Arama sonuçları: *

• Users: xSparkua.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xSparkua.

En ucuz plakalı satılan motor ne kadar

arkadaşlar 50 lik motor almam lazım plaka takılan ve en hızlı satabilecegim ne önerirsiniz bayiden 0 cıkartmak zorundayım
  2. xSparkua.

Araç plakasını nasıl elimde tutabilirim

Yakın zamanda aracımı satışa çıkaracağım özel plaka var ve bende kalmasını istiyorum sattıktan yaklaşık 5-6 ay sonra yeni araba alıcam ne yapabilirim internette net bir şey bulamadım chat gpt noterde bunu söylersen plaka 1 yıllıgına bana tescillenir yazıyor bilgisi olan varsa sevinirim
  3. xSparkua.

Vatandan bu pc alınır mı

Arkadaşıma pc topluyoruz 40k bütcemiz var bunu bulduk bu fiyata alınır mı sizce https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  4. xSparkua.

5000-6000tl arası hangi monitörü alabilirim

samsung g3 modelini alıyordum fakat monitörün 3.yanışı ve acil 2.monitöre ihtiyacım var işim için vatan , mediamarkt , teknosa dan 5-6k arası pivot ve en az 100hz monitör önerir misiniz
  5. xSparkua.

Playstation 5 ne kadara satabilirim

Playstation 5 fat kasa cdli versiyon 1 tane kolu var ne kadara satabilirim piyasasını bilen var mı kutu var fatura garanti yok fiyat konusunda ilana girebilecegim bi fiyat yazabilirseniz sevinirim acelem yok
  6. xSparkua.

3800 TL Civarına kablosuz gaming kulaklık önerir misiniz

Genel olarak mikrofonu iyi olursa daha iyi olur oyun icin kullanılacak bu bütcede en mantıklı secenek nedir
  7. xSparkua.

32k civarına bu laptop alınır mı sizce

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-140w-rtx-4050-i7-12700h-512-gb-ssd-16-gb-ram-15.6-144hz-1244917444/detay ne düsünüyorsunuz fiyat/performans acısından
  8. xSparkua.

70K TL Laptop Öneriri yapar mısınız

60-70K Civarına laptop bakıyoruz arkadasıma oyun ve iş için kullanılacak bu bütcede en mantıklı laptopu önerir misiniz gaming icin
  9. xSparkua.

Kaliteli kalıcı parfüm önerisi yapar mısınız

Merhaba bütcem 5-6k civarı daha da cıkabilir bugüne kadar Versace Eros Stronger with you intensely jean paul gaultier elixir kullandım ücündende cok memnunum stronger with you mükemmel bi parfüm fakat hepsi sephoradan orjinal olsa da 3.saatten sonra kalıcılıgı inanılmaz düşüyor tekrar...
  10. xSparkua.

16-17K Hazır sistem tavsiye eder misiniz 2.el fark etmez

abim için kasa arıyoruz sadece 16-17k ya kasa arıyoruz sadece günlük işler için kullanılıcak arada bir valorant v.b o kadar öneriniz varsa sevinirim 0 ve ya 2.el
  11. xSparkua.

Açık Hava Filtresi aracın garantisini devre dışı bırakır mı

chery bir araca acık hava filtresi yaptırmayı düşünüyorum servisi aradım fakat ulaşamadım bilmedigimden açık hava filtresi garantiyi bozar mı
  12. xSparkua.

Aracım kaza yaptı yatar parası ne kadar sürer

Arkadaslar iyi günler yakın zamanda aracım kaza yaptı park halinde birisi vurdu ve kaçtı videosu var sigortaya basvurdum henüz sonuclanmadı 1 hafta süresi varmıs video kaydı v.b de ikami araç yerine yatar parası alsam ortalama 1 hafta icin ne kadar alırım daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım...
  13. xSparkua.

1.5 Milyon civarına arac önerir misiniz

merhaba arkadasıma 1.5m civarına arac bakıyorum max bütce 1.550 en fazla da 1.575 falan aklımızda astra 1.2 t var 2022 varsa öneriniz
  14. xSparkua.

Araç kullanırken en uygun maps hangisi

soru biraz garip fakat su an aktif apple maps kullanıyorum carplay de en akıcısı o gibi ama bir çok yeri bazen göstermiyor sizce en mantıklı kullanım hangisi apple , yandex , google
  15. xSparkua.

2.el kasayı ne kadara satabilirim

kuzenim üniye hazırlanacagı icin 2.el satmayı düsünüyoruz piyasasından anlayanlar ortalama satabilecegimiz bi fiyat verirse seviniriz ek ekipmanlar ayrı ve ayrı olmadanda fiyat olursa daha iyi olru Ryzen 7 5800x KFG Var Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200Mhz KFG Yok Evga FTW3 Ultra 3070 8GB FG...
  16. xSparkua.

BMW G20 Hava filtresi ne kadar tutar

2022 BMW G20 LCİ motor için hava filtresi degistiricez downpipe yaptırdık 8k fiyat verdiler biraz bize cok geldi ortalama ne kadara yapıyorlar bilgisi olan var mı
  17. xSparkua.

35.000-40.000tl televizyon önerisi yapar mısınız

dedigim gibi bütçe 35-40k arası oled qled gibi seylere degil de daha cok boyutu büyük bir televziyon bakıyoruz bu bütcede yüksek inç tv önerir misiniz
  18. xSparkua.

Jant Değişimi yapmaya değer mi

Yakın zamanda omoda 5 aldım jantları cok kücük geliyor arabanın tipine göre araca 20 inç jant takan birini gördüm ve inanılmaz güzel geldi gözüme bende degismek istiyorum internetten biraz araştırdım jant değişimi hızlanmayı , yakıt tüketimini , yol tutuşunu v.b etkiliyormuş acaba bu farklar ne...
  19. xSparkua.

Alıcagım arabanın sigorta + kaskosu ne kadar tutar

ilk arabam olacak konu biraz garip ilk defa araba alıcam bayiden omoda 5 pro alıcam 2024 ortalama 1.580 e denk geliyo bana 19 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım arkadaslarım ehliyet yeni oldugu icin kasko + sigorta 2 katına denk gelir dedi anlayan varsa ortalama ne kadar tutar kasko + sigorta
  20. xSparkua.

1.5m - 1.7m hangi arabayı almalıyım

1.5m - 1.7m arasına araba bakıyoruz genelde 2-3 kisilik bi aileyiz cok kalabalık kullanmayıcaz düsük km temiz araba önerileriniz var mı aklımdaki modeller arac bunlar elektrikli de olabilir oturdugum apartmanda şarj istasyonları var BYD Atto 3 BYD Seal u ev (bütceyi asıyor ama kredi...
Geri