Arama sonuçları: *

• Users: Quill
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quill

Öneri Trendyol veya n11 mağaza açma hakkında

Trendyol ve n11 üzerinden satış yapmak istiyorum. N11 de komisyonlarin olduğu listeyi buldum fakat trendyolda buna dair bir şey bulamadim ne kadar komisyon aliniyor bilgisi olan yazabilir mi? Ayrica kargoyu biz mi teslim ediyoruz yoksa kurye gelip mi aliyor nasil oluyor?
  2. Quill

Maks 40k bütçe ile hazır sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistem önerilerine açığım. Bütçem en fazla 40k.
  3. Quill

Öneri 670 bin tl araç önerisine ihtiyacım var

En fazla 670 olacak şekilde araç önerisine ihtiyacım var belirli i tercihim yok marka model önerirseniz sevinirim.
  4. Quill

Öneri Maks 500k araba önerisi

Maks 500 bin tl ye kadar öneriye ihtiyacim var. Az yaksin çok kaçsın parçası bulunsun yeterli 🙂
  5. Quill

Öneri 20k bütçe ile alınabilecek en iyi laptop

20k bütçe ile alınabilecek en iyi laptop nedir ?
  6. Quill

Yardım Monitör Hz Durduk Yere Düşüyor.

Asus vg27aq1a monitöre sahibim. Monitörü 170hz de kullanıyorum ama bazen 120hz e düşüyor ve nvidia denetim masasında 170hz seçeneği kayboluyor. Dp kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor. Böyle olmasının sebebi nedir?
  7. Quill

Öneri 6500TL Telefon Önerisi

Annem e telefon alacağım max 6500 tl ye telefon önerebilir misiniz?
  8. Quill

Blackout Karartma Perde Önerisi

Odadaki ışığı tamamen kesmesi için blackout perde almak istiyorum. Aklımda iki farklı marka var biri taç diğeri brilliant. İkiside pilesiz polyester kumaş. Hangisini almalıyım kullananlar tavsiye verebilir mi? Taç Blackout Perde Brilliant Blackout Perde
  9. Quill

Çözüldü✓ 2000 TL Modüler Psu Önerisi

2000 tl bütçem var full modüler psu arıyorum. Rtx 3060ti kullanıyorum 650 veya 750 uygundur. Önerilerinize açığım. Epeyde bulduğum bu psu nasıldır? https://www.epey.com/power-supply-psu/corsair-cx650f-rgb-650w.html
  10. Quill

Yardım Türksat kablonet komşunu getir davet kodu lazım

İyi forumlar kablonet fiber kullanan varsa online işlemlerde komşunu getir sayfasından benimle kod paylaşabilir mi?
  11. Quill

Twitch Twitch.tv (Hata #3000) hatası alıyorum.

Tarayıcınız video kod açma işlemi sırasında bir hata ile karşılaştı. (Hata #3000). Bu hatayı alıyorum internetten denediğim çözümler sonuç vermedi. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
  12. Quill

Öneri 6000 TL Tablet önerisi

Bu bütçe çerçevesinde kaliteli bir tablet arıyorum. Üniversitede hem e-book olarak hemde not almak ve video izlemek için kullanılacak. Pen dahil olabilir sonradanda alınabilir. Batarya gücü yüksek ekran kalitesi iyi olursa güzel olur. Oyun neredeyse oynanmayacak.
  13. Quill

Vantilatör Önerisi İstiyorum

Vantilatör almak istiyorum aradığım özellikler zaman ayarı olması , uyku modu gibi fanı sessiz döndürebilen modunun olması ve şık durması. Bulabildiğiniz vantilatörleri benimle paylaşır mısınız?
  14. Quill

🔥İndirim ASUS Rog Strıx B550-F 2500 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089HFR9CX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Şuanki anakart piyasasına göre 14 faz için fiyatı çok iyi gibi.
  15. Quill

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Güncel Kampanya tarihi: 04.03.2024 - 30.06.2024 Kampanya tekrardan aktif oldu arkadaşlar yapmanız gerekenler aşağıda bulunmaktadır. 1-) Form u doldurmak için linkteki siteye kayıt olun. Link 2-) Geçerli ürünler sekmesinden sahip olduğunuz ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol edin...
  16. Quill

Yardım B450 Rog Strix Vs Msı B550 hangisini almalıyım?

Selamlar , biostar b550mh anakartım çok fazla bios ve optimizasyon sorunu çıkarıyor. İki anakart arasında kaldım birisi Asus ROG Strix B450-F Gaming II diğeri ise MSI MAG B550M Mortar. Asus olan b450 olduğu için ilk başta aklıma yatmadı fakat internetten karşılaştırma videolarını izlediğimde...
  17. Quill

Yardım Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gidiyor(No Signal)

Durduk yere oyun oynarken ekran gidiyor no signal yazıyor ama arkaplanda çalışan şeylerin(oyun,spotify) sesi geliyor. Bunu nasıl çözebilirim. Ekran kartının hangi hatayı verdiğini log dosyalarından vs. görebilir miyim?
  18. Quill

Çok Kisa Aux Adaptörü

Resimde belirttiğim aux adaptöründen lazım bu dandik metal olandan değil mümkünse ugreen olan bu resimdeki aparat lazım bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
  19. Quill

Oyunlarda Düşük Fps Sorunu

Merhaba arkadaşlar oyunlarda düşük fps sorunum var. Ryzen 5 3600 işlemci ve Rtx3060ti ekran kartım var. Kendi sistemimi sadece anakart onunki olacak şekilde kuzenimin bilgisayarına geçirdim ve sorun ortadan kalktı. R5 3600 işlemcimde yüksek fps alabiliyordum. Bunu görünce anakart da sorun...
  20. Quill

Öneri 6000 Tl ye kadar telefon önerisi

Arkadaşım için telefon bakıyorum 6000 tl bütçe var. Alınabilecek en iyi android telefon nedir?
Geri