Arama sonuçları: *

1. DevelopingOne

Dükkan için Kasa Toplama (8600G iade mi etmeliyim?)

Arkadaşlar dükkanda muhasebe programı, chrome vs. için bir kasa lazım. Biraz gaza gelip 8600g aldım. kasayı bu işlemci üzerine toplamalı mıyım? yoksa 2. el bir 5700g alıp öyle mi toplamalıyım. 8600g için bugün son iade günü, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. DevelopingOne

Ofis için sistem tavsiyesi 5700G mi 8600G mi

Arkadaşlar iş yerinde ofis, muhasebe programları için bir sistem toplayacağım.Hangi parçaları toplamak gerekir. Galiba ramlerin dual chanel olması önemliymiş. Önerilerinize açığım.
  3. DevelopingOne

Rtx 3070 Ti sistemim ne kadar eder?

Pcyi satıp ddr5 geçeyim diyorum, aslında sistemden memnunum ama Vram 8 gb olması can sıkıcı. Bir ihtimal işlemci yerine 5900x alıp ekran kartını 5070 ti çıkınca mı güncelleyim? Bu sistemi satsam ne kadar eder sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sistem parçaları (Hepsi sıfır alındı KFG mevcut) -...
  4. DevelopingOne

Aorus 3070 ti sıcaklık değerleri normal mi?

İyi geceler arkadaşlar, Gigabyte aorus 3070 ti kartımın sıcaklık değerleri normal mi? Bana bi tık sıcak gibi geldi. Kart daha 5 aylık çok fazla kullanmadım. Kasa veya sıvı soğutmanın bir eksisi olabilir mi? Kasa deepcool matrexx 55 sıvı soğutma deepcool le500.
  5. DevelopingOne

Anakartım 4 pin jak girişi destekliyor mu?

Merhaba RAZER BLACKSHARK V2 X almayı düşünüyorum. Bu videoda "link" Abdullah'ın bahsettiği gibi benim de anakartımında 4 pin jak girişi var mıdır? Anakart modeli: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 Kasa: DEEPCOOL MATREXX 55
  6. DevelopingOne

Yardım Deepcool Le500 Fan Sesi Sorunu

1 hafta öncesinde pckolikten 3070 ti aldım. Sisteme Le500 sıvı soğutma ekledim. Ama birkaç gündür sıvı soğutmanın fanı sanki bi yere takılıyormuş gibi cızırtısı var. ama bir yere takılmıyor iyice baktım. Kasayı yan yatırınca ses kesiliyor. Sorun ne olabilir çözemedim bi türlü. Yardımlarınızı...
  7. DevelopingOne

Yardım Msi Laptop ne kadar eder

Msi Gl65 9sd modeli i7 9750h + GTX 1660 ti 6gb + 16gb ram + 256gb ssd + 1 tb hdd (cihaz kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5) sizce ne piyasası nedir kaça gider dostlar?
  8. DevelopingOne

Yardım Msi Optix g271cqr Driver yok

Merhaba bu ürünü yeni aldım, diğer msi monitörlerin driverları varken bu ürünün hiç bir türlü driverini bulamadım. Birde msi optix kullanan dostlar varsa monitör ayarı önerebilir misiniz(2k va panel)?
  9. DevelopingOne

2K Red Switch Klavye Önerisi

Dostlar 2k'ya kadar Red Switch bilek desteği olan bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. DevelopingOne

Rtx 3070 Ti için Monitör tavsiyesi?

Rtx 3070 ti Sistem aldım. Tavsiye edeceğiniz monitör var mı? Bütçe 8k.
Geri