Arama sonuçları: *

• Users: DreadsEasy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Asus TUF Gaming VG27AQ5A 7.5k'ya alınır mı?

arkadaşlar istanbulda sıfır daha kutusu açılmamış Asus TUF Gaming VG27AQ5A monitör için 7.5k fiyata anlaştık, sizce bu fiyata alınır mı? değer mi? 2k 27 inç 210hz 0.3ms ips bir monitör.
  2. D

Gigabyte m27q monitör 5k ya alınır mı

arkadaşlar kendi 32 inç 165hz 2k msi monitörümü 9.300 TL'ye satacağım, yine 2. elden sorunsuz gigabyte m27q 170hz 2k 27 inç monitörünü 5k'ya biriyle anlaştım, sizce alınır mı?
  3. D

Steam deck ile g29 direksiyon seti takası

arkadaşlar merhaba geçen günlerde 64gb sorunsuz kutulu şarj aletli steam decki 9000tlye almıştım ve sahibindene 15k'ya ilana koydum, 5k nakit ve logitech g29 direksiyon seti + shifter + standı teklifi geldi, direksiyon setlerinden çok anlamam fakat sizce mantıklı bir teklif mi?
  4. D

3060 ekran kartımı 3060 ti ile takasladım (bedava)

arkadaşlar elimde zamanında 2. el olarak 4k ya aldıgım yaklaşık 4 senedir kullandığım palit 12gb 3060 ekran kartım vardı kutulu ve faturalıydı, bu kartım 1 aydır falan sahibindende ilandaydı (8k'ya ilandaydı altında gelen tüm teklifleri 7.7k falan bile reddettim) dün ilgimi çeken bir teklif...
  5. D

9k ya steam deck 64gb aldım sorunsuz iyi mi?

arkadaşlar letgoda şehrimden bulduğum birinden faturalı kutulu el çantalı sorunsuz 64gb steam deck'i 9k ya aldım, sizce iyi mi ? cihazın herhangi sorunu yok çizik bir şey vs. yok, biliyorum 64 gb az ama onun içinde...
  6. D

Yks ek tercihlerim nasıl

arkadaşlar bugün ek tercih yaptım, şu şekilde ek tercihlerim: Benim Puanım: 322,07 1- İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (Burslu, 320,87) (1) 2- İzmir Demokrasi Üniversitesi İktisat (315,37) (3) 3- İzmir Bakırçay Üniversitesi İşletme (321,81) (7) 4- İzmir Demokrasi...
  7. D

Bu şapka bana olur mu?

https://www.sportive.com.tr/nike-club-dri-fit-cocuk-beyaz-gunluk-stil-sapka-fb5064-100/ arkadaşlar bu şapkayı çok beğeniyorum ve uygunda bir fiyata düşmüş, bu site güvenilir mi? ürün orijinal midir? ve çocuk şapkası olarak geçiyor fakat ayarlanabilir olduğundan acaba 18 yaşında normal bir...
  8. D

1500 tl civarına kadar mouse önerisi

arkadaşlar steel series rival 3 kullanıyordum, cs tarzı oyunlar oynuyorum, 1.5k civarını çok aşmayacak şekilde, (2. elde olur temizse) mouse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  9. D

LG 27GR75Q-B 4140 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar bugün 240 Hz monitörümü 5000 TL'ye sattım ve yeni monitör bakarken dolapta bir monitörle karşılaştım: LG 27GR75Q-B 22 Haziran 2023'te alınmış (1 yıl daha garantisi devam ediyor) ve herhangi sorunu yok, kargo fiyatı dahil 4140 TL'ye denk geldi sizce iade edeyim mi yoksa F/P olarak iyi...
Geri