Arama sonuçları: *

1. S

Bu 2 monitörden hangisi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. 4K oled monitör almayı düşünüyordum ancak fiyatları 80-90 bin TL'yi bulacağı için mecbur IPS döndüm ve bu iki monitör arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum. 1-) https://amzn.eu/d/i0Eat3K 2-)...
  2. S

Nerde bu oled monitörler

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Ces 2024 de tanıtılan 4k 240hz monitörler nerede neden hala satışa çıkmadı yada ne zaman çıkacak bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.
  3. S

Bilgisayar geç açılıyor

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar son sistem bilgisayar topladım performansında bir sıkıntı yok ama başlangıç çok yavaş açılıyor. Açılış süresi 1dk yı bulabiliyor reset atıncada 3-4 dk bulabiliyor Sistem bileşenleri AMD 7800x3d MSI rtx 4090 gaming x Trio Xpg 6400 MHz 32 GB ram MSI x670e...
  4. S

Büyük eller için Mouse tavsiyesi

Cümleten selamün aleyküm. Arkadaşlar şu anda Asus rog spatha x kullanıyorum ama biraz ağır FPS oynarken zorluyor beni büyük ellere uyumlu mouse tavsiyelerinizi bekliyorum. kablosuz olursa daha iyi olur
  5. S

Şarjlı matkap tavsiyesi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. Ev işlerinde kullanmak için şarjlı matkap almayı düşünüyorum. Genel olarak mobilya montajı ve duvar delme için kullanacağım kaliteli olması önemli adı sanı belli olmayan ürünleri yazmazsanız sevinirim.
  6. S

Bu monitörü kullanan var mı

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar Ağustos ayında Asus 240hz 4k oled monitörler tanıttı niyetim Oled monitör almak ama aşağıdaki linkte ki LG nin monitörle arasında büyük bir fark olurmu LG nin bu monitör serisini kullanan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim selametle. LG ultragear gr93u-b
  7. S

Bu monitörler hakkında bilgisi olan var mı

Asus 4K 240Hz Oled monitörler Arkadaşlar Asus Ağustos ayında 4K 240 Hz Oled monitörler tanıttı ama ondan sonra herhangi bir haber görmedim konu hakkında bilgisi olan var mı acaba yeni monitör alacağım bu monitörler için erteleyip duruyorum
  8. S

Sinerji Bilgisayar Rezilliği

Cümleten selamün aleyküm 29.10.2023 tarihinde Sinerji Bilgisayar üzerinden 1 Adet kasa siparişi verdim. Ancak daha uyguna bir fiyat bulduğum için sitesinden siparişi iptal ettim. Bu uyanık arkadaşlar hiçbir şey bilmiyormuş gibi ürünü kargoya vermişler ben de kendilerini arayıp durumu izah ettim...
  9. S

Kasa değişimi sonrası Sistem açılmıyor

Selamün aleyküm arkadaşlar hiç bir sorunu olmayan sistemimin kasasını değiştirdim güç tuşuna bastığımda ram argbleri dışında hiç bir şey çalışmıyor ne PSU nun fanı ne fanlar ne ekran kartı hiçbir şey çalışmıyor sorunun PSU da olduğunu düşünerek PSU yu değiştirdim ancak sorun devam etti...
  10. S

4 slot ram'de ekran gelmiyor

Selamün aleyküm arkadaşlar MSI x670e anakartıma 4 adet xpg Lancer ddr5 16 GB'lık ram taktım Expo açık olmadığında 3600 MHz'de sorunsuz çalışıyor ancak Expo'yu devreye soktuğumda monitöre ekran gelmiyor. Aynı ramleri tekli yada çift olarak kullandığımda Expo da sorun yaşamıyorum ama dediğim gibi...
  11. S

Ses Sistemi Tavsiyesi

Selamün aleyküm güzel insanlar. Bilgisayarda oyun oynarken kullanmak için yeni bir ses sistemi arayışındayım tabiri caizse kılı kırk yaran bir insanım bas-tiz ses kalitesi vs gibi kriterler önemli 2+1 düşünüyorum. Mümkün mertebe kendi deneyimlediğiniz yada emin olduğunuz marka modelleri...
  12. S

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar uzun süre bilgisayar başında kalan birisiyim bu sebeple rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum yeri geldiğinde bağdaş bile kurup oturabileceğim geniş rahat bir oyuncu koltuğu veya çalışma koltuğu tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe konusunda sıkıntı yok. Saygılar
  13. S

2 fan arasında kaldım yardım lazım

Selamün aleyküm arkadaşlar yeni toplayacağım sistemim için fan tavsiyelerinize ihtiyacım var fiyatı önemli değil önemli olan argb aydınlatma kalitesi ve hava akışı yardımcı olursanız sevinirim. 1-) SilverStone Technology Air Blazer 120RW, PWM, ARGB, 120 mm, Beyaz Çerçeve, Yarı Saydam Fan...
  14. S

4K Monitör tavsiyesi

Cümleten Selamün aleyküm arkadaşlar 4K oyun deneyimi için 2 monitör arasında kaldım tavsiyede bulunursanız sevinirim.Saygılar. 1-) Samsung Neo g8...
  15. S

Üst Düzey Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar toplayacağım sistem sistemin amacı 3-5 yıl gibi bir sürede çıkacak oyunları en az 4K 60 FPS oynatmasını istiyorum değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Toksikler lütfen konuyu görmezden gelip bir zahmet cevap yazmayın. Bütçe konusunda sıkıntı yok. Amd fanı değilim intel her...
  16. S

Çözüldü✓ Fsp PSU alınır mı? tavsiyeleriniz

Rtx 4090 mı sistem topluyorum fsp markasına ait bu yeni nesil PSU'yu buldum ancak daha önceden pek de aşina olmadığım bir marka, marka hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Saygılar https://www.epey.com/power-supply-psu/fsp-hydro-ptm-pro-1200w.html
  17. S

4090 için psu önerisi

Selamün aleyküm arkadaşlar Asus Rtx 4090 OC edition Intel 13900 kf DDR5 64 GB 7800 MHz ram 5 adet m2 SSD 4 TB 6 adet 3.5 sata HDD MSI meg ace anakart 10 adet fan sistem topluyorum güç kaynağı konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar. 1-)...
  18. S

RTX 4090 mı yoksa rtx 5090 mı

Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar tepe model bir sistem toplamayı düşünüyorum 250 bin tl civarı bütçem var. sistem ile ilgili takıldığım tek nokta ekran kartı açıkçası rtx 4090 alıp bundan bir kaç yıl sonra çıkacak oyunlarda 4k da 70-80 fps almayı istemiyorum en azından izlediğim testler bunu...
Geri