Arama sonuçları: *

• Users: yemre08
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yemre08

Uzun yola çıkacağım ne yapmam lazım?

Selamlar, geçen sene Temmuz ayında manuel B sınıfı ehliyetimi aldım. Sınavdan hatasız da geçtim ancak 2 gün önce araba kiralayayım dedim. Tiktaktan kiraladım 1 saatliğine ve bir problem olmadı ancak bu hafta cumartesi günü uzun yola götüreceğim ailemi. Gidiş geliş toplamda 80 km (birçok kişiye...
  2. yemre08

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Selamlar. 2016'dan beri kullandığım Dxracer Formula oyuncu koltuğu artık son ömürlerini yaşıyor son 3 aydır. Sol tarafa yatma eğiliminde ve bu da belimde uzun vadede inanılmaz ağrılar yaşatıyor. Bana kalsa direkt olarak Dxracer üzerinden devam ederdim ancak fiyatlarını gördükten sonra majör...
  3. yemre08

Steam'de Bulunan Enteresan Oyun Önerileri

Selamlar arkadaşlar. Hani böyle The Stanley Parable gibi, Superliminal gibi gerçekten şaşırtan oyunlar arıyorum. Korku içerikli de olabilir. Birçok AAA oyun sahibiyim ama hiçbiri sarmıyor. Neden bilmiyorum. Oynarken gerçekten şaşırmak istiyorum. Bir yandan da doların 50 tl olduğunu görmüş gibi...
  4. yemre08

Öneri 100 Mbps İnternet İçin Modem Tavsiyesi

Selamlar herkese. 2009 yılından beridir kullandığım ttnet'in modemi wifi konusunda birçok problem çıkarıyor. Full çekmesine rağmen internet kesinlikle stabil değil. Kablolu bağlantıda sabit 100 mbit alıyorum ancak wifi'la bağlandığımda dibine bile girsem hız testi yaptığımda 30 mbitlerden 22-20...
  5. yemre08

Garantide Değişimi Yapılmış Ürün Alıcı Ödemeli Gönderilir Mi?

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 15 gün önce işlemcim arızalandı. Ben de satın aldığım mağaza ile iletişime geçip bana verdikleri anlaşmalı kargo kodu ile ürünü kargoya verdim. Garanti sürecini Destek bilişimin servis takip kısmından sürekli takip ediyordum ve değişimi yapıldı ibaresini görünce...
  6. yemre08

Çözüldü✓ Full Tower Kasa Önerisi

Selamlar arkadaşlar. Eski kasamın 1 ayağı kırıldığı ve artık çoğu yeri paslandığı için maksimum 3000₺ bütçe ile tercihen full tower bir psu olmayan kasa önerisine ihtiyacım var. Hava akışının iyi olması benim için en önemli kriter. Anakartım ATX olduğu için mid tower kasalara pek girmek...
  7. yemre08

Çözüldü✓ Pc Kendi Kendine Reset Atıyor Format Bile Atamıyorum

Selamlar, 2020 yılından beridir sorunsuz kullandığım bilgisayarım birkaç saat önce kendi kendine reset atmaya başladı. Windows'un yüklendiği ekranda tam açılacakken ekran gidiyor ve reset atıyor. Sonra "Windows Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" diyor ve tekrar reset atıyor. Birkaç defa bu döngüye...
Geri