Arama sonuçları: *

• Users: mehimmar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

AMD BANA İŞLEMCİ GÖNDERDİ

Burada bir satıcıdan r5 7500f aldım ve işlemcide bir sorun vardı herahngi bir yamukluk yoktu ancak işlemci çalışmıyordu satıcıya gönderdiğimde 17 gün sonunda kullanıcı hatası diyip geri gönderdiler bende amd ye mail attım benden bir kaç fotoğraf ve test istediler günün sonunda kargo parasını...
  2. M

İtopyadan Klavye Kaç günde Gelir?

İtopyadan pc parçaları almıştım 10 günde gelmişti şuanda piyasanın baya altında fiyatlar var ama korkuyorum almaya açıkçası 10 gün sürecek gibi hissediyorum ne diyorsunuz
  3. M

Oyun arkadaşı arıyorum

Merhabalar sağlam bir pc topladım ancak oyun oynayacak sohbet edecek hiç arkadaşım yok internet ortamında beraber oyun oynayabileceğim bazı insanlara ihtiyacım var sevgiler
  4. M

Yaşanılmaması gereken bir hayatın özeti

Bir insan en fazla neye dayanabilir? pireye kızıp yorgan yakmak. bu belki hayatımın özeti gibi bir cümle ben öğrendim ki bu hayatta insan kimseyi gerçekten sevmez ya da bilmiyorum sevhgi algım değişik olabilir ben kimsenin istediği gibi bir kişi olamadım kimsenin benden beklediklerinide...
  5. M

Bilgisayar satın alacağım sistemim uyumlu mudur

Intel Core i9-12900K 3.20GHz 16 Çekirdek 30MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci Gigabyte GeForce RTX 4060 AERO OC 8G GV-N4060AERO OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Asus Prime B660M-K D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5333(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart NZXT C750...
Geri