Arama sonuçları: *

1. Muhammed4803

Yardım 7800x3d için overclock ve undervolt konusunda bilgisi olan var mı

7800x3d için overclock ve undervolt konusunda bilgisi olan var mı
  2. Muhammed4803

Yardım 7800x3d için Sıvı Soğutma Cfm yüksek fiyat performans

Soğutma Önerisi alabilirmiyim 360mm veya 420mm
  3. Muhammed4803

Yardım 5600x O.C ile 4080 kullanıyorum Darboğaz oluyor. Destek Rica ediyorum

Darboğaz muhabbetinden kurtulmak istiyorum. 1080p Asus VG258qr 165hz 0.5 ms kullanıyorum işlemciyi mi değiştirsem yok 4k monitör mü alsam darboğaz sorunu çözülürı mü görüş bildirmisiniz
  4. Muhammed4803

Windows pc ye MacOs kurmak OpenCore ile kurmak istiyorum

Lütfen yardımcı olabilecek varmı Dual boot olarak Windows 11 ile yanında çalışacak MacOs işletim sistemi kurmak istiyorum
  5. Muhammed4803

Lütfen Çalışan Hızlı VPN önerir misiniz? Android Telefon için Proton VPN Gibi...

Proton VPN Türkiye için Yasaklanmış sanırım.Bu gibi hızlı ve güvenli bir uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...?
  6. Muhammed4803

Yardım Casper Nirvana Ram Tak Cikar yapinca Tetikleyip Aciliyor Sorunu Nedir

Casper Nirvana NB 15.6 A15YA Ram Tak cikar yapinca tetiklenip aciliyor calisiyor. Yeniden baslat yapinca yine aciliyor.Fakat Pc Ac kapat yapinca Power Dügmesi Ac kapat yapiyor surekli Beklemedeymis gibi. Ram Tak cikar yapinca acildiginda sıkıntısız kullaniyorum. Cmos Sifirlama yapiyorum ama...
  7. Muhammed4803

Yardım Acill Laptop acilmiyor

Statik elektrigi bosalttim zannediyorum. Pc Casper Notebook Pentium İşlemci Baslat tusu yanip sonuyor dvd yeri tirk trik diye acilip kapaniyor nasil yapabilirim
  8. Muhammed4803

❌Sistemim Neden Boşta %100 Çalışıyor Lütfen Yardım Edermisiniz!!!

Sistem Dosyaları Mevcuttur. Lütfen Yardım Edermisiniz. Neden Böyle Oluyor Anlamadım.
  9. Muhammed4803

Yardım PC Kasası Lazım önerir misiniz?

Ornek olarak Lian Li Lancool III A-Rgb gibi boyutlari ornek aliniz ve sivi sogutma destegi yukariya Artic Freezer 280 mm Aio takicamm. Lutfen yardim edin.
  10. Muhammed4803

Twitch Yayıncı olmak istiyorum. Program ayarlarını bilmiyorum.Nasıl Yayıncı olurum.

İşlemci : 5600x Ekran Kartı : 3060ti Türk Telekom Download Hız : 100 Mbps Upload Hız : 8 Mbps Çözünürlük ve Bitrate Nasıl olmalı lütfen yardımcı olurmusunuz.
  11. Muhammed4803

🔥İndirim 599 TL Yuksek Performanslı Termal Macun Çok İyi Fiyat

https://www.teknobiyotik.com/thermal-grizzly-2gr-kryonaut-extreme-yuksek-kaliteli-termal-macun-tg-ke-002-r.html Şuan indirimde....
  12. Muhammed4803

Oyunlarınızı Eğlenceye Dönüştürmek İsteyenlere

https://www.wemod.com/ Oyunlarda Trainer kullanabilirsiniz. Oyunların bir arada olması 10 numara olması. Yapan Kişinin ellerine sağlık. İndirip Kullanabilirsiniz.Güvenlidir.....
  13. Muhammed4803

Windows 10 kullanıyorum Windows 11 e geçilir mi Oyunlarda Artış Görülür mü ?

WİNDOWS 11 e geçilirse Oyun Performansı artıyor mu. Gözlemleyen var mı görüşlerinizi bekliyorum.
Geri