Arama sonuçları: *

1. A

IPhone 13 Pro video çekerken cızırtılı ses gelmesi

iPhone 13 Pro ile video çekerken ortamda hiçbir ses olmamasına rağmen videoda sanki rüzgar esiyormuşçasına uğultu ve cızırtı sesi geliyor ve sesi çok az alıyor. Kamera ayarlarından stereo sesi monoya aldım, yine aynı. Lakin ses kaydediciden ses kaydederken hiçbir sıkıntı yok. Sorun iOS 26...
  2. A

Fantech Shooter lll vs Machenike G1 Pro

Bu iki kol da birbirine çok benziyor, özellikleri falan da neredeyse birebir aynı. Sadece Shooter lll düz mat bir kasaya sahipken G1 Pro yarı saydam mat bir kasaya sahip, benim gördüğüm tek fark bu. İkisi de benzer fiyatlara sahipler, hangisini almalıyım?
  3. A

1000-1500 TL arası gamepad önerisi

Bu fiyat bandında ikinci elde DualShock 4, Fantech Shooter lll ve EasySMX X15 modellerini buldum, Monster Clutch da var ama Monster olduğu için şüphedeyim. Önceliğim ikinci el, kablosuz, pilsiz kollar. İkinci el veya sıfırda başka bir öneriniz varsa belirtin. (F710 veya F310 diyecek arkadaşları...
  4. A

500 - 800 TL arası gamepad önerisi

Hissiyatı kaliteli, PC de kullanılacak, hikayeli oyunlar için, şarjlı, kablosuz, F/P denebilecek, ikinci el - sıfır fark etmez, yenisini alana kadar birkaç ay idare edebilecek bir gamepad arıyorum. Bende DualShock 4 V2 vardı, batarya devresi zortladı, bir köşeye attım, ama PC de kullanmama...
  5. A

Lossless Scaling FPS Düşürüyor

Sistemimde RX 580, İ7 4770K, 2x8 16gb ram ve 75 Hz bir monitör var. Lossless Scaling Frame Generation un yeni X4 modunu RDR 2 de ve TLOU da denedim ikisindede solda 75 sağda 250-300 arası gidip geliyor ama akıcılık 10-15 FPS. Önceki sürümlerini de aktif şekilde kullanıyordum hiçbir sorunu...
Geri