Arama sonuçları: *

1. PremierLieg

KNİFY.com sitesinden bıçak alsam gelir mi?

merhaba bu 30euro sınırı olayı 2 şubatta bitiyormuş bende cs bıçak almak istiyorum fakat kelebek,karambit,talon vb keskin olmayanı gümrükten vs geçer mi? https://knify.gg/p/butterfly-slaughter/
  2. PremierLieg

Soundpad açılınca kendi sesim azalıyor

Merhaba , steam ve discord da sese girip soundpad bastığımda kendi sesim azalıyor ve soundpadi kapatsamda artmıyor, ne yapmalıyım?
  3. PremierLieg

GTA 5 Enhanced "ERR GFX INIT" hatası nasıl çözülür?

Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar topladım ve GTA yükledim, açmaya çalışırken "err GFX ınıt" hatası veriyor. Ekran kartım 7600XT ve driver güncel. Birçok yerden baktım fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? DX versiyonum 12. Şimdi bir şey fark ettim görselde "shader" ve "citydestiny" arasında DX kodu...
  4. PremierLieg

Cs2 kırmızı skinler satılmalı mı?

Arkadaşlar bi süredir cs oynamıyordum haberlerden sonra bi bakayım dedim fiyatlar fena coşmuş ft buzzkill ve fn kan sporu skinlerim var sizxe satmalı mıyım şuan?
  5. PremierLieg

Işaleti.com güvenilir mi?

merhabalar https://www.isaleti.com güvenilir mi?
  6. PremierLieg

Pilpaketi güvenilir mi?

Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Ayrıca bu pil powerbank için uygun mu?; https://www.pilpaketi.com/orion-sarjli-lityum-pil-2450-mah-12c-3.7v-inr1860p
  7. PremierLieg

Samsung A36 alınır mı?

Selamlar artık yeni vakti geldi...
  8. PremierLieg

2.el araçta ruhsatta fazladan 1 koltuk yazıyor

Merhabalar araç fiziksel de 9+1 fakat ruhsatta 10+1 yazıyor bu bir problem çıkartır mı ve aldıktan sonra nasıl değiştirebilirim
  9. PremierLieg

Corsair Hs55 Wireless vs Corsair Hs65 Wireless

bu iki kulaklıktan birisini alacağım, sizce hangisi alınır ve aralarında gerçekten bir fark varmı?
  10. PremierLieg

İtopya iade süreci nasıl işler

2 gün önce mouse aldım ve bugün 700 tl civarında indirime girdi ve ben aldığımı iade edip indirimli fiyattan almak istiyorum.Kargodan geldiği gibi kargo paketi bile açılamamış halde bekliyor mouse. İade için nereye başvurmalıyım?
  11. PremierLieg

Rx580 nitro+ için termal ped önerisi

ısıları çok arttı ve bakım zamanı geldi macun olarak mx4 yada mx6 kullanacağım ama termal ped hakkında bilgim yok kalınlık vb. bütçem 700-800 arası
  12. PremierLieg

Asus rog geri ödeme nasıl alınır?

bugün asus rog mouse aldım ve asus geri ödemeye kayıt olmak istiyorum ama itopyanın verdiği linkten gidince site açılmıyor, nasıl katılacağm ve eğer olursa iade nasıl gelecek?
  13. PremierLieg

İtopyada mouse deneniyor mu?

çoğu yerde kutu açamayız vb şeyler diyorlar temsilciyle konuştuğumda deneyebilirsiniz demişti ama emn değilim deneyen hiç oldu mu?
  14. PremierLieg

Çözüldü✓ Konugg......

konugg......
  15. PremierLieg

Iyzico cashback bynogame için geçerlimi?

iyzico hesabımda cashback var bynogame bakiyesi yüklerken onu kullanabiliyomuyum
  16. PremierLieg

Steam pazarda forza 4 kartı yok?

merhabalar, steam seviyesi için rozet kartları topluyodum ve bi baktım forza kartlarının satışı yok ve 5 dolardan sipariş var. Hani dönüşümü çok olur diye ucuzdur diye düşündüm siparişi 5 dolar çıktı. Bunun hakkında fikri olan var mı? Ulan adamlar sayesinde steam kartlarında bile kara borsaya...
  17. PremierLieg

Ryzen 7 5800X occt testinde aniden 80 derece oluyor

merhabalar daha yeni termal macn değiştim ve test yapmak istedim. bu işlemcide 80 derecelerin normal olduğunu biliyorum fkaat 2-3 saniy eiçind e 80 dereceyi görmesi bi şaşırttı. Soğutucum ag620 ve kasa arkası fandan yine soğuk üflüyor. normalmi?
  18. PremierLieg

Steelseries arvtis 1 vs arctis 3 vs nova 1

selamlar bütcem 1000₺, 2.el kulaklık bakıyorum ama karar veremedim sonuç olarak bu üçünde kaldım. Bu üçü arasından genelde nova 1 önermişler ama emin olamadım bunlardan hangisi alınır veya başka öneriniz olursa değerlendiririm. Genel olarak fps oyunlar oynuyorum ve çevresel veya 7.1 önemli ama...
  19. PremierLieg

FAZEON X24F100 23.8 alınır mı?

merhabalar bu itopya indirimiyle 1700 liraya geliyor sizce bu monitör alınır mı? veya neden alınmaz
  20. PremierLieg

Psuda 4tane +12v kanalı var?

merhabalar eski bi sistemde thermaltake toughpower 750 AP var ve üzerinde 4 adet 12v rayı var. bu tam olarak ne anlama geliyor? ve bu psuyu daha yeni sistemelrde kullansam sorun çıkarır mı?
Geri