Arama sonuçları: *

• Users: exist.one
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. exist.one

2.000TL bütçede mikrofon önerisi

Merhabalar 2.000TL bütçem var bu bütçede alabileceğim en iyi mikrofonu almak istiyorum, bütçeyi yükseltemem. Baktığımda bunları gördüm, [H3...
  2. exist.one

Visual Studio üzerinde Discord görsel arama botu oluştururken hata veriyor

Başlıkta da yazdığım gibi bir görsel arama botu oluşturdum fakat bana bu hatayı veriyor ve bu modülü bulamıyorum. Bunu nasıl indiririm?
  3. exist.one

PC için 1.700TL bütçe kol önerisi

Merhabalar PC için alacağım kol lazım 1.700TL bütçem var sizce bu bütçede en iyi alabileceğim kol nedir?
  4. exist.one

Yardım Valorant FPS Drop problemi

Merhabalar Valorant'ta her 1-2 saniyede FPS drop yiyorum darboğazdan olduğunu anladım işlemci kullanımı %100 oluyor ne yapabilirim? 6600XT - Ekran Kartı i5-9400F - İşlemci İmzada tam sistem var.
  5. exist.one

Editimi yorumlar mısınız?

Merhabalar Honor Pad X8 Lite üzerinden Alight Motion uygulamasında bir edit yaptım eksiklerim varsa söyler misiniz? Neler eklenebilir, nasıl olmuş? 10 üzerinden puanlarsanız sevinirim.
  6. exist.one

Oyunları HDD'ye kursam çok sorun çıkar mı?

Merhabalar SSD'lerimde yer yok yeni bir oyun kurmak istiyorum GOW Ragnarök bunu HDD'ye kursam sorun çıkar mı veya HDD'ye böyle oyunlar kursam sorun olur mu? HDD: https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-western-digital-3-5-320-gb-caviar-blue-wd3200aajs-sata-2-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,20115.html
  7. exist.one

🔥İndirim MSI G255 PF E2 5.499TL! 🔥

MSI G255PF E2 24.5 inç 180Hz IPS Panel monitör şuan 5.499TL bandında. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msi-g255pf-e2-245-inc-1-ms-180-hz-fhd-rapid-ips-monitor-1243378.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.9.7
  8. exist.one

PC oyunlarda çok fazla FPS drop yiyor.

Merhabalar örnek olarak AC: Valhalla oyun kaydını koyuyorum GPU kullanımı bir anda düşüyor ve fps kaybı yaşıyorum sonuç olarak çok fazla drop yiyorum. Aynı drop RDR2, Spider-Man gibi oyunlarda da oluyor yani diğer oyunlarda da oluyor bu drop darboğazdan mı oluyor? Sistem özellikleri: Intel...
  9. exist.one

Yardım 6600XT Spider-Man 2 AFMF2 açabilir miyim?

Merhabalar yakın zamanda 6600XT geçmeyi düşünüyorum Spider-Man 2 oyununda AFMF2 teknolojisini kullanabilir miyim?
  10. exist.one

Yardım Asus Dual RX6600 vs Palit 2060 Super

Merhabalar aklımda iki kart var RX 6600 (4900TL), 2060S (5500TL) 6600'ün daha iyi olduğunu duydum fakat 6600'de DLSS teknolojisi yok ve FSR bence görüntüyü çok bozuyor bu yüzden 2060S'e kafam kaçıyor sizce ne almalıyım? İkisi de ikinci el alacağım...
  11. exist.one

Yardım 2.el 2060 Super alınır mı?

Merhabalar bütçem 5500TL ve ekran kartı almak istiyorum bu bütçede işlemcime de uygun bulabildiğim maksimum kart 2060 Super fakat eski olması nedeniyle sormak istedim sizce alınır mı veya alınmazsa neden alınmaz başka ne tercih edilebilir veya sarı site üzerinden almam da sakınca var mıdır...
  12. exist.one

750HERTZ MONİTÖR ÜRETİLDİ!

Çin’in en büyük panel üreticileri arasında 3. sırada yer alan HKC, kendi firması KOORUI için 750Hz panel üretti ve CES 2025'de tanıtımı yapılacak. Diğer özellikleri şu şekilde; ➡️ Panel tipi: TN ➡️ Çözünürlük: FHD ➡️ Tepkime süresi: 0.5 ms ➡️ Tazeleme oranı: 750 Hz ➡️ Ekran boyutu: 24.5 inç ➡️...
  13. exist.one

Yardım GTA V Grafik Ayarını Değiştirdikten Sonra Oyundan Atıyor

Merhaba, GTA V texture quality adlı ayarı değiştirdiğim zaman oyundan atıyor ve yeniden giriyor normal ayarında kalıyor high veya very high yapamıyorum.
  14. exist.one

Steam 8 dolar oyun tavsiyesi

Merhabalar şuan sepetimde Watch Dogs 2 Deluxe Edition ve The Forest var toplam 8.23 dolar tutuyor sizce oyunları değiştirmeli miyim? Bir de sizce Watch Dogs 2 Deluxe alınır mı yoksa Standard yeterli mi Deluxe ile tam farkını anlayamadım.
  15. exist.one

200TL bütçe oyun önerisi

Epic Games, Steam farketmez. Genel olarak hikayeli, maceralı ve aksiyonlu oyunları seviyorum.
  16. exist.one

🔥İndirim Epic Games Alan Wake Remastered 12,25TL! 🔥

https://store.epicgames.com/tr/p/alan-wake-remastered Hala almayan varsa kaçırmasın bence kötü oyun olabilir fakat 12TL yani bir ekmek parasına sizi tatmin edeceğine eminim.
  17. exist.one

2000TL rahat ofis koltuğu önerisi

Merhabalar 2000TL bütçede rahat ofis/yönetici koltuğu var mı acaba?
  18. exist.one

200TL ve altında oyun önerisi

Merhabalar, Steam, Epic Games farketmez 200TL oyun önerisi. 200TL: 5.76 Dolar Aksiyon, Macera Hikayeli oyunlar seviyorum.
  19. exist.one

Steam 5 dolar oyun önerisi

Selamlar 5 dolarım kaldı. Sizce şu an indirimlerde 5 dolara alınacak oyun var mı?
  20. exist.one

Forza Horizon 4 direksiyon kontrolü kolay hızlı araba önerisi

Merhabalar, Forza Horizon 4'te direksiyon kontrolü kolay ve hızlı giderken bir anda kontrolü kaybetmeyecek bir araba arıyorum aynı zamanda hızlı da olmalı böyle bir araba var mı?
Geri