Arama sonuçları: *

• Users: Vturex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

R5 1600 AF 1650 Super sistem kaç para eder?

Merhaba sistem özelliklerini bırakıyorum buraya. Kaç para eder sizce? Satıp laptop alacağım üzerine para ekleyip. İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Ekran kartı: Palit Gaming OC GTX1650 SUPER Anakart: MSI B450M-A Pro Max RAM: G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz Kasa: POWER BOOST VK-C013B RGB 500W USB...
  2. V

FurMark test sonucum normal midir?

20 dakikalık FurMark test sonucum bu şekilde normal midir? Bazı yerlerde tırtıklar var ve CPU voltage kısmında ufak bir boşluk.
  3. V

Kalitesiz PSU ekran kartını yakar mı?

Arkadaşlar Power Boost bir PSU var elimde ve ekran kartımın çipseti durup dururken bozuldu garantide şuan bunun nedeni kalitesiz PSU olabilir mi? Çünkü yeni bir ekran kartı aldım ve bu ekran kartını bu sistemde kullanmak zorundayım en az 1 ay bir sıkıntı olur mu bozar mı? Yeni ekran kartım...
  4. V

İtopya iade dayatması

Ekran kartımı bozulduğu için garantiye gönderdim fakat ürünün tamiri gerçekleştirilemediği için değişim yapılacak dediler sonra da stokta olmadığını söyleyip iade işlemi başlattılar fakat biz iade istemiyoruz ürünün muadilleriyle değişmesini istiyoruz sitelerinde yakın performans veren ürünlerin...
  5. V

Burn In Test 50 Bin tane hata

Arkadaşlar 8 dk boyunca test yaptım ve 50 bin tane hata çıktı %99.99 u ekran kartında ne yapmam lazım garantileri var ürünlerin anakartta bir sorun var mıdır portlar da ve pcle girişinde de sıkıntı var galiba korkuyorum dolar bu kadarken ne yapmalıyım? 1599077086 lütfen bakın 1599077490 nolur...
  6. V

Radeon Hostware Application çalışmayı durdurdu hatası

Bu hata ekrana geldikten sonra ekran takılıyor ve sonra siyah ekran olup geri geliyor yine takılıp siyah ekran olup geri geliyor bir kaç kez tekrarlıyor sonra düzeliyor arada da radeon ayarlarına girince bu şekilde 1 kez siyah ekran gelip gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözerim lütfen...
  7. V

Topladığım sistem fiyat performans mı?

5k bütçe ile bir pc topladım özellikleri Ekran kartı: XFX RX-55XT8DFD6 AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-55XT8DFD6) İşlemci: Ryzen 5 2600 Anakart: Gigabyte B450M S2H Ramler: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16...
  8. V

3500x + 1650super oc sistem nasıldır

Arkadaşlar şu şekilde monitörlü bi sistem topladım fiyatına göre nasıldır değerlendirir misiniz?
  9. V

5k monitör dahil sistem önerisi

5k bütçe bar belki biraz esneme olabilir monitör dahil bir sistem 21.5 inç olabilir ve bir de şöyle bir sistem topladım sizce nasıl alınır mı?
  10. V

Rush AIRMAN RHX51 alınır mı?

Ürün linki: https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/rush-airman-rhx51-71-RGB-gaming-kulaklik-oyuncu-kulakligi-P415855082 ürün bana şekil açısından güzel gözüktü özellikleri de iyi duruyor sizce alınır mı?
  11. V

200 tl kulaklık önerisi

Maks 200 tl bütçe var bu fiyata alabileceğim en iyi kulaklıklar nelerdir acaba?
  12. V

Ekrandaki cızırtılı görüntü

Tam olarak ekran kartından mı kaynaklı bilmiyorum ama çok can sıkıcı bir sorun arada oyunlarda masaüstünde google da youtube da ekranda kesik kesik değişik görüntüler ortaya çıkıyor oyunlarda alt+tab yaptığım zaman oyun görüntüsü bozuluyor ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum
  13. V

Ekrandaki değişik cızırtılar

Ekranda değişik şeyler oluyor bunlar bazen hiç yokken oyunda alt+tab yaptığımda ortaya çıkıyor ve ben bunun driverdan kaynaklı olabileceğinin düşündüm çünkü driverı silince bunlar olmuyor bu cızırtılar olurken bazen pc donuyor ve amd hostware application yeniden başlatılıyor ekran kaydı alırken...
  14. V

Mouse tıklama hassasiyetini ayarlama

Yeni bir mouse aldım her şeyi çok hoşuma gitti fakat clickleri biraz sert gibi onları yumuşatmanın bir yolu var mı? (Daha az güç harcayarak basmanın yani)
  15. V

Pc açılırken anakart ekranı eskisine göre geç açılıyor

Anakart ekranı yüklenirken normalde monitörde 1 saniye gibi bir yükleme yapıyordu şuan ise 3-5 saniye gibi bir süre ekranda kalıyor bu neden olabilir? Bu süre nasıl kısaltılır? Sistem 7 aylık.
  16. V

Trust gxt 180 mouse alınır mı?

Arkadaşlar 130 tl civarı mouse bakıyorum ama fiyatlar uçmuş ve bundab yukarı maks 10 tl oynar bütçem bu mouse alınır mı? Sensörü nasıldır? csgo oynuyorum genellikle bir de sharkoon force pro alınır mı?
  17. V

100 TL mouse önerir misiniz?

Arkadaşlar bütçem 100 tl 10-20 tl oynayabilir 120 ye çıkartabilirim rampage in smx r44 modeli nasıldır rampage alınır mı önyargılı olmalı mıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Geri