Arama sonuçları: *

1. canayyildizx3

Asus Rog Strix G15 Klavye aşınması

Merhabalar klavyeme vakti zamanında kola dökülmüştü güzelce temizledikten sonra 2 yıl sonunda artık klavye 10 yıllığa benziyor ve bu tuşları değiştirmek istiyorum fakat müşteri hizmetlerine danıştığımda klavye takımını komple değiştireleceği için astronomik rakamlardan bahsettiler bunun için...
  2. canayyildizx3

HD Tune performanslarını yorumlarmısınız ?

Merhabalar oyunlarda drop sorunu yaşıyorum ve herşeyi denedim artık hdd ve ssd'den şüpheleniyorum bunları analiz edebilirmisiniz ? SSD HDD
  3. canayyildizx3

Tüm bilgisayar parçalarını tek tek yenilediğim halde bulamadığım FPS drop sorunu

Fazla forumlara konu açmayı seven biri değilim genelde önceden açılan konulardan ekmeğimi yemeği seviyordum. Fakat artık gezmediğim yabancı & türkçe site kalmadı. Deneyebileceğim herşeyi denedim. Ne sorunu çözebiliyorum, ne suçluyu bulabiliyorum. Yardıma ihtiyacım var bilen arkadaşlar konuya...
  4. canayyildizx3

Asus Rog Strix G15 Sorunsalı

Öncelikle herkese merhaba daha önce hiç laptopum olmamıştı masaüstü oyuncusuydum fakat üniversite dolayısıyla laptop almak zorunda kaldık ve Asus Rog Strix G15 almaya karar verdik özellikleri şöyle Amd Ryzen 7 4800 H RTX 3050 Ti 16 GB ram ve laptopumun tazeleme hızı 300hz (Not:Görseli sadece...
Geri