taktım pc ye...
  6. Kratos2008

Çözüldü✓ İntel Application Optimization Hata

Hocalarım 1 yıl once bundan yaklasık abdullah abi bi video yapmıstı bunla ilgili iyiymiş bende de 14700f var bi deniyim dedim herşeyi kontrol ettım bıos dtt dosyayı vs her şey olması gerektigi gibi videodaki ama basınca gene klasik aynı hatayı aldım sebebini bilen veya düzeltme yolunu bilen...
  7. Kratos2008

Windows 10 Ağ sorunu

Beyler ben win 11 prodan 10 a geçtim ethernetle İnt alıyordum bişey yapmadan 11 de şuan yeni kuruldu win 10 etherneti taktım ama gözükmüyor bile neden böyle bilen varmı illa WiFi mi lazım
  8. Kratos2008

Yardım Bu Hata Nedir Nasıl Düzeltilir

Uygulamayı indirdim intel dtt yi de biostan açtım neden hala böyle hata veriyor anlamadım işlemci 14700f destekliyor diye biliyorum varmı yaşayan veya nasıl yapıcağımı bilen biri
  9. Kratos2008

Öneri Radeon Software ayarları nasıl olmalı

Agalar kart 7800xt 2k da oynuyom bu ayarlar nasıl olmalı bilgisi olan varmı
  10. Kratos2008

Öneri 2. EL ekran kartı tavsiye

beyler 5 6k bütçem var 7 ye zorlarım anca boşta duran işlemcim var 12100f ona bi kart alıyım diyorum 1660 ti super rtx 2060 rx 580 vs gördüm gtx 1070 ti vs en mantıklı hangisi
  11. Kratos2008

Android Donanım arşivi uygulama

Beyler uygulama normal hatlarıylaydı ilk indirdigimde suan giriyom mesela elimle 2 parmağımla yakınlastırıyom baya kuculdu uygulama bilen eden varmı nasıl düzeltilir bide sil yükle cık gır yaptım olmadı
  12. Kratos2008

Bu neden oluyor acaba?

beyler pc sıfırladım da şu tarz şeyler çıktı kısayolların altında bunu nasıl düzeltirim bide bunlar değişiyolar arada
  13. Kratos2008

Öneri Kulaklık Önerisi Oyun İçin

Beyler hyper x cloud 3 düşünüyomda daha iyisi varmıdır bu fiyatlara mikrofona ihtiyacım yok ayrı kullanıyom oyun için olcak kablolu kablosuz farketmez
  14. Kratos2008

Discord Giriş Yapma Vpn olmadan

Beyler şu vpn açınca girince oyun int kötü diye çöküyo vpn siz nasıl giriliyor dns değiştirince oluyo dediler denedim olmadı detaylı bilen eden biri varsa bi bakabilirmi 2 3 kere denedim olmadıda
  15. Kratos2008

Öneri Film ve okul için laptoğ önerisi

Film izlemek birde okula goturmek ıcın laptop arıyorum oyun oynanmıycak hic halıhazırda masaustu var ama nadiren belki girerim az cok kaldırsa yeter sarjı fln iyi olsun ekranı büyük olsun sesi bide iyi olsun diğerleri cok asırı onemlı değil bütçe 25k maximum
  16. Kratos2008

Öneri Kılıf önerisi araba anahtarı için

Beyler güzel şık kılıf arıyorum araba anahtarı 0 caddy için
  17. Kratos2008

Öneri Hangi islemci daha iyi

Yüzde 40 oyun yuzde 60 is ıcın bızım müdüre pc islemcisi lazım agalar bütçe 13k amd de olur intelde anakart 2 sınınde var ekran kartı 7900gre 14600k mı sizce 9700x fln mı
  18. Kratos2008

Tv Önerisi 40K PS5 için

Arkadaşlar salona tv almayı düşünüyorum öncelikle ps5 bağlancağı için 120 hz ve 4k olması birde büyük olması önemli mümkünse 65 gibi olur birde android tv ve google tv ne bilmiyorum onların farkı ne ama google tv daha iyi sanırım
  19. Kratos2008

Işlemci boştayken kendini kullanıyor

Beyler işlemci boşta niyeyse ama yüzde 100 kullanıyor nasıl düzeltirim bunu
  20. Kratos2008

Öneri 12k ya Telefon Önerisi

Beyler ne alabilirim önceliğim şarjı uzun gitsin hızlı dolsun 128gb olsun mümkünse 256 bide kamerası iyi ceksin gerisi cokta önemli değil note 13 buldum ne alabilirim başka 0 alabilirim sadece bütçe artmaz
Geri