Arama sonuçları: *

• Users: ogrbz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ogrbz

Yardım Inui steam hesabımı bağlayamıyorum

cs go için hesap açtım fakat steam bağlayamıyorum nedenini bilen varmı?
  2. ogrbz

Steelseries nova 5 wierless alınır mı?

https://amzn.eu/d/4K6AMaj kulaklığın güzel olduğunu biliyorum fakat bildiğiniz bir kroniği vesaire varmı?
  3. ogrbz

Linsoul SIMGOT EW200 alınır mı??

kulaklık arayışındayım iem kulaklıkları övüyorlar oyunda da normal kullanımda da daha iyimiş. Bu kulaklık alınır mı? alınırsada nasıl alıcam yurtdışından gelmesi lazımmış çünkü.
  4. ogrbz

Logitech G435 alınır mı?

kulaklık bu 3.500Tl ye alınır mı? başka öneriniz varmı?
  5. ogrbz

Valve steam dışı takasları bitirdi.

Hayırlı forumlar, valve'ın duyurduğu yeni güncelleme ile steam dışı takasları bitirdi. Şuanda takas siteleri de kapalı durumda. Takastan sonra 1 hafta içinde itemleri çekebiliyoruz dolandırılanlar için güzel bir özellik olsa da artık takas yapamayacağız. Skin ticareti yapanlar nasılsınız...
  6. ogrbz

Opera gx hızlı sekmelerin değişmesi

Normalde böyle bir sorun yoktu yeni başladı resimde attıklarım kendi kendine siliniyor yerleri değişiyor garip siteler geliyor.
  7. ogrbz

Bu saatte uyumayanlar ne yapıyor?

Bu saatlere kadar hatta 5-6 ya kadar uyumayanlar ne yapıyorsunuz? ben şahsen öyle sosyal medyada dolanıyorum uykum gelmediği için.
  8. ogrbz

Hawk fab koltuklar 7.500TL

Link Arkadaşlar Hawk'ın fab serisi 7.500tl ye düşmüş Kullananlar koltuktan bahsederse sevinirim.
  9. ogrbz

Exvega vesta 2025 alınır mı??

Bu koltuk alınır mı? arkadaşlar bankkart a 9 taksit varmış. Birde site kendilerinemi ait acaba?
  10. ogrbz

Enis kirazoğlu steam hesabı

Biliyorum çok saçma ama tam yatacakken kafama takıldı bulamadımda bilen varsa atabilirmi.
  11. ogrbz

Sinnerclownceviri.net güvenilir mi??

Hades için yama bakıyorum bi burada var indirmek için kayıt olmam gerekiyordu oldum fakat onay için maile link atmışlar kararsız kaldım daha önce kullanan varmı?
  12. ogrbz

ATK Blazing Sky X1 S mouse alınır mı??

bu linkteki X1S mouse nasıldır kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi kronik sorunu felan varmı?
  13. ogrbz

Keenetic kn2111 gigafiber desteklermi?

https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7?magaza=Dakik Türknet gigafiber e geçeceğim elimde bu modem var bunu kullanabilirmiyim yoksa Türknetin verdiği modemimi kullanmalıyım?
  14. ogrbz

Samsung qvo 870 düşük yazma hızı

Merhaba arkadaşımda samsung qvo 870 1tb ssd var yazma hızı 20-30mb larda geziyor sebebi nedir bunun?
  15. ogrbz

Bu ilan sizce dolandırıcımı?

Letgoya gireyim dedim ve karşıma böyle bir ilan çıktı https://www.letgo.com/ad/1709235781 google lens te fotoğrafı arartım bi tek bu ilan var dolandırıcı felanmı sizce?
  16. ogrbz

25-28k Laptop önerisi

Merhaba iyi forumlar. Bi arkadaş Laptop alacakta laptoplardan anlamıyorum pek. 25-28k arası bütçesi var Oyun odaklı olacak. Msi thin 15 dedi ama bildiğim kadarı ile çok ısınan bir laptop. Sizin önerileriniz nelerdir?
  17. ogrbz

Ocean anticheat güvenlimidir?

fivemde alesta rp ye gireceğim ocean atıyorlar güvenlimi bu?
  18. ogrbz

IPhone bilinmeyen link e tıklamak

merhabalar durumu şöyle izah edeyim telefondan discord a girdim proton vpn açık hollandaya bağlı sonra gezinirken bi link e tıkladım yanlışlıkla virüs total sonucunu aşşağıda bırakıyorum kaspersky ın mobil uygulaması yüklüydü tarattığımda veri sızıntısı yok dedi. Sıkıntı yaşarmıyım yapmam...
  19. ogrbz

Ubisoft connect çevrimdışı oyun oynama

Merhaba ortak hesap satan yerlerden AC Mirage aldım ubisoft connect hesabı verdiler ubisoft connect te çevrimdışı nasıl oyun oynanıyor hesabı çevrimdışı yaptım cloud save i kapattım fakat hala başkalarının save i gözüküyor.
  20. ogrbz

Mort adındaki çeviri programı güvenlimi?

Mort diye bir program buldum anlık çeviri yapıyor açık kaynak kodlu imiş yazılımcıl var ise bi bakabilirmi yada kullanan varsa virüs vs. varmı link: https://github.com/killkimno/MORT
Geri