Arama sonuçları: *

• Users: kaan.a_a
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Asetto corsa kirmizi hava sorunu

Arkadaslar havanin rengi boyle birde ustte bir yazi var nasil cozebilirim
  2. K

Kapali Vpn acik gorunuyor

Arkadaslar bende vpn acik degil ama instagram aciliyor ustune 5mb ile indirme yaptigim internetin 300kb ye indi vpn acik degil yardimci olabilirmisiniz
  3. K

Bilgisayar fan sorunu

Arkadaslar ben bir suru konu actim bunun hakkinda ma asorunumu cozemedim fanlarim calismiyordu calissa bile en dusutke calisiyordu ekran kartim 90c olsa bile calisniyordu ve bu benim sinirimi bozuyordu gittim yeni bir fan aldim ama hayla ayni sorunu yasiyorum attihgim fotodaki faan speed ve...
  4. K

Kasa fani calismiyor

Arkadaslar kasa fanim calsimiyordu gittim degistirdim ama ayni sorun devam ediyor fifa 24 e giriyorum fanlari kokluyor ama batman veya valorant gibi oyunlara girince fanlarim cok az calisiyor sicakliklari 90c ye cikiyor ne yapmaliyim sizce
  5. K

Bozuk fan pwoer limiti sinirlarmi?

Arkadaslar benim fanlarim bozuk uzun suredir fanlarimi yuksege cekmeme ramen pc acilinca 1dk falan yuksekte kalip tekrar azaliyorlar oyuna falan girincede artmiyor ekran karti 90 derecelerieri goruyor ama fanlar bu hale geldikten snora power limit %80 den yukari cikmamaya basladi formatta...
  6. K

Kasami rgb li yapmak icin oneri

Arkadaslar fanlarim bozuldugu icin artrict p14 fanlarla degistirdim kasami ama para yetmedigi icin rgb siz versiyonunu almistim kasayi az da olsa isiklanirmak icin ne yapabilirim
  7. K

Minecraft mod ariyorum

Arkadaslar Minecraftta Her blogu mesela lavi ve suyu kirabildigimiz,Her yaratigi kirip elimze alabildigimiz,Esyalari ve yaratiklari birlestirebildigimiz,Ve herseyi firalatabildigimiz Modlari ariyorum aralarindan 1 tanesini bile bilen varsa soyleyebilirmi
  8. K

Islemci isinip kapaniyor

Arkadaslar fazla vaktinizi almayacagim Islemcim isinip kendi kendini kapatiyor evet fanlarim bozuk servise gönderdim bozuk şekilde geri yolladilar sizden isteğim artik sinir krizi geciriyorum su Biostan islemci isininca kapanma olayini nasil engellerim anakartim Asus b450m simdiden tesekkur ederim
  9. K

Mikrofonumu masama takamiyorum

Merhaba arkadaşlar mikrofonumu masama takamiyorum gmx 1 mikrofonun adı bakmak isteyenler bakabilir standı falan var o standı masa takamiyorum masamın demiri geliyor tam skstiramiyorum yeterli alan kalmıyor ben bir platform yapmayı veya vakumlu tutacak falan almayı düşündün ama nasıl yapacağımı...
  10. K

Arkadasla oynamalik oyun onerisi

Arkadaşlar oncelikle selamünaleyküm, ben arkadasimla guzel PC oyunlari oynamak istiyorum. Boyle hikayesi guzel olsun vay be dedirtsin, multiplayer olsun falan filan. Ben bayağı baktim bu konulara ama onerdikleri oyunlari begenmedik ya da genelde oynadigimiz oyunlar. -Minecraft klasiklesti artik...
  11. K

Valorant fps sorunuu

Arkadaslar technopat kullaniyordum ama berbat bir sistemi oldugu icin dayanamadim ciktim artik burdayim valorantta 60-65-70 fps aliyorum evet sorun bu sistem rtx 3060 ryzeen 5 5500 tamam islemci oakdar iyi degil ama 60fps ye dusecek kadar kotude degik
Geri