Arama sonuçları: *

1. S

5000 TL ye kadar kulaklık önerisi.

Merhaba, arkadaşlar 5000 TL bütçem var kulaklık almak istiyorum. Kulaklığın rahat olması kulaklarımı çok sıkmamasını istiyorum eskiden kullandığım kulaklık https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Gaming-Kulakl%C4%B1k-HHSS1S-AA-BK/dp/B08DCKP6D4 bu kulaklığın ilk versiyonları fakat kulaklığın...
  2. S

Telefon Önerisi Lazım

Merhaba Arkadaşlar, Hepinize iyi günler dilerim öncelikle bir telefon almayı düşünüyorum 20k - 50k arası bir telefon almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında en F/P telefonu önerebilir misin? neden önerdiğinizi de artıları ile yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ediyorum yardım...
  3. S

Ekran bazen kararıyor.

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımın ekran kartını amd den rtx 4060 yaptım fakat nvidia kullanmaya başladığımdan beri arada sırada ekranımın sadece üst kısmı siyah renge dönüyor çok kısa zaman için. Sizce bu sorun neden olabilir? 1696152229 sorunum bu yardımcı olabilecek var mı?
  4. S

2 adet Monitör tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar güzel bir monitör almak istiyorum ama nasıl seçeceğimi çok bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum. 2 adet alacağım birisinde pivot özelliği zorunlu diğeri ise 144hz ve üstü olması en iyi F/P model olması yeterlidir. Yani total bütçe 9k civarı.
  5. S

F/P Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, bir iş için kullanmak üzere APU tabanlı bir sistem kurmayı düşünüyorum yani ekran kartı bulunmayacak. Bu sistemde DDR5 bellek kullanmak istiyorum ve işlemcinin Thread (çekirdek değil) sayısı ile bu Thread'lerin yüksek çalışma frekansı benim için çok önemli. Sistemde ayrıca...
Geri