Arama sonuçları: *

• Users: Eneskuru67
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

R5600 için hava soğutma önerisi

Arkadaşlar bütçem az ola bildiğince fiyat performans fan tavsiyesi verirmisiniz 1300 Max bütçem
  2. E

Ekran kartı soket yerinde yanıp sönen kırmızı ışık

Sadece meraktan soruyorum arkadaşlar bu ışığın yanıp sönmesi normal mi
  3. E

Ekran kartı cızırtısı sorunumu çözdüm

Arkadaşlar 2 aydır olmayan ekran kartı cızırtısı şimdi çıkmıştı şaşırdım önceden yoktu çünkü sebebini anladım ki kullandığım uzatma kablosu bozuk bu sorunu yaşan bir çok insanı gördüğüm için belki de bu yöntemi denemediyseniz sorunu çöze bilir
  4. E

Rx 6650 xt ekran kartım için AMD işlemci önerisi

Arkadaşlar 4600g ile rx6650xt mi kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum darboğaz felaket 2kda bazı oyunlarda iadere ediyor ama CS oynuyamiyorum bütçen düşük r5500 1080p için yeterli olurmu yoksa r5600 şart mı rx6650xt besler demi bu iki işlemcide şimdiden teşekkürler
  5. E

Uzun süre açılmayan PC çöktü

Arkadaşlar PC 20 gündür kapalıydı açtım sorun yoktu sonra bir dk geçti ve çöktü biosa attı beni baktım sıfırlama gibi durum yok çıktım sonra onarıma hazırlanıyor yazısında kaldı 30 dk oldu ne yapmalıyım. 1713898595
  6. E

2 gün sonra birden ortaya çıkan ghosting sorunu

Arkadaşlar 2 gün önce sorun yoktu birden ghostingle oluştu ve oyunlarda bile okadar belli ki aşırı rahatsız ediyor kardeşim bilgisayarı 1 senedir sorun yoktu acaba diyorum bir ayardan dolayı falan mı oldu lütfen ne yapmalıyım yardımcı olun
  7. E

Kablolu internet hızım normal ama kablosuz az

Arkadaşlar değerler bu şekilde speedtestde 12 zor görüyorum modem yeni kabloları yeni yaptılar ama sorun var kablo değişimi mi yapmam gerek yoksa modemden bir ayar mı
  8. E

450w Fsp PSU var hangi ekran kartı almak mantıklı

Merhabalar arkadaşlar 450w Fsp marka PSU var işlemcim 4600g şuanda neredeyse güç tüketimi yok. Bilgisayarda ekran kartı önerisi yapar mısınız hangisi daha mantıklı birde 0 mı ikinci el mi almalıyım.
  9. E

Eskiden 50 mbps alıyordum şimdi 24 mbps diyorlar

merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim eskiden 7 8 ay önce 50/8 internetim vardı sorunsuz taahhüt bitince evde olmadığımız için kapatirdiydik 2 3 ay geçti tekrar bağladık ama 24mbps ala bileceğimizi söyledi kurulum yapan kişi dedim 50 mpbs alıyorum ama çıkış gücü bu dedi 24 mbps de 4...
Geri